bence sen onu 1 re indir yumurtlama sorunumuz yokki bizim kaliteli yumoş olsun diye takviye alıyoruz yorma bence vücudunu ayrıca ben 1 hafta kullanıp bırakıcam 10 gün kullanmıcam ki temizlendikten sonrada kontrolüm var zaten... faydası oldumu olmadımı ozman görücem...sabah aksam bır tatı kasıgı yıyorum bırde felaket agrım var cnm
kanlı akntı gelıoyor cok korktum yaa dha devam etmyecegım aman bebek ıcınn ugrasıyoırum basıma nler gelıyorbence sen onu 1 re indir yumurtlama sorunumuz yokki bizim kaliteli yumoş olsun diye takviye alıyoruz yorma bence vücudunu ayrıca ben 1 hafta kullanıp bırakıcam 10 gün kullanmıcam ki temizlendikten sonrada kontrolüm var zaten... faydası oldumu olmadımı ozman görücem...
canım sogan kürü yapıyosan ondandırkızlar kanlı akıntı neye ısaret ya
Kızlar nasılsınız ?
şükür yeşimcim sen nasılsın ? nasıl gidiyor soğan kürü ?ay ben sogan kürürünü yaptım 5-6 gün prolaktinim yükseldi sanki baş agrısı oldu çok bıraktım
YOOK CNM ÇÖREK OTU YAPIYORUM AMA DAHA GELMIYOR SUKUR SEN NE YAPTIN NASILSINcanım sogan kürü yapıyosan ondandır
Canım bu Ewet oda nasıl gerçi adenomda çikti bende.prolaktinde yüksek seninki kaç canım yüksekmi.ya benim artık tedavisz bebeğim olmaz gibi bişeyşükür yeşimcim sen nasılsın ? nasıl gidiyor soğan kürü ?
baş ağrısıdamı yapıyor prolaktin yükseliği bende ne en büyük sıkıntı idrar olmuştu
Corek otununda midem acayip bulanyo çok yapamdm.zaten umudunda tükendi bu ay gitmedim Dra geleck ay bakalım artık .YOOK CNM ÇÖREK OTU YAPIYORUM AMA DAHA GELMIYOR SUKUR SEN NE YAPTIN NASILSIN
Ewet Baya sessiz bu ay sende Dra gitmedin heralde.Rabbim mucizelerimizi göndersin inşallah bu ay olmayanlara daYINE TOPIK SESSSIZ
Çok geçmiş olsun Rabbim aratmasin ınş tekrar hamile kalirsin bebisineTşkler arkadaşlar saolun
Allahim kucağına almYi nasip etsin hayırli uğurlu kademli olsun insallahÇoookk teşekkür ederim Arkadaşlarım 7 aydır burda iyi kötü anılarımız oldu kimi zaman ağladık kimi zaman güldük Şimdi de sırayla mutlu haberlerimizi veriyoruz Allah'ın izniyle
Lütfen kimse umutsuz Olmasın stres yapmasın ben bu ay saldım çayıra mevlam kayıra dedim gün hesaplamadım yalnız şunu uyguladım kızlar ;
Adetin 3 Günü'nden itibaren gergin 5-6 tane kuru incir yedim 15. Gün inciri bıraktım birde Gününü saymadım ama 1 hafta kadar bal tarçın çörek otu yedim
Tabi ki bunlar bahane Rabb'ime çok şükür bizi sevindirdi
Darısı sizlerin başına inşallahhh
Tedavin hayırla sonuçlanır ınş .bi dua var Rabbi yessir ve la tuassir Rabbi temmim bil hayr. Allahim işlerimi kolaylastir zorlaştırma Hayırla tamamla .Hakkına hayrlisi canım dualarimz senleİnşallah canım inşallah :) bizimde vakti zamanımız gelecek hayırlısıyla...
Evet bana da merkez sakin geldi bu sefer... Şehirdışı ve yurtdışı gelen hastalar pek bu ayları tercih etmiyor belli ki...
Olsun ne güzel tüm ilgiler bizde yoğunlaşsın (nasıl da bencilleştim birden :) )
benim hormonlarda bi sıkıntı yok canım Allahıma bin şükür enfeksiyon için kullanmıştım ben ama hiç bir şekilde işe yaramadı yada ben fark etmedim bilmiyorum...Canım bu Ewet oda nasıl gerçi adenomda çikti bende.prolaktinde yüksek seninki kaç canım yüksekmi.ya benim artık tedavisz bebeğim olmaz gibi bişey
hadi gözüm aydın canım için rahatamıştır sağlıcaklada kucağına al meleğini :)Merhaba kızlar. Ben bugün dr a gittim. Çok şükür kalp atışlarımızı duyduk. Darısı isteyen herkesin başına inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?