2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

[QUOTE="egeninannesi, post: 387225, member: 27Bu 10. Dk ya ait resim.
5. Dk daki cok zor girunuyo [/QUOTE]
Hayirli olsun. Allah tamamina erdirsin. Beninde boyle Cikmisti

egeninannesi canım çok sevindim. Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah. Valla benim de içime doğuyordu ne yalan söyliyim bıcır bıcır bi tane de kızın olurmuş ne güzel olur

egeninannesi canım çok sevindim. Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah. Valla benim de içime doğuyordu ne yalan söyliyim bıcır bıcır bi tane de kızın olurmuş ne güzel olur

Canimmm cok tesekkur ederim
Amin sağlıklı olsunda. Seninde saglikla gecsin hamileligin insallahhh. Hersey dua ile ve buradaki herkes cok icten dua ediyo eminum hepimiz vakti gelince bu mutlulugu yasayacagiz

miraclpost: 3839 .!.:
Ben erken gebelik testlerine güvenmiyorum pek. Bunu yaptığın iyi oldu içim rahatladı valla bu da eşine kapak olsun sağlıkla kucağına da alırsın inşallah

Hahaa alemsin tugba :)
esim inanmiyo daha...hos henuz bende tam sevinemiyorum. Ama dikkat ediyorum hareketlerime yorulmmaya calisiyorum.

Merhaba hanimlar inşallah bende ikinci kez anne olmak istiyorum bi oğlum var 4 yasinda düzenli olarak eylulden beri calismlara basladik rabbim insallah herkesin gönlüne gore versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…