- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
Degerlendirin ozaman cnmselam kızlar
ben işteydim bugün. eve geldim çocuk çorbasını içip uyudu kaldı benim de başım ağrıyor bugün çok yoruldum
bir de hesabıma göre bugün yumurtlama günüm. hayırlısı inş.
İyiyim cnm siz nasılsınız[/QUOTE]Iyi akşamlar cnm
nasılsın
çorba koydum öyle takılıyorum pc başında bende neye bakıcağımı şaşırdım okumadık konu kalmadı da :)
dün burası berbattı demek bugün de orası rabbim afatsız versin...
inşaallah canım benim hamile kalmak ayrı dert hamilelik süreci ayrı dert mobilden bir türlü cevap yazamadım ne gıcık yaa pc yi açtım ancak yazabildimah kuzum kıyamam az kaldı geçicek Allahın izni ile az daha sabır....
inşaallah canım geçer hayattan soğudum kendimi nene gibi hissediyorumHepimize supriz gelsin insallah
Tuğbisim gececek inşallah bu sıkıntıların.
hadi hayırlısı canımKızlar Selam,
Banada bildirim gelmediği için uğramıyordum topiğe merak edip girdim...
Bugün 6.iğnemi olacağım bende haftaya perşembe (18 aralık) yumurtalarım toplanır diye düşünüyorum...
21 aralık yada 23 aralık gibi de tranferim gerçekleşir... 05 ocak ta da sonucu alırım diye hesaplıyorum...
Tabi bunlar hep varsayımBütün gün kafam bu tarihleri defalarca hesaplamakla meşgul... Görenler çalışıyorum sanıyor ama hikaye aklım fikrim tedavimde
Amandacım inşallah her şey yolunda gider 5 ocakta güzel haberi bizimle paylaşırsın.Ben de olsam senin gibi hesap yaparımKızlar Selam,
Bugün 6.iğnemi olacağım bende haftaya perşembe (18 aralık) yumurtalarım toplanır diye düşünüyorum...
21 aralık yada 23 aralık gibi de tranferim gerçekleşir... 05 ocak ta da sonucu alırım diye hesaplıyorum...
Tabi bunlar hep varsayımBütün gün kafam bu tarihleri defalarca hesaplamakla meşgul... Görenler çalışıyorum sanıyor ama hikaye aklım fikrim tedavimde
cnm inşallah 5 ocakta güzel haberlerini alırız Allahım hakkında hayırlısını versinKızlar Selam,
Beni tek ayak üstünde bekletme öğretmenim kimse yazmadı ben de yazmadım haliyle:)Temmuz topiğine yazıyordum ben deTopigi diplerden cekip kurtardim
hu huu nirdesiniz yahuu
çekicem kulaginizi. Tek ayak ustunde bekleticem
Sen baya bir aceleci davranmışsın:)10 günde neler olur neler inşaallah hamilesindirbugün test yaptırdım adetime 10 gün var daha. kan tahlilimde 0,88 çıktı beta hcg. dr.um çok erken yaptırmışsınız neden yaptırdınız, bu kadar erken çıkmaz zaten dedikafama esti yaptırdım
bugün test yaptırdım adetime 10 gün var daha. kan tahlilimde 0,88 çıktı beta hcg. dr.um çok erken yaptırmışsınız neden yaptırdınız, bu kadar erken çıkmaz zaten dedikafama esti yaptırdım
Oyy canımm benimm bebişim kurtadı beni bu da bebişimle benden sana öpücüklerTugbisss senin mercimek torpilin var. Ceza yok sana öpücük var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?