2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Bu 10. Dk ya ait resim.
5. Dk daki cok zor girunuyo
aybalam hamilesinnnnnnnnnnnn
canım benim olmasa hayalet çizgi bile çıkmıyor ayyyyyyyyy gözüm doldu yaaaaaaaaa hadi hayırlısı pazartesi kan ver bugün verebilirsen istersen bugün ver 10 dk değil kuzum 50 saat geçse yoksa ci çizgi çıkmıyor kaç kere test yaptım 2.5 yılda sen düşün....

tam bat neydi şimdi 26 28 günü bıraka en son adet tarihin neydi

Bu 10. Dk ya ait resim.
5. Dk daki cok zor girunuyo
AYY ÇOK GÜZEL Bİ HABER BU ÇOK SEVİNDİM CANIM
BENİMDE İÇİME DOĞUYORDU DESEM İNANIR MISIN AKLIMA GELİYORDU BU AY OLACAKSIN DİYE
HADİ HAYIRLISI
TESTTE GAYET NET GÖRÜNÜYOR HAMİLESİNNNNNN

ECZANEDE AL Bİ TEST VAR BEN ONUNLA ÖĞRENMİŞTİM CANIM Bİ DE ONU DENE 10. DK OLDUĞUNU OKUMAMIŞIM HEYECANDAN AMA SİLİK DE OLSA YANILTMAZ DİYORLAR BATA KAÇ GÜN VAR

[QUOTE="ChoqSeqeR, post: 38297375, member: 41615NEDE AL Bİ TEST VAR BEN ONUNLA ÖĞRENMİŞTİM CANIM Bİ DE ONU DENE 10. DK OLDUĞUNU OKUMAMIŞIM HEYECANDAN AMA SİLİK DE OLSA YANILTMAZ DİYORLAR BATA KAÇ GÜN VAR[/QUOTE]
Cnm erken hamilelij testi aldim yaptim simdide okudum prospektusunu ilk 15 dk sonuçlar kesindir yaziyo.
ayy bilmiommm :)

Ayy benide heyacanlardirdin be kuzum. Yerim senin gozleririn dolu dolu olmasunii benn
Son adet 17 Kasım. Bugun 27. Gun iste
daha çok küçük annesi ilk idrarla yapsaydın daha çabuk belirdi çizgi var Allahın izni ile içini ferah tut 4 gün var normal bu şekilde olması hadi gözün aydın sağlıcakla inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…