sağol tatlım dua etmek en kolayı Allah kulum iste vereyim diyor biz de dua ederek isteyeceğiz.hayırlı cumalar
amin tubacım Allah razı olsun ne güzel dua etmişsin rabbim dualarımızı kabul etsin inş.
aynen öyle canım cuma perşembe iftar saatti yağmur yağarken altın fırsatlarmış dua için semanın kapıları açılırmış rabbim bizim dualarımızı da işitendir şüphesiz...sağol tatlım dua etmek en kolayı Allah kulum iste vereyim diyor biz de dua ederek isteyeceğiz.
Rabbimin hazinesi o kadar geniş o kadar merhametli ki insanız fıtratımız gereği sabırsısız işte..aynen öyle canım cuma perşembe iftar saatti yağmur yağarken altın fırsatlarmış dua için semanın kapıları açılırmış rabbim bizim dualarımızı da işitendir şüphesiz...
biliyormusunuz bazı insanların dualarını okadar severmiş ki rabbim sırf dua etsin ondan istedin diye geç verirmiş dileğini bu bile ne büyük bi nimet aslında ah bir anlasak acele etmesek
senin ne olacak aşılama fln mı?
geçmiş olsun
Amin cnm.Günaydın arkadaşlar yine kimseler uğramamış.Hayırlı cumalar.Allahım bu gün hürmetine dualarımızı kabul eylesin.Bebiş bekleyen arkadaşlarım en yakın zamanda hamile kalsın.Bebişi olanlar da sağlıklı doğum yapsın inşaallah
canım şimdi ne kadar maal olucak tüp bebek sigorga karşılıyormu bi miktarını biraz anlarsan çok sevinirimBen tüp bebek tedavisi görüyorum canım... Kızıma da tüp bebek tedavisi ile kavuştum...
Bu sefer ki tedavi bana daha zor geldi sanki ilaçlar sersemletiyor, baş ağrısı, mide bulantısı berbat halledim... Neyse ki ilaçları bir hafta daha kullanacağım sonrasında inşallah rahatlarım ve hayırlı sonuca ulaşırım...
_myth_ Tuğba nerelerdesin canım iyi misin görünmüyorsun bayadır...
Slm kızlarrr
Başladım cnm o zmn başlamıştım ilaca bitmek üzere bitince adet olacam adet bitince tekrar dr a gidip ilaca devam edecem de ilaç da baş dönmesi ve uyku yapıyorSlm canım. Nasılsın iyisin inşallah. Tedaviye başladın mı?
inşallah çok uğraşmadan kavuşursun bebeğine. kaç aydır tedavi görüyorsunBen tüp bebek tedavisi görüyorum canım... Kızıma da tüp bebek tedavisi ile kavuştum...
Bu sefer ki tedavi bana daha zor geldi sanki ilaçlar sersemletiyor, baş ağrısı, mide bulantısı berbat halledim... Neyse ki ilaçları bir hafta daha kullanacağım sonrasında inşallah rahatlarım ve hayırlı sonuca ulaşırım...
canım okadar erken öğrensen ne olucak bu seferde değer arttımı tutundumu kimyasal olmasın diye strese giriceksin akışına bırakmalısın bence evet ben kötü bir örneğim ama 2.5 yıldır bekliyorum herşeyin hayırlısı relax ol adet günün de olmazsan ozaman heycanlanırsın boşuna yıpratma kendini bende oğlumda 4 gün önce öğren hamile olduğumu ama her zaman aynı olucak diye bir şey yokki....kızlar adetim 20 kasımdı. 2 aralıkta yumurtlamam oldu.. ben dün kan tahlili yaptırdım negatif çıktı. dr. zaten gebelik olsada çıkmazdı dedi ama kan alan hemşire yumurtlamadan 3 gün sonra bile kanda çıkar dedihangisine güvenmeliyim. adet tarihim 18 aralık ya da 20 aralık olacak. diğer çocuğuma adetime 2-3 gün kala evde yapılan idrar testi ile hamile kaldığımı öğrenmiştim
yo kendimi yıpratmıyorum. çok şükür 1 evladım var. meraktan soruyorum. kafaya taktığım fln yok. teşekkürlercanım okadar erken öğrensen ne olucak bu seferde değer arttımı tutundumu kimyasal olmasın diye strese giriceksin akışına bırakmalısın bence evet ben kötü bir örneğim ama 2.5 yıldır bekliyorum herşeyin hayırlısı relax ol adet günün de olmazsan ozaman heycanlanırsın boşuna yıpratma kendini bende oğlumda 4 gün önce öğren hamile olduğumu ama her zaman aynı olucak diye bir şey yokki....
ya seni ümitlendirmek istemem ama sende ben gibi önceden lekeleniyordun ya tam bat demi erken hesaplamıyorsun ?Kizlarr bata son 2....
akintim var biraz şeffaf bide rutin adet belirtileri
Hayirlisi tek dileğim;saglikli ve hayirlisiii
Evet cnm 21-22 yada23. Gun kahverengi lekekenmem oluyo 6 aydir. Kist varya bide hem onun icin hemde lekekenme icin sogan kuru yaptim bugun 26. Gunum ya o geciktiriyo adeti ... ya bilmiyoom bekleneye devamya seni ümitlendirmek istemem ama sende ben gibi önceden lekeleniyordun ya tam bat demi erken hesaplamıyorsun ?
anladım canikom hadi hayırlısı bakalımEvet cnm 21-22 yada23. Gun kahverengi lekekenmem oluyo 6 aydir. Kist varya bide hem onun icin hemde lekekenme icin sogan kuru yaptim bugun 26. Gunum ya o geciktiriyo adeti ... ya bilmiyoom bekleneye devam
Sagol kuzum hayirlisianladım canikom hadi hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?