2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

yaşasınnnnnnnn :13:
unuturmu ayol hiç yumuşamıştır o :)

Bence o da istiyor da kendine yediremiyo :)

Canım ya dr a git ya da bi kan testi yaptır. İçin rahatlasın hiç değilse.

Sabah başka bi testle daha yaptım yine pozitif çıktı? Hayırlısı.. Bu hafta gidicem inşaAllah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sabah başka bi testle daha yaptım yine pozitif çıktı? Hayırlısı.. Bu hafta gidicem inşaAllah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hadi hayırlısı canım. Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.

tünaydın güzel hatunlar
ben uykudan gözümü açamıyorum ya progeteron kullanıyorum 3 gündür bıraksalar hiç kalkmıcam yataktan ya bide ağızdan alsam ne olucaktı acaba

tünaydın güzel hatunlar
ben uykudan gözümü açamıyorum ya progeteron kullanıyorum 3 gündür bıraksalar hiç kalkmıcam yataktan ya bide ağızdan alsam ne olucaktı acaba

Tünaydın canım. Ne güzel işte yat kalkma :) Ben de uyuyamıyorum sinir oluyorum

Kirmizi.kart gordum. Dun konustum.esimleee cok.istedigimi soyledi.ikimiz de kalabalik.aileden geliyoruz..allahtan dedim yapacak.birwey yok..ozilur diledi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar nasılsınız bende durumlart adet desem adet degıl seklınde sadece sılınce peceteye gelıo anlamadımmmmmm

Kirmizi.kart gordum. Dun konustum.esimleee cok.istedigimi soyledi.ikimiz de kalabalik.aileden geliyoruz..allahtan dedim yapacak.birwey yok..ozilur diledi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eşinle anşatığınıza sevindim sanım inş. tez vakitte 2 ci gelicek rabbim izni ile siz iyi olunda gerisi boş...

kızlar nasılsınız bende durumlart adet desem adet degıl seklınde sadece sılınce peceteye gelıo anlamadımmmmmm

beklemekten başka çare yok galiba (( vallah biz bile stres olduk sökücekse söksün artık bu ne ya

beklemekten başka çare yok galiba (( vallah biz bile stres olduk sökücekse söksün artık bu ne ya

sen bıde benı gor ama bu normal bısey degıl hıc boyle olmazdım kesın bı sorun var ben agrılı adet olan bırıyım 5 gundur anlamadım bu ne orkıtler tasardı sımdı ıde pecete yetıyorrr

sen bıde benı gor ama bu normal bısey degıl hıc boyle olmazdım kesın bı sorun var ben agrılı adet olan bırıyım 5 gundur anlamadım bu ne orkıtler tasardı sımdı ıde pecete yetıyorrr

değişiyor zamanşa vucüt bende olmazdım ama 1 yıldır 3 5 gün leke sonra ağrılı adet geçiriyorum bi yerde okumuştum çatlayan folikül kist oluyormuş onun için leke tarzında geliyormuş sonrada adetle birlikte kist vücuttan atılıyormuş çokta korkulucak bişey yok ki ben çok dr gittim hayatımda kist olduğumu bilmem içini rahat tut yani...

sagol sekerım ınsallah sorun yoktur

iyiyiz canım stresten belki oluyordur.hamilelik bekliyorsun ya ondan nazlana nazlana geliyor..Benim de adetim 9 gün sürdü aynen seninki gibi oldu normalde hemen başlardı uzun sürdü. dün bitti yeni bir aya başladık bu ay çok düşünmeyecem akışına bırakacam herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…