amın canım beende cıkardım kafamdan olursa olur dıyorum artık ne yapayım hayırlısı kızımla ugrasıyom uzuntuye baglı gül hastalıgı cıktı dktr hiç üzülmesın dıyor rabbım evladımı korusun vermıyorsa vardır bır bıldıgı elbet nasipNurduam sagol kuzum. Kaptirmiyom kendimi dahaa bekliycem. Cok umitlenmiycem hayırlısı ni diledim hep.
Maşallah masallh hamilesundr o testler yanilmiyo.hayırli olsun.darısı basimiza sogan küru yapmistin dimi bu ayBu 10. Dk ya ait resim.
5. Dk daki cok zor girunuyo
Hayıisi canım ya bende 5 gün sogan suyu içtim bıraktım .tüp e geçerim artık bende olmazsa napiym.hakkimiza hayırlısicanımvalla bıraktım ben hıc bırsey dusunmemeye calsıyorum bak egenın annesıde hamişşş senle amanda ve ben kaldık nasıp artık batım 21 aralık
canım ben gıtmeyı dusunmuyorum 5.6 ay borclarımız var zaten onlar bı bıtsın kzıım saglına kavussun hem bu arada kafam bosalsın rabbım ekbet verırı corek otunu yaptım bu ay adet olayım gene baslaycagım nasıp dıyorum artık rabbım evladımı korusun ınsallahHayıisi canım ya bende 5 gün sogan suyu içtim bıraktım .tüp e geçerim artık bende olmazsa napiym.hakkimiza hayırlısi
Sagol cnm. AminnMaşallah masallh hamilesundr o testler yanilmiyo.hayırli olsun.darısı basimiza sogan küru yapmistin dimi bu ay
amın canım beende cıkardım kafamdan olursa olur dıyorum artık ne yapayım hayırlısı kızımla ugrasıyom uzuntuye baglı gül hastalıgı cıktı dktr hiç üzülmesın dıyor rabbım evladımı korusun vermıyorsa vardır bır bıldıgı elbet nasip
ee anlat bakalım belirtileri :)Sagol cnm. Aminn
Evet sogan kuru yaptim
sagol canım bende çörek otu kürü yptım gecen aya adet olayım sagon kürüne baslayacgım aynı anda cörek otu kürüde yapılıyormuCok gecmis olsun cnm
yalnız dikkat et yumoşları çok çabuk büyütüyor bu kürler bizde pko yok en nihayetinde bizzat 8. günü gözlerim le gördüm 20 mm yumurtam vardı şekerim kontrollü iç....sagol canım bende çörek otu kürü yptım gecen aya adet olayım sagon kürüne baslayacgım aynı anda cörek otu kürüde yapılıyormu
Halsizlik zor ya hiçbir şey yapamıyor insan.Atlatırsın canım 3. aya ne kaldı ben de 11. haftayı yarın dolduruyorum.Benim eşim de işin gücün kk diyor.Kk da bugün noldu anlat bakim diyor:))İyi olmaya çalışıyorum canım. Hafif hafif bulantılarım var. Halsizlik sürekli uyku hali uğraşıyorum işte. Eşim kk ya girmemi istemiyor. Gereksiz şeyleri okuyup stres yapıyormuşum . O yüzden yoktum bu aralar. Okusam da yapıyorum okumasam da farketmiyor aslındaŞu üç ayı atlatsam diyorum belki biraz rahatlarım
Kizlarr bata son 2....
akintim var biraz şeffaf bide rutin adet belirtileri
Hayirlisi tek dileğim;saglikli ve hayirlisiii
Kizlarr erken gebelik testi yapan varmı?
Ben yaptim az once ama 10. Dkda cikti cift çizgi. Hanilelik
olmasada cikarmi ki cift cizgi off kafam karmakarisik
Yeşimcim çokk sevindim canım yaaa süper bir haber bu ayy yaşasınBu 10. Dk ya ait resim.
