2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

H hilaliko geçtimi canım lekelenmelerin nasıl gidiyor kür ?
ben polende içeyim dedim ama midemi maf etti sadece gece yatarken 1 tatlı kaşığı yiyiyorum bal tarçın çörek otunu....
canm daha gelmedı o gunden sonra sadece ıdrarım varmıs gıbı sıslınlıgım var ben sabah aksam alıyorum 2 daha yapacagım o kadar hakkımızda hayırlısı

hadi gözüm aydın canım için rahatamıştır sağlıcaklada kucağına al meleğini :)​

Çok sağol canım. Evet bayağı rahatladım tabi. Canım Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah

masallah canım darısı basımıza​

Amin canım en kısa zamanda inşallah :)

Tugbacim hadi gozun aydin. Cok sevindim
umutsuz karamsar olma artık pıt pıtlarıyla iyiyim diyor bak bebegin :)

inş. canım inş. çok yorucu sabır gerektiren bi durum da her gün her ortamda hamilelik konuşulunca konudan uzaklaşmak kafayı toparlamak o kadar zorki sen ne güzel öğretmensin kafanı daha çok meşkul ediyorsundur çocuklar veliler vs bütün evde olunca daha takıntılı oluyor insan hayırlısı inş. yakın zamanda dilerim herkez meleklerine kavuşur..

Tugbacim hadi gozun aydin. Cok sevindim
umutsuz karamsar olma artık pıt pıtlarıyla iyiyim diyor bak bebegin :)

Çok sağol canım. Evet inşallah kucağıma aldığım günleri de görürüm hayırlısıyla. Güzel haberler verme sırası sizde artık. bekliyoruz en yakın zamanda :)

Canım kendime de Size de çok dua ediyorum valla. Rabbim yüzümüzü güldürecek inşallah :)

Amin cnm. Haklisin okuldayken aklina gelmiyor kosturmacadan :)
Kafayi takmanak elde mi heleki soyledigin gibi evdeysen. Düşünmüyorum diyenlere inanmiyorum zaten ben. Istek umut hic bitmiyoki bi sekilde karsina bi bebek bi hamile cikiveriyo gelde dusunme

günaydın canlar öğlen oldu gerçi ama :)

Günaydın canım. Evet öğlen oldu ama ben hala çay içiyorum kahvaltı sofrasında buyur :) bizim oğlan altına kaçırmış gece onunla uğraştım. Anca kalkabidimgerçi bıraksalar akşama kadar uyurum :)

Merhaba kızlar. Ben bugün dr a gittim. Çok şükür kalp atışlarımızı duyduk. Darısı isteyen herkesin başına inşallah..

Canım çok sevindim, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Kızlar bizim işyerin de tadilat var, heryer heryerde artık giremiyorum haftasonuna doğru adet olmayı bekliyorum sonra biliyorsunuz doğru tüp bebeğe... Hepinize sevgiler...

Cnm kolay gelsin
Adet olmazsin belkii :)
Hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…