Ne güzel canım Allah kabul etsin hele sabah namazının verdiği huzur hiçbir şeyde yok..O zaman çokta takma boşver zamanı gelince öğrenecen nasıl olsa dimi..kuzum aynen öyle ediyorum 6.30 sabit ölçüyorum hem namaza başladım çok iyi oldu uyanıyorum ölçüyorum saat şaşmıyor fakat çok inişli çıkışlı onu anlamadım ki ovulasyon oldu dr gittiğim için eminim de bilmiyorum yani :)
ee anlat bakalım belirtileri :)
göğüslerde bişi varmı kasıkta vs çok heycanladım ben ya :) oğluma bile söyledim müjdeni :)
Ben de hamile olduğumu öğrenmeden boğazım çok kuruyordu.Belirtilerin baya baya başlamış sağlıkla gelsin miniğin annesiSen varya sennummahh
Belirtilere gelince bikac gundur bogazimda yanma oluyo. Kasiklarda agri belde agri bazen bacaga vuran. Goguste agri oluyo ana ucunda degil yan taraflarda.
sağol canım benim evette 3 te yatınca gözümn biri kapalı oluyor :)Ne güzel canım Allah kabul etsin hele sabah namazının verdiği huzur hiçbir şeyde yok..O zaman çokta takma boşver zamanı gelince öğrenecen nasıl olsa dimi..
bende eni kocaman mucksssssssss gebişim benimSen varya sennummahh
Belirtilere gelince bikac gundur bogazimda yanma oluyo. Kasiklarda agri belde agri bazen bacaga vuran. Goguste agri oluyo ana ucunda degil yan taraflarda.
oo sen baya geç yatıyorsun ben o saatte yatarsam mümkün değil kalkamam namaza.Zaten şimdi erkenden uykum geliyor bütün gün uyusam yok demicem:))sağol canım benim evette 3 te yatınca gözümn biri kapalı oluyor :)
bende eni kocaman mucksssssssss gebişim benim
Ya ne güzel ben de gelimkızlar ben çarşıya kaçar Allah muhabbetinizi arttırsın kalın sağlıcakla öpüldünüz güzel göbişlerinizden
Eşine sürpriz yap canım.Başla canım corasprine bir zararı olmaz zannedersem.Çünkü sen de benim gibi bebeğinin kalbi durdu.kızımda doğuma kadar corasprin kullandım.Şimdi iğnesini verdi dr clexane her gün kendim vuruyorum.İğne daha iyiymiş corasprin kanama durumunda kan durmuyormuş.İğnede öyle değilmiş.Hadi hayırlısı hamile kalmak zor süreç hamilelik daha zor sürekli endişe,korku.Sakin ol inşaallah sağlıkla gelecek bebişinAbdominal sagol canım
inanamıyorum ben daha ya. Esimde yok uc gundur aksama donecek. Seminere gitti.
boyle iste sizlerle paylasiyirum olup biteni. Pazartesiye kadar bi bakicam duruma.
cnm bisey sorcam sana dojtir ogrendigibde hamileligini coraspin e basla demisti. Ne yapayim paArtesiyi bekleyeyimmi. Korkularim buyuk biliyosun
Eşine sürpap canım.Başla canım corasprine bir zararı olmaz zannedersem.Çünkü sen de benim gibi bebeğinin kalbi durdu.kızımda doğuma kadar corasprin kullandım.Şimdi iğnesini verdi dr clexane her gün kendim vuruyorum.İğne daha iyiymiş corasprin kanama durumunda kan durmuyormuş.İğnede öyle değilmiş.Hadi hayırlısı hamile kalmak zor süreç hamilelik daha zor sürekli endişe,korku.Sakin ol inşaallah sağlıkla gelecek bebişin
Ben de aynı korkuyordum iğneden bebişim için değer be canım pek acımıyor insülin iğnesi gibi aynı.Eşin sürpriz yapmış sen de ona sürpriz yap canım ayy heycanlıIgnede urkutucu geliyo kulaga. Hergun bi de. Allah yardimcin olsun cnm. Esim geldi aksama gelecekti güya :) soylemedim bişey. Bakalim artik kendi sorarsa adet gününü fln belki oyle soylerim.
geleydin iyidi açardım seni :)Ya ne güzel ben de gelimmi senle ciciler mi alacaksın.Ben seni öptüm belki sende de minik bir noktacık vardır haberin yoktur
Soyledim inanmiyo benim ki hahaaaBen de aynı korkuyordum iğneden bebişim için değer be canım pek acımıyor insülin iğnesi gibi aynı.Eşin sürpriz yapmış sen de ona sürpriz yap canım ayy heycanlı
Ohh eglence var aksam döktür artik ohhh sefan olsun :)geleydin iyidi açardım seni :)
oğlan kalemlik istedi onu aradık bittim kaç kırtasiye gezdim ama sonunda bulduk kaşlarımı hallettim akşam nişan varda sırada saçlar var kendim yaparım artık onuda...
yüreği güzel arkadaşım benim çok güzel temennilerde bulunuyorsun öyle hoşuma gidiyor ki Allah senden razı olsun arkadaşım... kolay doğumlar nasip etsin inş.
Cnm baya baya var 2. Çizgi hadi hayırlısıBu 10. Dk ya ait resim.
5. Dk daki cok zor girunuyo
Cnm baya baya var 2. Çizgi hadi hayırlısı
Amin cnm amin önce sağlığım düzelsin deSagol cnm. Pazartesi netlesecek artik. Hayırlısı
Darisi sizin basiniza insallahhhh Rabbim gonlunuze gore versin
çok fenasın ya :)Ohh eglence var aksam döktür artik ohhh sefan olsun :)
Kadife elbiseyi mi giyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?