AMANDACIM INSALLAH GEREK KALMAZ CNMMMMMMCanım çok sevindim, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Kızlar bizim işyerin de tadilat var, heryer heryerde artık giremiyorumhaftasonuna doğru adet olmayı bekliyorum sonra biliyorsunuz doğru tüp bebeğe... Hepinize sevgiler...
13 sene aradan sonra 2. kez anne olacağımsanki ilk kez hamile kalmışım gibi garip hissediyorum
HAYIRLISI CNMMMMMMMmerhaba hanımlar bende bugün ovülasyon testine başlayacağım bakalım bu ay tutturabilecekmiyiz hayırlısı..
AMİİİİİİİİİN CANIM AMİİİİN RABBIM EN GUZELINI BIIR ELBET NASILSIN AENIN BAT NE ZAMANHosgeldinizzzz
ne guzelll yaaa gozunuz aydin Allah saglikla tamamina erdirsin.
Darisiii bizeeee :)
AMİİİİİİİİİN CANIM AMİİİİN RABBIM EN GUZELINI BIIR ELBET NASILSIN AENIN BAT NE ZAMAN
yazdım çıktım anca eve geldim yemek vs davetin için çok mersiGünaydın canım. Evet öğlen oldu ama ben hala çay içiyorum kahvaltı sofrasında buyur :) bizim oğlan altına kaçırmış gece onunla uğraştım. Anca kalkabidimgerçi bıraksalar akşama kadar uyurum :)
Ben ilk kez anne olucam ve kafam çok karisik ilk kan tahlil sonucun 205.8 cikti aradan 4 gün geçtikten sonra tahlilim 2866 cikti arada nokta yok benim bebeğim gelisiyomu sizce doktor önce ultrasyonda göremedi bi başka yere gönderdi oradaki bakan gördü doktor erken ciktigi için bidaha göremedim şuan 5 haftalıkbebegim
bat çizelgesi yapmayalım ben batı unutmak istiyorum çünkü son hafta olunca çok stres yapıyorum hamildoktorunuzaediyorum kendimisonra tırttt tabi...
ay yeşide öyleyim ya ne zaman nasıl ayarlıcaz bu batı bilmiyorum bende 1 hafta 10 önce oluyorum hep bıktım bu lekelerdenbu gittiğim dr dediki bu şekilde lekenmeler yumurtlama ile olan problemlerden kaynaklanıyormuş perşembe kontrol var sorucam bakalım azıcık açsın ne demekmiş bu....
Ultrasonda gorulmus iste. Buna takılıp stres yapma. Sağlıklı bi hamilelik diliyorumEngininannesi gelisiyo dimi ultrasyonda gördüm ama tahlil sonucuna kafamiz taklidi
İYİ AKSAMLAR CANIM NASILSINİyi akşamlar kızlar
Sonuç çıktımı cnmİyiyim cnm çok şkr
Sonuç çıktımı cnm
Nasilsin cnm[/QUOTE]savha, post: 38100536, member: 505991"]Sonuç çıktımı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?