maş. 3. ha Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin o kadar aradan sonra ilk gibi olur bencede :)sana katılıyorum ben 2 sını buyuttum Allah ızın verırse 9 yılın ardından 3. olcak cesaretımı kaybedıyorum sıfırdan bı cocugu daha buyutmek :S korkutuyo
geçmiş olsun canım Allah korusun bunun için ilaçlı spral takılıyormuş arkadaşımda olmuştu ve sürekli takip rabbim şifa versin canım...Günaydın kızlar pataloji sonuçlarım çıkmış rahim kalınlaşması varmış 1. Evredeymiş mutlaka tedavi görmem lazımmış ilerlerse rahim kanserine çevirebilirmiş yaşın genç olmasa rahmini aldır derdim dedi dr
İçime doğmadı ama bu genelde böyledir. Kızı olan Oğlan, Oğlu olan Kız ister doğal olarak o nedenle öyle yazdım...
Yoksa elbette ki mevlam neyi kısmet ederse başımız üstüne...
Anne olmak istiyorsan o korunma işini bırakacaksın bir kere
Şaka bir yana Allah gönlüne göre versin...
Hoşgeldin kervanımıza....
ay kuzum öyle deme bizim gelin yeni doğum yaptı sezaryan bide huysuz yeğen hastanede ilk gün korktum ya olsun olsun da
baş ederiz demi ama bende :)
Günaydın kızlar pataloji sonuçlarım çıkmış rahim kalınlaşması varmış 1. Evredeymiş mutlaka tedavi görmem lazımmış ilerlerse rahim kanserine çevirebilirmiş yaşın genç olmasa rahmini aldır derdim dedi dr
yok canım benim zaten istiyorum 2 yıl oldu korunmayı bırakalı bun rağmen korkuyorum dedim yani tabiki çoook istiyorum bir evladım daha olsun...eger düşünüyorsan eninde sonunda kardeş olacak yap bence biraz sıkıntı çekeriz sonra geçer benm oglum bebekliginden beri zor bir çocuktu bebekken gazıydı uykusuzluguyduı falan en çok uykusuzluktan çektim büyüdü bu sefer arkadaşlarına vurmaya başladı bu sefer çevreden şikayetlerle ugraştım millete kızıp yeri geldi oglumu dövdüm bu na ragmen yine 2ciyi istiyorum
aynen canım ılk gıbı hem heycan hem korku bı arada amin cumlemız ınsmaş. 3. ha Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin o kadar aradan sonra ilk gibi olur bencede :)
geçmiş olsun canım Allah korusun bunun için ilaçlı spral takılıyormuş arkadaşımda olmuştu ve sürekli takip rabbim şifa versin canım...
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin.Rabbim korusun seni.Günaydın kızlar pataloji sonuçlarım çıkmış rahim kalınlaşması varmış 1. Evredeymiş mutlaka tedavi görmem lazımmış ilerlerse rahim kanserine çevirebilirmiş yaşın genç olmasa rahmini aldır derdim dedi dr
Amandacım hadi bakalım Allah işlerini rast getirsin.Güzel haberi bu ayın sonu gibi alırsın inşallah.Kızlar bu sabah adet oldum... İlk defa adet olduğuma seviniyorum...
Yarın saat 11'de randevum var Bismillah diyerek tedaviye başlamış olacağım...
Alerji çok sinir bir şey canım.Bugün arkadaşımdaydım onun da bütün vücudu kabardı kaşınmaya başladı balık yememişti.Seni örnek verdim acilde serum taktılar dedim.Eşi gelince gidecek acile çok fena kızarık küçük kabarcıklar oldu.Sagolun canlarım
tugbisim kayinvalidemdeydik onlarda yedi balik. Zehirlenme degilmis benim alerjik reaksiyonmus. Bsligin yedigi herhangibisey olabilir dedi doktor. Vücut tepki vermis. Bi de hap verdi icmedim onu gerçi simdide yuzumde yanma var offf servis bekliyorum bi gitseydim eve
Savhacım çok sevindim senin adına.İnşaallah her şey yolunda gider nazlı bebeğin gelirselam kızlar yeni dr geldim çok şükür enfeksiyon yokmuş veeee evet erken yumurtluyorum ben 8 gün bugün ve yumoşum 20 mm olmuş çatladı çalıcak dedi gün aşırı ilişki dedi çatlatma yapalım istersen dedi sonra stres olursun doğal akışına bırakalım dedi rahim filmine şuan gerek yok dedi o kadar umutlu konuştuki hayırlısı bakalım bekleyip görücez...
Merhaba canım o reklamı izlemedim nasıl ki bir bakayımgünaydın kızlar
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizz
kızlar aptamil in reklamı var gördünüz mü ne kadar duygusal ya
Allah şifa versin canım bende de var illetten yumurta,çikolata,güneş beni hemen kabartıyor.Ben idare ediyorum canım halsizliğim biraz düzelmeye başladı,bulantılarım da hafifledi biraz yemek yiyebiliyorumAynen tuğbisim alerji, fecii... cildim çok hassas benim gecen sene yazinda olmustu. Stresten bile hemen kabarir cvücudum. Bide kasinti olunca çok sinir bozucu
Sen iyisindir insallah?
Ohh iyi bari cnm.Allah şifa versin canım bende de var illetten yumurta,çikolata,güneş beni hemen kabartıyor.Ben idare ediyorum canım halsizliğim biraz düzelmeye başladı,bulantılarım da hafifledi biraz yemek yiyebiliyorum
Sağol tatlım.Darısı en yakın zamanda başına inşaallah.Aralıkta yine hamile haberi alacağız arka arkaya inşaallahOhh iyi bari cnm.
Cok sevindim daha iyi olmana
Insaalllaaahhhh yuregi guzel hamişimm :)ecetuba8yüreği t: 38171241 .!.:Sağol tatlım.Darısı en yakın zamanda başına inşaallah.Aralıkta yine hamile haberi alacağız arka arkaya inşaallah
Insaalllaaahhhh yuregi guzel hamişimm :)
Rabbim hayirlisini versin hep dualarim bu yönde.canım benimm sen de hamiş ol da bebek kistini falan alıp götürsün.
Aminn canım bizim için ne hayırlı ne hayırsız bilmiyoruz tabi.Allahım sana güzel bıcır bıcır bir kız versin inşaallahRabbim hayirlisini versin hep dualarim bu yönde.
olacak insallah umudum hic tukenmiycek.
Allah hepimixin dualarini kabul etsin insaallah
sagol kuzum guzel dileklerin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?