5. Dk daki cok zor girunuyo
Geçmiş olsun kuzuna Rabbim neylerse hayırlı eyler Allah şifa versin.amın canım beende cıkardım kafamdan olursa olur dıyorum artık ne yapayım hayırlısı kızımla ugrasıyom uzuntuye baglı gül hastalıgı cıktı dktr hiç üzülmesın dıyor rabbım evladımı korusun vermıyorsa vardır bır bıldıgı elbet nasip
ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN KIZINA CANIMamın canım beende cıkardım kafamdan olursa olur dıyorum artık ne yapayım hayırlısı kızımla ugrasıyom uzuntuye baglı gül hastalıgı cıktı dktr hiç üzülmesın dıyor rabbım evladımı korusun vermıyorsa vardır bır bıldıgı elbet nasip
ayyyy canım hayırlısı ınsallahkızımı arastırmaya sev ettıler onunla ugrasacagıım batım a da 7 gunum var ıste hayırlıssssssssssssssssssssnsallah elbet olur rabbım nasıp ederÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN KIZINA CANIM
ÖNCELİKLE SAĞLIĞINA KAVUŞSUN DA
BELKİ SENDE HAMİLESİNDİR BELLİ OLMAZ DAHA ADET GÜNÜN GELMEDİ Kİ
o karadar dktrlara gıttım sorun yok yumurtalıkların bıraz tembel dedıler lbet bırgun calısırlar o yuzden kendımı ılaca baglamak ıstemıyorum rannım nasıp eder pırınce gıderken evdekı bulgurdan olmaıyım kızımın saglıgı daha onemlıÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN KIZINA CANIM
ÖNCELİKLE SAĞLIĞINA KAVUŞSUN DA
BELKİ SENDE HAMİLESİNDİR BELLİ OLMAZ DAHA ADET GÜNÜN GELMEDİ Kİ
inş. kuzum inş. hep yazarkende ezan denk geliyor ne güzel duamın üstüne aminnnnnnnnnnn bellimi olur 10 gün sonra belki bende yazarım buraya bebiş var diye düşüncesi bile çok hoş ya :)
cnm benımde 7 gunum var bır umut ısteinş. kuzum inş. hep yazarkende ezan denk geliyor ne güzel duamın üstüne aminnnnnnnnnnn bellimi olur 10 gün sonra belki bende yazarım buraya bebiş var diye düşüncesi bile çok hoş ya :)
ateş ölçüyorum bu ay ama zerre anlamadım bu işi :)
Hadi inşaallah canım senden umutluyum bu ay.Ateş ölçmeyi hamile kalmadan denedim canım adete yakın düşüyor ateş.Eğer hamileysen ateş düşmüyor bir de sabah 6 ile 8 arası aynı saatte dil altından ölçmek gerek.Bata kaç gün varinş. kuzum inş. hep yazarkende ezan denk geliyor ne güzel duamın üstüne aminnnnnnnnnnn bellimi olur 10 gün sonra belki bende yazarım buraya bebiş var diye düşüncesi bile çok hoş ya :)
ateş ölçüyorum bu ay ama zerre anlamadım bu işi :)
rabbim büyük dün bir şey okudum çokta hoşuma gitti rahimlerde olanı yalnız Allah bilir diye rabbim ol dedikten sonra ayette de geçtiği gibi yaratmak ona kolay yeterki sabır tevekkül...cnm benımde 7 gunum var bır umut ıste
kuzum aynen öyle ediyorum 6.30 sabit ölçüyorum hem namaza başladım çok iyi oldu uyanıyorum ölçüyorum saat şaşmıyor fakat çok inişli çıkışlı onu anlamadım ki ovulasyon oldu dr gittiğim için eminim de bilmiyorum yani :)Hadi inşaallah canım senden umutluyum bu ay.Ateş ölçmeyi hamile kalmadan denedim canım adete yakın düşüyor ateş.Eğer hamileysen ateş düşmüyor bir de sabah 6 ile 8 arası aynı saatte dil altından ölçmek gerek.Bata kaç gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?