2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Cleosin mantar için gynoflorda vagina florasını düzenlemek için dir e bi sonuç aldı mı 3 aykullanmak gerek çünkü
bu 3. ay olacak işte. bakalım inşallah sonuç alırım:)))

cleosin bende kullanmıştım 4 sene önce gynofloruda ekim ayında gittiğimde vermişti ama kullanmadım duruyor öylece.. ikiside gebelikte kullanılabiliyor diye biliyorum
inşallah işe yarar...

Cok romantik gordum senibkuzumm :)
Yorgunum biraz servistetim eve gidiyorum.. yemek yapıcam dahaaaa
ben de çalışıyorum çok zor ev çocuk yemek...
yok kız ikiz olursa demek istedim bitane zaten var bide ikiz olursa toplam 3 tane yani nasıl bakarız bilmem

valla olsun başımın üstünde yeri var bazen diyorum hiç böyle uğraşmasam da gidip aşılama mı yaptırsam o zaman ikiz olma ihtimali çok

evet ya vurma yüzüme yüzüme
ee nasıl gidiyor evde oğluşunla iyi vakit geçir...

Uyudum biraz. Gece uyuyamadik gok gurultusunden yagmurdan.oglusum bilgisayarda oyun oynuyo simdi :)
sen neler yapiyorsun[/QUOTE]
çorba koydum öyle takılıyorum pc başında bende neye bakıcağımı şaşırdım okumadık konu kalmadı da :)
dün burası berbattı demek bugün de orası rabbim afatsız versin...

Uyudum biraz. Gece uyuyamadik gok gurultusunden yagmurdan.oglusum bilgisayarda oyun oynuyo simdi :)
sen neler yapiyorsun
çorba koydum öyle takılıyorum pc başında bende neye bakıcağımı şaşırdım okumadık konu kalmadı da :)
dün burası berbattı demek bugün de orası rabbim afatsız versin...[/QUOTE]

Acayipti gece...off offf
hâlâ yagiyo yağmur durmadi hic.
Bu tarz benim izliyorum simdi
kizlar bulantiyla ugrasiyodur ya...
girseler yazarlar burayada diye düşünüyorum
bi biz kaldik be cnm. Haftasonu adet gunu benimde gelmeyesicee yollarda kalsinda gelemesinn insallahhhh
:)

burdayım ben canım işlerim yoğun oluyor

Acayipti gece...off offf
bi biz kaldik be cnm. Haftasonu adet gunu benimde gelmeyesicee yollarda kalsinda gelemesinn insallahhhh
:)[/QUOTE]
çok güzel yazmışsın
inşallahhh gelmez

ya bende bulantı filan yok çok şükür ama ecetubada vardı en son belki ondan giremiyordur

bizim gebişlerden ses yok yoksa başka topikdemisiniz kızlar bizi unutmayın
Ahh canim keşke iyi olsam da yazsam hayat benim için çok zor geciyor asiri halsizim yemek doğru yiyemiyorum mutfagimda bulasiklar yigilmis,banyoda camasirlar kizimi okuldan bile zor aliyorum inleye inleye hamdolsun yine de ama saglikli olmayi ozledim dun deki gibi bas agrisi bugun karin mide agrisi hic bir tarafim tutmuyor

Acayipti gece...off offf
:)[/QUOTE]
canımmmmmm inş. gelmez sürpriz yapsın sana mercimeğin :)
ah kuzum kıyamam az kaldı geçicek Allahın izni ile az daha sabır....

[QUDea_Tacita15, post: 38222898, member: 255091"]İyi akşamlar kızlar[/QUOTE]

Iyi akşamlar cnm
nasılsın

selam kızlar
ben işteydim bugün. eve geldim çocuk çorbasını içip uyudu kaldı benim de başım ağrıyor bugün çok yoruldum
bir de hesabıma göre bugün yumurtlama günüm. hayırlısı inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…