2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

AMANDACIM INSALLAH GEREK KALMAZ CNMMMMMM

yazdım çıktım anca eve geldim yemek vs davetin için çok mersi

bat çizelgesi yapmayalım ben batı unutmak istiyorum çünkü son hafta olunca çok stres yapıyorum hamile gibi his ediyorum kendimi sonra tırttt tabi...
ay yeşimcim bende öyleyim ya ne zaman nasıl ayarlıcaz bu batı bilmiyorum bende 1 hafta 10 önce oluyorum hep bıktım bu lekelerden bu gittiğim dr dediki bu şekilde lekenmeler yumurtlama ile olan problemlerden kaynaklanıyormuş perşembe kontrol var sorucam bakalım azıcık açsın ne demekmiş bu....

Ben ilk kez anne olucam ve kafam çok karisik ilk kan tahlil sonucun 205.8 cikti aradan 4 gün geçtikten sonra tahlilim 2866 cikti arada nokta yok benim bebeğim gelisiyomu sizce doktor önce ultrasyonda göremedi bi başka yere gönderdi oradaki bakan gördü doktor erken ciktigi için bidaha göremedim şuan 5 haftalıkbebegim

Endiselenmeyin. Bebeginiz o degere gore gelisiyor tabii
daha cok kucuk annesii.
Bi dahaki kontrolde daha net gorulur

Cnm aynen bende takip etmiyorym batı. Edemiyorum daha dogrusu artik etmekte istemiyorum.
vucudum yeteri kadar oyun oynuyo.
lekelenmeler icin adet donemi gel dedi doktorum hormonlara bajacak sanirim.o da anlamadi ama kistten degildir dedi..

sen bi git bakalim ne diycek doktorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…