şükür cnm sen nasılsın[/QUOTE]Uyum TE="savha, post: 38100810, member: 505991"]Nasilsin cnm
bizler iyiyiz canım çok sevindin bi dahaki aşama kalp atışı korkma sıkı sıkı tutunucak annesine fasulyesi :)mrhaba kızlar
nasılsınız ?
dün ikinci kez kan testi yaptırdım çok şükür ilk değerim 443 idi dü 1315 çıktı minik fasülyem büyüyüyor teyzeleri
bu arada korkumdan hala oğluma söyleyemedim hamile olduğumu
mrhaba kızlar
nasılsınız ?
dün ikinci kez kan testi yaptırdım çok şükür ilk değerim 443 idi dü 1315 çıktı minik fasülyem büyüyüyor teyzeleri
bu arada korkumdan hala oğluma söyleyemedim hamile olduğumu
Şimdi ben sana o fasulyeyi yerim diyeceğim ama bana gelene kadar siz çoktan bitirirsiniz
çok teşekkür ederimm dfarısı size inşallahHosgeldinizzzz
ne guzelll yaaa gozunuz aydin Allah saglikla tamamina erdirsin.
Darisiii bizeeee :)
MASALLAH CNM 13 SENE DILEKOLAY TEDAVI ILEMI
MERHABA CANIM GÖRÜNMÜYORSUN BU ARAMerhaba arkadaşlar umarim herkes iyidir.@Miracle 61 Tugbacim kalp atışlarını duydumussun masallah.@Dea_Teacita geçmiş olsun canım Allah sağlık versin.@Amanda29 canım Allah rast getirsin tüp bebek sürecinde.
Merhaba canım benim senin de değerin yükselmiş ohh maşallah.Bu ara yoktum evet görümcemin kızı bende o da hamile eşi şehir dışında ondan bende bayadır.Nete pek giremedim zaten çok bitkin ve yorgunum zorlanıyorum baya bulantılar fena sarstı kilo verdim bu yüzden.Senin nasıl gidiyor bulantılar başladı mı??MERHABA CANIM GÖRÜNMÜYORSUN BU ARA
ANLADIM CANIM DİKKAT ET KENDİNE BULANTI ÇOK ZOR İNŞALLAH BENİM OLMAZ DİYOEUM ÇÜNKÜ ÇALIŞIYORUM ERKEKLERİN İÇİNDE ÖĞÜRME FİLAN GELİNCE UTANIRIM Bİ DEMerhaba canım benim senin de değerin yükselmiş ohh maşallah.Bu ara yoktum evet görümcemin kızı bende o da hamile eşi şehir dışında ondan bende bayadır.Nete pek giremedim zaten çok bitkin ve yorgunum zorlanıyorum baya bulantılar fena sarstı kilo verdim bu yüzden.Senin nasıl gidiyor bulantılar başladı mı??
İnşaallah sen de olmaz canım çok kötü bir şey yiyemez oldum zar zor meyve midemi bastıracak şeyler tüketiyorum.Çalıştığın ortam erkekler çoğunlukta çok zor olur.İlk zamanlar kasık ağrısı ben de yaşadım bir de bel ağrısı onlar şimdi hafifledi.Bulantılar da geçerse iyi olacak.Sürekli uyku bende de var güzel sıkıntılar bunlar Rabbim nasip etti çok şükür bebeklerimiz bizimle.Darısı diğer arkadaşların başınaANLADIM CANIM DİKKAT ET KENDİNE BULANTI ÇOK ZOR İNŞALLAH BENİM OLMAZ DİYOEUM ÇÜNKÜ ÇALIŞIYORUM ERKEKLERİN İÇİNDE ÖĞÜRME FİLAN GELİNCE UTANIRIM Bİ DE
BENDE ŞİMDİLİK KASIK AĞRISINDAN BAŞKA BİŞEY YOK Bİ DE UYKU HALİ VAR SÜREKLİ AKŞAMLARI FİLAN ERKENDEN YATIYORUM
geçmiş olsun canım çok kotu durum.Ben de salatadan oldum besin zehirlenmesi kivrim kivrandim hamileyim diye ilaç serum kullanamadim.serum çok rahatlatiyor.Balık bayat miydi acabaMerhaba kızlar
dun aksam acildeydim. Yemekte balik yemistik alerji yapmis yuzum yanmaya basladi sonra kabardi.kollarima yayildi acilde solugu aldik. Serum takildi kendime geldim :)
Canipir sorun cikmamasina sevindim. Tsh in yuksek olmasida dusuk olmasida lekelenme yapabiliyormus.
Kızlar bu sabah adet oldum... İlk defa adet olduğuma seviniyorum...
Yarın saat 11'de randevum var Bismillah diyerek tedaviye başlamış olacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?