2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Çok geçmiş olsun inşallah temiz çıkar sonuçlar

De- ta t

cnm sen nasılsın gıttınmı doktora
C
İyiyim canım sadece dün acilde kan verdim hamiş olduğumu öğrenip geldim 2 gün de rapor aldım evde dinleniyorum
Dr a ne zaman giderim bilmiyorum bakalım belki bu hafta içinde gidebilirim yada öbür hafta zaten folik asitim var evde ondan kullanıyorum

hayırlısı ınsallah benımde adetımın 8 gunu bugun 2 gununden berı çörekotu trcın bsl kullsnıyorum kasıklarımda agrı var hayırlısı ınsallah

hayırlısı ınsallah benımde adetımın 8 gunu bugun 2 gununden berı çörekotu trcın bsl kullsnıyorum kasıklarımda agrı var hayırlısı ınsallah

Adetin ikinci gunu baslaniyodu sanki bu karisima. Etkisi oluyo demekkicnm ondan olabilir. Bende onumuzdeki ay düşünüyorum corekotu kurunu.
Bu ay sogan kürü yapiyorum bu da bende kasık agrisi yapiyo sık sık tuvaketteyim bide. Yararı oluyodur insallah

amandaaaaaaaaa bu senin fıstıkmı ay çok tatlı maş. ya sarışın baya ay bayıldım kızına Allahım nazarlardan korusun inş.

Evet canım benim can parçam o... Annesi kumral baba sarışın buda karışımı işte... Çok teşekkür ederim cümlemizinkini korusun Rabbim...

Çok geçmiş olsun... İnşallah sonuç iyi gelir ve bundan sonra da müjdeli haberler alırız canım...

Kizlarbya benim kasiklarim yumurtaliklarim çok agriyor daha yeni temizlendi m
yumoşların büyüyor ağrı olması normal canım...
canım ya böbrekleri çok çalıştırdığı için o sık tuvalete gitmen ben bir gece resmen kalktım yatağı konrtol ettim kaçırdımmı diye o derece yani :)
inş. gerek kalmaz bal tarçın çörek otuna dün bende başladım ama dikkatli olmak gerekiyor kiste yapabiliyormuş baya araştırdım ben yatarken bir tatlı kaşığı yicem tek bide kist yapmasın hoş adetle atılan tarz yapıyormuş ama olsun temkinli kullanıcam...

zaten ıkıncı gunu basladım canımmm ama orktum kist yapıyormus yahu

Aynen cnm wc ile ahbap olduk
kist yapiyosa ben yapmayayim zaten var kistim.
dedigin gibi gerek kalmaz insallahhh

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar yardım edın 3 gun oldu adetım bıtelı temızendım ama sımdı kanlı akıntı geldı nıyekııııııı

çörek otunun intahap temizleme özelliğide var acaba intehapmı söküyorsun ?

ay bılmıyorum kı acayıp agrım var adetımın 8 gunu bugunnnn korkuyorum ya
korkulcak bir şey yok canım çok tedirgin olduysan bırak içme ama bence içini temizliyor öyle düşünüyorum ben...
ayrıca dün bende başladım ama şuan adetli olduğum için bilmiyorum 1 tatlı kaşığı yatarken tüketicem tek sen nasıl kullanıyorsun ?

sabah aksam bır tatı kasıgı yıyorum bırde felaket agrım var cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…