Hiç korkma 10 sene sonra iyiki doğurmuşum dicez direk bırak 2 ciler nazlı oluyorlarçok teşekkür ederim kızlar. valla 2. için çalışmalar başlayacak allah nasip ederse ama hala kararsızımeğer şimdi hamile kalırsam oğlum 4 yaş 3 aylıkken yeni bebek doğacak. bakalım kısmet. ama 2 çocuklu olmak şimdiden beni korkutuyor
aslında ovulasyon testi vardı evde iyi aklıma getirdın:)Merhaba hoşgeldiniz aramıza. Doktor sorun yok diyorsa iki gunde bir ilişki ve ovulasyon testi kullanabilirsiniz. Kafati cok takincada olmuyo ama iste takmamakta elde degil hakkinizda hayırlısı. Bebde 35 yaşındayım unudum hala var :)
valla ben de aynen öyle bir ruh halindeyim oğlum kardeş diye deliriyorsaol cnm yaşım gidiyor hem risk hemde çok zorlanıcam gibi geliyor belli bir yaştan sonra insan daha çok yoruluyor enerjim tükeniyor sanki sinirlerimde yıprandı ama kızımın kardeşsiz kalmasınada gönlüm razı deil..
hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah...Hepinizden Allah Razı olsun kızlar minik fasülyem 2 haftalıkmış kan Değeri 443 çıktı testimi de ekledim Allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
İlaçların isimlerini verebilir misin ne için verdi tam olarakaslında ovulasyon testi vardı evde iyi aklıma getirdın:)
ne güzel benim umudum kalmadı
valla ben de aynen öyle bir ruh halindeyim oğlum kardeş diye deliriyor
hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah...
kızlar ben sağlık ocağı drna gittim aile hekimimiz bana vajinal tablet ve krem verdi 3 ay önce yumurtlamayı hesaplayıp kullandım ama yok. bu ay gene deniyorum kısmet
İlaçların isimlerini verebilir misin ne için verdi tam olarak
Cleosin mantar için gynoflorda vagina florasını düzenlemek için dir e bi sonuç aldı mı 3 aykullanmak gerek çünkügynoflor ve cleosin
aslında dr muhtemelen vajina florasını düzenlemek lazımdır akıntın var mı dedi bunları verd i
Hiç korkma 10 sene sonra iyiki doğurmuşum dicez direk bırak 2 ciler nazlı oluyorlar
ama ikisininde tadı başkadır ya biz 4 kardeşiz kız 2 erkek Allah hayırlısı versin hakkımızda....inşallah. 2 oğlan mı güzel olur yoksa 1 oğlan 1 kız mı :)
evet gebeliktede kullanılıyor vagiflora kullandım bende sabah akşam baya güzel temizliyor vaginayıcleosin bende kullanmıştım 4 sene önce gynofloruda ekim ayında gittiğimde vermişti ama kullanmadım duruyor öylece.. ikiside gebelikte kullanılabiliyor diye biliyorum
2 kiz mi diyorsun yaniaklıma birden şöyle bişey geldi şimdi bizler ikinci kez anne olmaya hazırlanırken 3. kez anne olursakallah hayırlısını versin diyelim..
as canım naber nasılsın ?
hava yağmurlu bunalım takılıyorum resmen
ayyyyyy bugün bana bişi oldu havadanmıdır nedir bilemiyorum
çalışıncada zor oluyor bea iş ev cocuk eş Allah kolaylık versin...Cok romantik gordum senibkuzumm :)
Yorgunum biraz servistetim eve gidiyorum.. yemek yapıcam dahaaaa
çalışıncada zor oluyor bea iş ev cocuk eş Allah kolaylık versin...
2 kiz mi diyorsun yani
neden olmasın
onu hiç deme yav birde yemek seçerler ozman deliriyorum işte herkeze ayrı bir şeyler yap velasın zor kadın olmak....Aynennn
heleki ne yemek yapayum dusyncesi yok muu akıllara zararr
3cü kez diyince aklıma o geldi vallah birden çocuk annesi düşünemiyorum kendimiyok kız ikiz olursa demek istedim bitane zaten var bide ikiz olursa toplam 3 tane yani nasıl bakarız bilmem
3cü kez diyince aklıma o geldi vallah birden çocuk annesi düşünemiyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?