merhabaaa, ben de 2. kez anne olmak istiyorum.aslında istemiyodum ama eşim kardeşsiz olmaz deyip kanıma girdi.. 1 oğlum var 3.5 yaşında31 yaşıma girdim
çok teşekkür ederim. kızım olması içine mi doğduBence eşin haklı hem yaş arasıda çok iyi bence inşallah hayırlısı ile bekletmeden gelir kızın :)
bir hoşgeldin bile yok mu
Hooossssgeeellldiiiiinnnn
bian evvel baslayin calısmalaraa benceee
Ahh gelse keskeçok teşekkür ederim.. sizin geldi mi 2.
Hosgeldinizzziyi akşamlar bende 2kez anne olmak istiyorum daha korunmayı bırakmadı8m 4 yaşında bir oglum var
cnm çok sevindim hadi bakalım hayırlısı gelecek ay inşallah hamiş haberini alırız :)selam kızlar yeni dr geldim çok şükür enfeksiyon yokmuş veeee evet erken yumurtluyorum ben 8 gün bugün ve yumoşum 20 mm olmuş çatladı çalıcak dedi gün aşırı ilişki dedi çatlatma yapalım istersen dedi sonra stres olursun doğal akışına bırakalım dedi rahim filmine şuan gerek yok dedi o kadar umutlu konuştuki hayırlısı bakalım bekleyip görücez...
bence tam zamanı aralarındaki yaş ne kadar az olursa arkadaş gibi oluyorlar inşallah hayırlısıyla hamiş kalırsın hemen :)merhabaaa, ben de 2. kez anne olmak istiyorum.aslında istemiyodum ama eşim kardeşsiz olmaz deyip kanıma girdi.. 1 oğlum var 3.5 yaşında31 yaşıma girdim
inşallah hayırlısıyla hamiş kalırsın 4 yaş iyi aralarındaki fark için bence :)iyi akşamlar bende 2kez anne olmak istiyorum daha korunmayı bırakmadı8m 4 yaşında bir oglum var
inşallah hayırlısıyla hamiş kalırsın 4 yaş iyi aralarındaki fark için bence :)iyi akşamlar bende 2kez anne olmak istiyorum daha korunmayı bırakmadı8m 4 yaşında bir oglum var
bazıları geç kaldımn diyor ama oglumum biraz büyüyüp kendini kurtarmasını beklediminşallah hayırlısıyla hamiş kalırsın 4 yaş iyi aralarındaki fark için bence :)
Ayy hele bi olsun el kadar bebeyle mi bas edemiycez ayoll :)hoş geldiniz kızlar....
2 ci düşünün bencede hemen çok ara iyi değil bizde rahata alışıyoruz benim oğlan 7 yaşında çok istiyorum ama 2 ciyi düşünmedende edemiyorum nasıl baş edicem diye :)
ay kuzum öyle deme bizim gelin yeni doğum yaptı sezaryan bide huysuz yeğen hastanede ilk gün korktum ya olsun olsun daAyy hele bi olsun el kadar bebeyle mi bas edemiycez ayoll :)
Pehh...
çok teşekkür ederim. kızım olması içine mi doğduinşallah allah duysun. ama oğlumda olsa kabulümdür artık diğer oğlumla kapışırlr
iyi akşamlar bende 2kez anne olmak istiyorum daha korunmayı bırakmadı8m 4 yaşında bir oglum var
sana katılıyorum ben 2 sını buyuttum Allah ızın verırse 9 yılın ardından 3. olcak cesaretımı kaybedıyorum sıfırdan bı cocugu daha buyutmek :S korkutuyohoş geldiniz kızlar....
2 ci düşünün bencede hemen çok ara iyi değil bizde rahata alışıyoruz benim oğlan 7 yaşında çok istiyorum ama 2 ciyi düşünmedende edemiyorum nasıl baş edicem diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?