2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

merhabaaa, ben de 2. kez anne olmak istiyorum.aslında istemiyodum ama eşim kardeşsiz olmaz deyip kanıma girdi.. 1 oğlum var 3.5 yaşında 31 yaşıma girdim

Bence eşin haklı hem yaş arasıda çok iyi bence inşallah hayırlısı ile bekletmeden gelir kızın :)

Bence eşin haklı hem yaş arasıda çok iyi bence inşallah hayırlısı ile bekletmeden gelir kızın :)
çok teşekkür ederim. kızım olması içine mi doğdu inşallah allah duysun. ama oğlumda olsa kabulümdür artık diğer oğlumla kapışırlr

cnm çok sevindim hadi bakalım hayırlısı gelecek ay inşallah hamiş haberini alırız :)

merhabaaa, ben de 2. kez anne olmak istiyorum.aslında istemiyodum ama eşim kardeşsiz olmaz deyip kanıma girdi.. 1 oğlum var 3.5 yaşında 31 yaşıma girdim
bence tam zamanı aralarındaki yaş ne kadar az olursa arkadaş gibi oluyorlar inşallah hayırlısıyla hamiş kalırsın hemen :)

hoş geldiniz kızlar....
2 ci düşünün bencede hemen çok ara iyi değil bizde rahata alışıyoruz benim oğlan 7 yaşında çok istiyorum ama 2 ciyi düşünmedende edemiyorum nasıl baş edicem diye :)

çok teşekkür ederim. kızım olması içine mi doğdu inşallah allah duysun. ama oğlumda olsa kabulümdür artık diğer oğlumla kapışırlr

İçime doğmadı ama bu genelde böyledir. Kızı olan Oğlan, Oğlu olan Kız ister doğal olarak o nedenle öyle yazdım...
Yoksa elbette ki mevlam neyi kısmet ederse başımız üstüne...

iyi akşamlar bende 2kez anne olmak istiyorum daha korunmayı bırakmadı8m 4 yaşında bir oglum var

Anne olmak istiyorsan o korunma işini bırakacaksın bir kere
Şaka bir yana Allah gönlüne göre versin...
Hoşgeldin kervanımıza....

günaydın kızlar
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizz

kızlar aptamil in reklamı var gördünüz mü ne kadar duygusal ya

hoş geldiniz kızlar....
2 ci düşünün bencede hemen çok ara iyi değil bizde rahata alışıyoruz benim oğlan 7 yaşında çok istiyorum ama 2 ciyi düşünmedende edemiyorum nasıl baş edicem diye :)
sana katılıyorum ben 2 sını buyuttum Allah ızın verırse 9 yılın ardından 3. olcak cesaretımı kaybedıyorum sıfırdan bı cocugu daha buyutmek :S korkutuyo

Günaydın kızlar pataloji sonuçlarım çıkmış rahim kalınlaşması varmış 1. Evredeymiş mutlaka tedavi görmem lazımmış ilerlerse rahim kanserine çevirebilirmiş yaşın genç olmasa rahmini aldır derdim dedi dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…