2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

çorba koydum öyle takılıyorum pc başında bende neye bakıcağımı şaşırdım okumadık konu kalmadı da :)
dün burası berbattı demek bugün de orası rabbim afatsız versin...

Acayipti gece...off offf
hâlâ yagiyo yağmur durmadi hic.
Bu tarz benim izliyorum simdi
kizlar bulantiyla ugrasiyodur ya...
girseler yazarlar burayada diye düşünüyorum
bi biz kaldik be cnm. Haftasonu adet gunu benimde gelmeyesicee yollarda kalsinda gelemesinn insallahhhh
:)[/QUOTE]Aynen oyle canim

ah kuzum kıyamam az kaldı geçicek Allahın izni ile az daha sabır....
inşaallah canım benim hamile kalmak ayrı dert hamilelik süreci ayrı dert mobilden bir türlü cevap yazamadım ne gıcık yaa pc yi açtım ancak yazabildim
Hepimize supriz gelsin insallah
Tuğbisim gececek inşallah bu sıkıntıların.
inşaallah canım geçer hayattan soğudum kendimi nene gibi hissediyorumRabbime hamdolsun bugünleri gördüm ama dayanmakta zorlanıyorum kızımda böyle değildim bu bebiş fena yaptı beni bi doğsun sorcam ona:) Adetin gelmez inşaallah canım bebiş haberini alırız

Kızlar Selam,
Banada bildirim gelmediği için uğramıyordum topiğe merak edip girdim...
Bugün 6.iğnemi olacağım bende haftaya perşembe (18 aralık) yumurtalarım toplanır diye düşünüyorum...
21 aralık yada 23 aralık gibi de tranferim gerçekleşir... 05 ocak ta da sonucu alırım diye hesaplıyorum...
Tabi bunlar hep varsayım Bütün gün kafam bu tarihleri defalarca hesaplamakla meşgul... Görenler çalışıyorum sanıyor ama hikaye aklım fikrim tedavimde

hadi hayırlısı canım
bilmediğim için soruyorum ne iğnesi vuruluyorsun canım yumurta geliştirmek için falan mı

Amandacım inşallah her şey yolunda gider 5 ocakta güzel haberi bizimle paylaşırsın.Ben de olsam senin gibi hesap yaparım.Bu sefer sonuca daha yakınsın inşaallah

cnm inşallah 5 ocakta güzel haberlerini alırız Allahım hakkında hayırlısını versin

amanda29 canım inş. güzel haberin gelicek yeni yılla rabbim yardımcın olsun bu yolda emeklerini görsün küçük miniklerini göndersin sana ben ikiz bekliyorum senden 2 tane erkekkkkkkkkkkkk

bugün test yaptırdım adetime 10 gün var daha. kan tahlilimde 0,88 çıktı beta hcg. dr.um çok erken yaptırmışsınız neden yaptırdınız, bu kadar erken çıkmaz zaten dedi kafama esti yaptırdım

bugün test yaptırdım adetime 10 gün var daha. kan tahlilimde 0,88 çıktı beta hcg. dr.um çok erken yaptırmışsınız neden yaptırdınız, bu kadar erken çıkmaz zaten dedi kafama esti yaptırdım
Sen baya bir aceleci davranmışsın:)10 günde neler olur neler inşaallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…