- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
:)Oyy canımm benimm bebişim kurtadı beni bu da bebişimle benden sana öpücükler
Sordum ona kardeşin kız mı olsun erkek mi diye.Cevabı aynen şu Allah bilir o ne verirse güzel verir ben de şok oldum:)
Fistik kizinin kardesi konusunda bi istegi var mi? Kız- erkek ??
Oyy cimcimeye bak senSordum ona kardeşin kız mı olsun erkek mi diye.Cevabı aynen şu Allah bilir o ne verirse güzel verir ben de şok oldumÇokta mutlu oldum
evet canım bazen beni çok şaşırtıyorOyy cimcimeye bak sen
En güzel cevabi vermis gercektenn
hadi hayırlısı canım
bilmediğim için soruyorum ne iğnesi vuruluyorsun canım yumurta geliştirmek için falan mı
Amandacım inşallah her şey yolunda gider 5 ocakta güzel haberi bizimle paylaşırsın.Ben de olsam senin gibi hesap yaparım.Bu sefer sonuca daha yakınsın inşaallah
cnm inşallah 5 ocakta güzel haberlerini alırız Allahım hakkında hayırlısını versin
Merhaba şekerlerrr
Amanda hadi bakalim hayirlisi cnm. Güzel haber bekliyoruz sendeennn
alış verişteyidim öğretmedimm ama geldimmmmmmm :)Topigi diplerden cekip kurtardim
hu huu nirdesiniz yahuu
çekicem kulaginizi. Tek ayak ustunde bekleticem
bizi boşlama sakın he küserim :)Beni tek ayak üstünde bekletme öğretmenim kimse yazmadı ben de yazmadım haliyle:)Temmuz topiğine yazıyordum ben de
aynı benim oğlan gibi ya ne güzel demiş annesiSordum ona kardeşin kız mı olsun erkek mi diye.Cevabı aynen şu Allah bilir o ne verirse güzel verir ben de şok oldumÇokta mutlu oldum
çok cici bir elbise aldım kadife azıcık kısa diz üstü ama benimki neder bilmiyorum inş. kısa demez bazen belli olmuyor benim adama kıskanı veriyor :)
Iyi gunlerde giy cnm. Merakta ettim üstundeee :)çok cici bir elbise aldım kadife azıcık kısa diz üstü ama benimki neder bilmiyorum inş. kısa demez bazen belli olmuyor benim adama kıskanı veriyor :)
Sen baya bir aceleci davranmışsın:)10 günde neler olur neler inşaallah hamilesindir
Kızlar Selam,
Banada bildirim gelmediği için uğramıyordum topiğe merak edip girdim...
Bugün 6.iğnemi olacağım bende haftaya perşembe (18 aralık) yumurtalarım toplanır diye düşünüyorum...
21 aralık yada 23 aralık gibi de tranferim gerçekleşir... 05 ocak ta da sonucu alırım diye hesaplıyorum...
Tabi bunlar hep varsayımBütün gün kafam bu tarihleri defalarca hesaplamakla meşgul... Görenler çalışıyorum sanıyor ama hikaye aklım fikrim tedavimde
Cokk erken yapmissiniz gercekten. Hayirlisi
Hevesleniyor tabi insan. Insallah on gun sonrada yaptiginizda hamile oldugunuzu ogrenirsiniZzevet öyle olduilk gebeliğimde 3 gün kala yapmıştım idrarda çıkmıştı. bunda milletin gazına geldim havamı aldım
Amandacım maşallah bir sürü yumoşun olmuş.İğneyi ben de kendime yapmakta zorlanıyordum kan sulandırıcı vuruluyorum her gün aman her zaman birilerini mi muhtaç olacam dedim kendim yapıyorum artık alıştım pek acımıyor.Hepinize teşekkür ederim kızlar...
Evet Canım Yumurta geliştirici iğne oluyorum. Bugün kontrolüm vardı 8-9 tane yumurta görünüyor şuanda 10-13mm^deler daha önümüzdeki hafta benim için daha önemli... Ayrıca bugün bir iğne daha verdi yumurtalar kendiliğinden çatlamasın diye... Şimdi iğne saatim kara kara düşünüyorum bir iğneyi kendi kendime yaparken zorlanıyorum şimdi ikisini birden nasıl yapacağım diye
İnşallah sonuç hayırlı olur... İkiz Erkek değişsin canım bunu tek söyleyen sen değilsin beklenti yüksek benden zatenpotansiyal varmış gibi sanki... Şaka bir yana sağlıklı hayırlı olsunda erkek kız bir iki farketmez...
