2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

sağol cnm sanada çook geçmiş olsun balık bayatmıydıkii

Kızlar bu sabah adet oldum... İlk defa adet olduğuma seviniyorum...
Yarın saat 11'de randevum var Bismillah diyerek tedaviye başlamış olacağım...
hadi bakalım hayırlısı inşallah obur ay güzel haberler alırızz senden ve isteyen herkesten :)

şükür canım puhtılaşma çıkmamış bende sevindim bu duruma oda çok zor ya arkadaşım var hergün iğne oluyor karnı mos mordu inş. annesi gelicek meleğin hayırla sağlıkla inş...
geçmiş olsun yeşşim cim

Kızlar bu sabah adet oldum... İlk defa adet olduğuma seviniyorum...
Yarın saat 11'de randevum var Bismillah diyerek tedaviye başlamış olacağım...
hadi bakalım 4 hafta sonra hayırlı haberlerinide yaz burdan rabbim yardımcın olsun bu yolda belki bu sebep olacak meleğine kavuşmanda...
hep dua ediyorum hepimizin adına... ve sizinle bir şey paylaşmak istiyorum çünkü çok duygulandım...
bi ablamız var troid nodülleri kötü çıkmış kanser yani geçen akşam mesajlaşırken bana aynen şunu yazdı hastaların duası kabul olur rabbim sana hayırlı sağlıklı bebekler versin öyle ağladım ki o durumda bana dua etmesi çok hoşuma gitti ama ama üzüldüm ya yani kimin duası kabul olucak bilemeyiz rabbim hastalara şafi ismi ile şifa versin dermansın dert vermesin kimselere AMİN...

Sagolun canlarım
tugbisim kayinvalidemdeydik onlarda yedi balik. Zehirlenme degilmis benim alerjik reaksiyonmus. Bsligin yedigi herhangibisey olabilir dedi doktor. Vücut tepki vermis. Bi de hap verdi icmedim onu gerçi simdide yuzumde yanma var offf servis bekliyorum bi gitseydim eve

Sen sevindiysen biz de sevindik :) hadi canım Rabbim kolaylıklar versin işini rast getirsin. Hayırlısıyla bebiş haberini vermeyi de nasip etsin inşallahhh

hadi bakalım hayırlısı inşallah obur ay güzel haberler alırızz senden ve isteyen herkesten :)

Çok ama çok sağolun kızlar Allah razı olsun... Bugün de o kadar kötü geçiyor ki anlatamam tüm işler ters gidiyor içim sıkılıyor Rabbim hayıra çıkarsın inşallah...

Geçmiş olsun cnm

merhabaaa, ben de 2. kez anne olmak istiyorum.aslında istemiyodum ama eşim kardeşsiz olmaz deyip kanıma girdi.. 1 oğlum var 3.5 yaşında 31 yaşıma girdim

selam kızlar yeni dr geldim çok şükür enfeksiyon yokmuş veeee evet erken yumurtluyorum ben 8 gün bugün ve yumoşum 20 mm olmuş çatladı çalıcak dedi gün aşırı ilişki dedi çatlatma yapalım istersen dedi sonra stres olursun doğal akışına bırakalım dedi rahim filmine şuan gerek yok dedi o kadar umutlu konuştuki hayırlısı bakalım bekleyip görücez...

Canımmmm cok sevindimmm. Ne güzel haberler bunlar hadi bakalim hayırlısı
Doktorun verdigi odevi yetibe getirecrksin artik gunasiri iliski

Haklısın. . Zor ama bizdende zor durumda olanlar varbu yuzden üzülmuyorum artik ben cok fazla. Cunku bi cocugumuz var şükür ki...
ilkini bulamayanlarr napsin. Dualarimda onlar öncelikli. Sonrada biz.
hayirlisiylaaa ve saglıklaaa

İşte bu harika hem erken yumurtladığını öğrendin hemde bu ay yumoşu çatlamadan yakaladın... Eeeeee Hadi bakalım full tıme çalışma zamanı tembellik boşvermişlik yok... Hayırlı ve pozitif sonuçlar varrrrrrrrr....

aynen canım...

Bende dün adet oldum bugünde doktora ilk muayene için giderek tüp bebek sürecine girdim.İlk iğnemi de az önce vurdum...
Allah hayırlısını nasip etsin...
hadi gözün aydın canım rabbim emeklerini boş çıkarmasın 2 tane meleğini kondursun sana sımsıkı tutunsunlar (erkek) :)
bayılıyorum ikiz erkeklere :) halamda var şimdi eşşek kadar oldular da bir şebeklikler yapıyorlardı Allah Allah :)

Ağzın bal yesin Ne de güzel diledin öyle içimdekini... Hoş çok da fark etmez Rabbim neyi takdir ederse hayırlı o benim için... Allah herkesin gönlüne göre versin hayırlı ise tabiii...

bir hoşgeldin bile yok mu

Eeeee neden olmasın hoşgeldin sefalar getirdinnnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…