2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

sabah aksam bır tatı kasıgı yıyorum bırde felaket agrım var cnm
bence sen onu 1 re indir yumurtlama sorunumuz yokki bizim kaliteli yumoş olsun diye takviye alıyoruz yorma bence vücudunu ayrıca ben 1 hafta kullanıp bırakıcam 10 gün kullanmıcam ki temizlendikten sonrada kontrolüm var zaten... faydası oldumu olmadımı ozman görücem...

kanlı akntı gelıoyor cok korktum yaa dha devam etmyecegım aman bebek ıcınn ugrasıyoırum basıma nler gelıyor

ay ben sogan kürürünü yaptım 5-6 gün prolaktinim yükseldi sanki baş agrısı oldu çok bıraktım

şükür yeşimcim sen nasılsın ? nasıl gidiyor soğan kürü ?

baş ağrısıdamı yapıyor prolaktin yükseliği bende ne en büyük sıkıntı idrar olmuştu
Canım bu Ewet oda nasıl gerçi adenomda çikti bende.prolaktinde yüksek seninki kaç canım yüksekmi.ya benim artık tedavisz bebeğim olmaz gibi bişey

Allahim kucağına almYi nasip etsin hayırli uğurlu kademli olsun insallah

Tedavin hayırla sonuçlanır ınş .bi dua var Rabbi yessir ve la tuassir Rabbi temmim bil hayr. Allahim işlerimi kolaylastir zorlaştırma Hayırla tamamla .Hakkına hayrlisi canım dualarimz senle

Canım bu Ewet oda nasıl gerçi adenomda çikti bende.prolaktinde yüksek seninki kaç canım yüksekmi.ya benim artık tedavisz bebeğim olmaz gibi bişey
benim hormonlarda bi sıkıntı yok canım Allahıma bin şükür enfeksiyon için kullanmıştım ben ama hiç bir şekilde işe yaramadı yada ben fark etmedim bilmiyorum...
inş. tedavisiz olur canım sıkma canını herşey Allahtan....

H hilaliko geçtimi canım lekelenmelerin nasıl gidiyor kür ?
ben polende içeyim dedim ama midemi maf etti sadece gece yatarken 1 tatlı kaşığı yiyiyorum bal tarçın çörek otunu....

Merhaba kızlar. Ben bugün dr a gittim. Çok şükür kalp atışlarımızı duyduk. Darısı isteyen herkesin başına inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…