2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Nurduam sagol kuzum. Kaptirmiyom kendimi dahaa bekliycem. Cok umitlenmiycem hayırlısı ni diledim hep.
amın canım beende cıkardım kafamdan olursa olur dıyorum artık ne yapayım hayırlısı kızımla ugrasıyom uzuntuye baglı gül hastalıgı cıktı dktr hiç üzülmesın dıyor rabbım evladımı korusun vermıyorsa vardır bır bıldıgı elbet nasip

canımvalla bıraktım ben hıc bırsey dusunmemeye calsıyorum bak egenın annesıde hamişşş senle amanda ve ben kaldık nasıp artık batım 21 aralık
Hayıisi canım ya bende 5 gün sogan suyu içtim bıraktım .tüp e geçerim artık bende olmazsa napiym.hakkimiza hayırlısi

Hayıisi canım ya bende 5 gün sogan suyu içtim bıraktım .tüp e geçerim artık bende olmazsa napiym.hakkimiza hayırlısi
canım ben gıtmeyı dusunmuyorum 5.6 ay borclarımız var zaten onlar bı bıtsın kzıım saglına kavussun hem bu arada kafam bosalsın rabbım ekbet verırı corek otunu yaptım bu ay adet olayım gene baslaycagım nasıp dıyorum artık rabbım evladımı korusun ınsallah

sagol canım bende çörek otu kürü yptım gecen aya adet olayım sagon kürüne baslayacgım aynı anda cörek otu kürüde yapılıyormu
yalnız dikkat et yumoşları çok çabuk büyütüyor bu kürler bizde pko yok en nihayetinde bizzat 8. günü gözlerim le gördüm 20 mm yumurtam vardı şekerim kontrollü iç....

Halsizlik zor ya hiçbir şey yapamıyor insan.Atlatırsın canım 3. aya ne kaldı ben de 11. haftayı yarın dolduruyorum.Benim eşim de işin gücün kk diyor.Kk da bugün noldu anlat bakim diyor:))
Kizlarr bata son 2....
akintim var biraz şeffaf bide rutin adet belirtileri
Hayirlisi tek dileğim;saglikli ve hayirlisiii

Kizlarr erken gebelik testi yapan varmı?
Ben yaptim az once ama 10. Dkda cikti cift çizgi. Hanilelik
olmasada cikarmi ki cift cizgi off kafam karmakarisik

Bu 10. Dk ya ait resim.
5. Dk daki cok zor girunuyo
Yeşimcim çokk sevindim canım yaaa süper bir haber bu ayy yaşasınGözün aydın sağlıkla doğsun annesi.Benim ilk testim bundan da açıktı erken gebelik testi değildi ama 2 gün kala öğrenmiştim ben de.

Geçmiş olsun kuzuna Rabbim neylerse hayırlı eyler Allah şifa versin.

ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN KIZINA CANIM
ÖNCELİKLE SAĞLIĞINA KAVUŞSUN DA
BELKİ SENDE HAMİLESİNDİR BELLİ OLMAZ DAHA ADET GÜNÜN GELMEDİ Kİ

ayyyy canım hayırlısı ınsallahkızımı arastırmaya sev ettıler onunla ugrasacagıım batım a da 7 gunum var ıste hayırlıssssssssssssssssssssnsallah elbet olur rabbım nasıp eder

o karadar dktrlara gıttım sorun yok yumurtalıkların bıraz tembel dedıler lbet bırgun calısırlar o yuzden kendımı ılaca baglamak ıstemıyorum rannım nasıp eder pırınce gıderken evdekı bulgurdan olmaıyım kızımın saglıgı daha onemlı

cnm benımde 7 gunum var bır umut ıste

Hadi inşaallah canım senden umutluyum bu ay.Ateş ölçmeyi hamile kalmadan denedim canım adete yakın düşüyor ateş.Eğer hamileysen ateş düşmüyor bir de sabah 6 ile 8 arası aynı saatte dil altından ölçmek gerek.Bata kaç gün var

kuzum aynen öyle ediyorum 6.30 sabit ölçüyorum hem namaza başladım çok iyi oldu uyanıyorum ölçüyorum saat şaşmıyor fakat çok inişli çıkışlı onu anlamadım ki ovulasyon oldu dr gittiğim için eminim de bilmiyorum yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…