- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
Kızlar eşimle iki kez Korunmasız ilişki yaşadık yumusadi sanırım ya da hamile kalinabilecegini unuttu : D
Gerçi yumurtlama dönemim gecti belkide ondan önemsemedi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar eşimle iki kez Korunmasız ilişki yaşadık yumusadi sanırım ya da hamile kalinabilecegini unuttu : D
Gerçi yumurtlama dönemim gecti belkide ondan önemsemedi.
Canım ya dr a git ya da bi kan testi yaptır. İçin rahatlasın hiç değilse.
yaşasınnnnnnnn :13:
unuturmu ayol hiç yumuşamıştır o :)
Bence o da istiyor da kendine yediremiyo :)
Ay yediremeyecek ne varsa. Hayatımız şenlenecek
Sabah başka bi testle daha yaptım yine pozitif çıktı? Hayırlısı.. Bu hafta gidicem inşaAllah.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet ya inşallah. Bir de geç yumurtlamışsan sen o zaman bak şenliğe :)
tünaydın güzel hatunlar
ben uykudan gözümü açamıyorum ya progeteron kullanıyorum 3 gündür bıraksalar hiç kalkmıcam yataktan ya bide ağızdan alsam ne olucaktı acaba
Tünaydın canım. Ne güzel işte yat kalkma :) Ben de uyuyamıyorum sinir oluyorum
Kirmizi.kart gordum. Dun konustum.esimleee cok.istedigimi soyledi.ikimiz de kalabalik.aileden geliyoruz..allahtan dedim yapacak.birwey yok..ozilur diledi :)
kızlar nasılsınız bende durumlart adet desem adet degıl seklınde sadece sılınce peceteye gelıo anlamadımmmmmm
beklemekten başka çare yok galiba (( vallah biz bile stres olduk sökücekse söksün artık bu ne ya
sen bıde benı gor ama bu normal bısey degıl hıc boyle olmazdım kesın bı sorun var ben agrılı adet olan bırıyım 5 gundur anlamadım bu ne orkıtler tasardı sımdı ıde pecete yetıyorrr
değişiyor zamanşa vucüt bende olmazdım ama 1 yıldır 3 5 gün leke sonra ağrılı adet geçiriyorum bi yerde okumuştum çatlayan folikül kist oluyormuş onun için leke tarzında geliyormuş sonrada adetle birlikte kist vücuttan atılıyormuş çokta korkulucak bişey yok ki ben çok dr gittim hayatımda kist olduğumu bilmem içini rahat tut yani...
kızlar nasılsınız bende durumlart adet desem adet degıl seklınde sadece sılınce peceteye gelıo anlamadımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?