canım ben artık gıtmıyorum bıraktım rabbım nasıp ede ınsallahEwet Baya sessiz bu ay sende Dra gitmedin heralde.Rabbim mucizelerimizi göndersin inşallah bu ay olmayanlara da
masallah canım darısı basımızaMerhaba kızlar. Ben bugün dr a gittim. Çok şükür kalp atışlarımızı duyduk. Darısı isteyen herkesin başına inşallah..
canm daha gelmedı o gunden sonra sadece ıdrarım varmıs gıbı sıslınlıgım var ben sabah aksam alıyorum 2 daha yapacagım o kadar hakkımızda hayırlısı
Tugbacim hadi gozun aydin. Cok sevindim
umutsuz karamsar olma artık pıt pıtlarıyla iyiyim diyor bak bebegin :)
inş. canım inş. çok yorucu sabır gerektiren bi durum da her gün her ortamda hamilelik konuşulunca konudan uzaklaşmak kafayı toparlamak o kadar zorki sen ne güzel öğretmensin kafanı daha çok meşkul ediyorsundur çocuklar veliler vs bütün evde olunca daha takıntılı oluyor insan hayırlısı inş. yakın zamanda dilerim herkez meleklerine kavuşur..
inş. canım inş. çok yorucu sabır gerektiren bi durum da her gün her ortamda hamilelik konuşulunca konudan uzaklaşmak kafayı toparlamak o kadar zorki sen ne güzel öğretmensin kafanı daha çok meşkul ediyorsundur çocuklar veliler vs bütün evde olunca daha takıntılı oluyor insan hayırlısı inş. yakın zamanda dilerim herkez meleklerine kavuşur..
günaydın canlar öğlen oldu gerçi ama :)
Merhaba kızlar. Ben bugün dr a gittim. Çok şükür kalp atışlarımızı duyduk. Darısı isteyen herkesin başına inşallah..
Cnm kolay gelsinCanım çok sevindim, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Kızlar bizim işyerin de tadilat var, heryer heryerde artık giremiyorumhaftasonuna doğru adet olmayı bekliyorum sonra biliyorsunuz doğru tüp bebeğe... Hepinize sevgiler...
MASALLAH CNM 13 SENE DILEKOLAY TEDAVI ILEMI13 sene aradan sonra 2. kez anne olacağımsanki ilk kez hamile kalmışım gibi garip hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?