Sizi hiç boşlar mıyım canım yeriniz her zaman ayrı ben de ne günler geçirdik beraberbizi boşlama sakın he küserim :)
aynı benim oğlan gibi ya ne güzel demiş annesi
Cici elbisen hayırlı olsun üstünde nasıl duruyor merak ettim erkeklerin işi belli olmuyor bazen beğenir bazen de kısa mısa der:)çok cici bir elbise aldım kadife azıcık kısa diz üstü ama benimki neder bilmiyorum inş. kısa demez bazen belli olmuyor benim adama kıskanı veriyor :)
Alemsin YeşimcimIyi gunlerde giy cnm. Merakta ettim üstundeee :)
Aman benimkide ayni " kısa olmus sankiii " der hemen. Bende napiimm boyum uzun derim
Doğru canım ben de senin gibi gebelik düşünürken 10 gün kala erken gebelik testlerine başlardım bazen içindeki ses yap yap diye haykırıyor ona kanıyoruz sonra sonuc negatif olunca da üzülüyoruz.Hayırlısı olsun belki de gelmiştir bebeğinaslında böyle yapmazdım ama gaza geldim10 gün kala hamilelik kanda çıkar yaptır diyenler oldu ben de onlara kandım dr.um gereksiz yaptırmısınız 10 gün sonra yaptırın zaten şimdi çıkmazdı dedi
Amandacım maşallah bir sürü yumoşun olmuş.İğneyi ben de kendime yapmakta zorlanıyordum kan sulandırıcı vuruluyorum her gün aman her zaman birilerini mi muhtaç olacam dedim kendim yapıyorum artık alıştım pek acımıyor.
Sonucun güzel olacak canım inanıyorum güzek kızının kardeşi ya da kardeşleri gelecek Allahın izniyle
Sizi hiç boşlar mıyım canım yeriniz her zaman ayrı ben de ne günler geçirdik beraber
Cici elbisen hayırlı olsun üstünde nasıl duruyor merak ettim erkeklerin işi belli olmuyor bazen beğenir bazen de kısa mısa der:)
Alemsin YeşimcimGüldürdün beni
Doğru canım ben de senin gibi gebelik düşünürken 10 gün kala erken gebelik testlerine başlardım bazen içindeki ses yap yap diye haykırıyor ona kanıyoruz sonra sonuc negatif olunca da üzülüyoruz.Hayırlısı olsun belki de gelmiştir bebeğin
olsun her şey de bir hayır vardır.2. bebek için daha aceleci oluyor insan kızıma ilk ay hamile kaldım 2. ye 9. ayda hamile kaldım .Vakti saati var işte ben her şeyi bıraktım aman olursa olur olmazsa olmaz dediğim ay hamile kaldım.aslında üzülmedim ama boşuna kan aldırdım gereksizbenim 3.5 yaşında oğlum var. adete 3 gün kala idrarda çıkmıştı hem de öyle ilk idrarım flnda değildi akşam üstüydü. aynı gün kan tahlili yaptırmıştım 673 beta hcg çıkmıştı şimdi 10 gün daha bekleyip yaparım artık. olmazsada gelecek aya inşallah hakkımızda hayırlısı. teşekkür ederim güzel dileklerin için
olsun her şey de bir hayır vardır.2. bebek için daha aceleci oluyor insan kızıma ilk ay hamile kaldım 2. ye 9. ayda hamile kaldım .Vakti saati var işte ben her şeyi bıraktım aman olursa olur olmazsa olmaz dediğim ay hamile kaldım.
Bilmiyorum nasip demek ki kızıma ve ilk bebeğime ilk ay hamile kaldım.Bu da öyle olur sandım bir ay iki ay 4. ayda dr a gittim 5 yıl korunduk sonuçta.Sonuçlarım iyi çıktı.8. ayda dr süreci hızlandırmak adına yumurta geliştirici hap verdi ve çatlatma iğnesi verdi kullandım ama yine olmadı.Ekim ayında kendimi dinlenmeye aldım rahim dinlensin diye.Sonra adetten bir hafta sonra kasık ağrılarım başladı galiba kist oldu kullandığıım ilaçlardan diye düşündüm bata kadar sürdü battan 2 gün önce sağ kasığımda yoğun batmalar oldu ben de test alayım bir bakayım dedim çift çizgiyi gördüm bir gün sonra da kanda hamile olduğumu öğrendim ağrılar bebekten miş yani.neden o kadar uzadı? ben de de olurmu kiaralarında 4 yaş olsun istedim güya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?