sağol cnm sanada çook geçmiş olsun balık bayatmıydıkiiMerhaba kızlar
dun aksam acildeydim. Yemekte balik yemistik alerji yapmis yuzum yanmaya basladi sonra kabardi.kollarima yayildi acilde solugu aldik. Serum takildi kendime geldim :)
Canipir sorun cikmamasina sevindim. Tsh in yuksek olmasida dusuk olmasida lekelenme yapabiliyormus.
hadi bakalım hayırlısı inşallah obur ay güzel haberler alırızz senden ve isteyen herkesten :)Kızlar bu sabah adet oldum... İlk defa adet olduğuma seviniyorum...
Yarın saat 11'de randevum var Bismillah diyerek tedaviye başlamış olacağım...
şükür canım puhtılaşma çıkmamış bende sevindim bu duruma oda çok zor ya arkadaşım var hergün iğne oluyor karnı mos mordu inş. annesi gelicek meleğin hayırla sağlıkla inş...Günaydın kızlarrr bende hem kadın doğum hem endokrine gittim kadın doğumda hiç,birşey çıkmadı şukur pıhtılaşma yokmuş tsh dan olabilir dedi.endokrine gittim oda tsh değerimden olabilir diye ilacımın değerini düşürdü tsh değerim 0,08 di t3 ve t4 normaldi bir ay sonra tekrar kan vercem bakalim hayirlisiysa Olsun
geçmiş olsun yeşşim cimMerhaba kızlar
dun aksam acildeydim. Yemekte balik yemistik alerji yapmis yuzum yanmaya basladi sonra kabardi.kollarima yayildi acilde solugu aldik. Serum takildi kendime geldim :)
Canipir sorun cikmamasina sevindim. Tsh in yuksek olmasida dusuk olmasida lekelenme yapabiliyormus.
hadi bakalım 4 hafta sonra hayırlı haberlerinide yaz burdan rabbim yardımcın olsun bu yolda belki bu sebep olacak meleğine kavuşmanda...Kızlar bu sabah adet oldum... İlk defa adet olduğuma seviniyorum...
Yarın saat 11'de randevum var Bismillah diyerek tedaviye başlamış olacağım...
Sen sevindiysen biz de sevindik :) hadi canım Rabbim kolaylıklar versin işini rast getirsin. Hayırlısıyla bebiş haberini vermeyi de nasip etsin inşallahhh
hadi bakalım hayırlısı inşallah obur ay güzel haberler alırızz senden ve isteyen herkesten :)
şükür canım puhtılaşma çıkmamış bende sevindim bu duruma oda çok zor ya arkadaşım var hergün iğne oluyor karnı mos mordu inş. annesi gelicek meleğin hayırla sağlıkla inş...
geçmiş olsun yeşşim cim
hadi bakalım 4 hafta sonra hayırlı haberlerinide yaz burdan rabbim yardımcın olsun bu yolda belki bu sebep olacak meleğine kavuşmanda...
hep dua ediyorum hepimizin adına... ve sizinle bir şey paylaşmak istiyorum çünkü çok duygulandım...
bi ablamız var troid nodülleri kötü çıkmış kanser yani geçen akşam mesajlaşırken bana aynen şunu yazdı hastaların duası kabul olur rabbim sana hayırlı sağlıklı bebekler versinöyle ağladım ki o durumda bana dua etmesi çok hoşuma gitti ama ama üzüldüm ya yani kimin duası kabul olucak bilemeyiz rabbim hastalara şafi ismi ile şifa versin dermansın dert vermesin kimselere AMİN...
Geçmiş olsun cnmSagolun canlarım
tugbisim kayinvalidemdeydik onlarda yedi balik. Zehirlenme degilmis benim alerjik reaksiyonmus. Bsligin yedigi herhangibisey olabilir dedi doktor. Vücut tepki vermis. Bi de hap verdi icmedim onu gerçi simdide yuzumde yanma var offf servis bekliyorum bi gitseydim eve
Canımmmm cok sevindimmm. Ne güzel haberler bunlar hadi bakalim hayırlısıselam kızlar yeni dr geldim çok şükür enfeksiyon yokmuş veeee evet erken yumurtluyorum ben 8 gün bugün ve yumoşum 20 mm olmuş çatladı çalıcak dedi gün aşırı ilişki dedi çatlatma yapalım istersen dedi sonra stres olursun doğal akışına bırakalım dedi rahim filmine şuan gerek yok dedi o kadar umutlu konuştuki hayırlısı bakalım bekleyip görücez...
ay yeşim ya seviyorum seniCanımmmm cok sevindimmm. Ne güzel haberler bunlar hadi bakalim hayırlısı
Doktorun verdigi odevi yetibe getirecrksin artik gunasiri iliski
ay yeşim ya seviyorum seni
inş. canım inş. o kadar çok dua ediyorum ki rabbime bu yolda kimseyi bu şekilde imtehan etmesin başına gelince anlıyor insan...Bendeee... :)
Hepimizz gulecegizzz insaallahhh
cookkk yakinda
selam kızlar yeni dr geldim çok şükür enfeksiyon yokmuş veeee evet erken yumurtluyorum ben 8 gün bugün ve yumoşum 20 mm olmuş çatladı çalıcak dedi gün aşırı ilişki dedi çatlatma yapalım istersen dedi sonra stres olursun doğal akışına bırakalım dedi rahim filmine şuan gerek yok dedi o kadar umutlu konuştuki hayırlısı bakalım bekleyip görücez...
Bende dün adet oldum bugünde doktora ilk muayene için giderek tüp bebek sürecine girdim.İlk iğnemi de az önce vurdum...
Allah hayırlısını nasip etsin...
aynen canım...Haklısın. . Zor ama bizdende zor durumda olanlar varbu yuzden üzülmuyorum artik ben cok fazla. Cunku bi cocugumuz var şükür ki...
ilkini bulamayanlarr napsin. Dualarimda onlar öncelikli. Sonrada biz.
hayirlisiylaaa ve saglıklaaa
İşte bu harika hem erken yumurtladığını öğrendin hemde bu ay yumoşu çatlamadan yakaladın... Eeeeee Hadi bakalım full tıme çalışma zamanı tembellik boşvermişlik yok... Hayırlı ve pozitif sonuçlar varrrrrrrrr....
hadi gözün aydın canım rabbim emeklerini boş çıkarmasın 2 tane meleğini kondursun sana sımsıkı tutunsunlar (erkek) :)Bende dün adet oldum bugünde doktora ilk muayene için giderek tüp bebek sürecine girdim.İlk iğnemi de az önce vurdum...
Allah hayırlısını nasip etsin...
aynen canım...
hadi gözün aydın canım rabbim emeklerini boş çıkarmasın 2 tane meleğini kondursun sana sımsıkı tutunsunlar (erkek) :)
bayılıyorum ikiz erkeklere :) halamda var şimdi eşşek kadar oldular da bir şebeklikler yapıyorlardı Allah Allah :)
bir hoşgeldin bile yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?