Ben de varimcanımvalla bıraktım ben hıc bırsey dusunmemeye calsıyorum bak egenın annesıde hamişşş senle amanda ve ben kaldık nasıp artık batım 21 aralık
Hayirli olsun. Allah tamamina erdirsin. Beninde boyle Cikmisti[/QUOTE][QUOTE="egeninannesi, post: 387225, member: 27Bu 10. Dk ya ait resim.
5. Dk daki cok zor girunuyo
Ekleee... bekliyommmçok fenasın ya :)
evet onu giyicem ekleye bilirsem foto eklerim :)
bak bakalım nasıl :)Ekleee... bekliyommm
sağol bebemmm senin güzelliğin oOhowww muthissin... fıstık gibi olmussun cnm. Masallah
egeninannesi canım çok sevindim. Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah. Valla benim de içime doğuyordu ne yalan söyliyim bıcır bıcır bi tane de kızın olurmuş ne güzel olur
Cnm var yine de yarın kan testi yaptır için rahat etsin hadi hayırlısı darısı bizlerin başınaGunaydin Iyi pazarlar kizlar
Sabah yaptigim testte bu
Sagol cnm hayirlisiCnm var yine de yarın kan testi yaptır için rahat etsin hadi hayırlısı darısı bizlerin başına
rabbim büyük dün bir şey okudum çokta hoşuma gitti rahimlerde olanı yalnız Allah bilir diye rabbim ol dedikten sonra ayette de geçtiği gibi yaratmak ona kolay yeterki sabır tevekkül...
tabıkı sende canımmmmmmBen deeee
sende gel canım buyur basımla beraberBen de varim
Gunaydin Iyi pazarlar kizlar
Sabah yaptigim testte bu
miraclpost: 3839 .!.:Ben erken gebelik testlerine güvenmiyorum pek. Bunu yaptığın iyi oldu içim rahatladı vallabu da eşine kapak olsun sağlıkla kucağına da alırsın inşallah
HosgeldinizMerhaba hanimlar inşallah bende ikinci kez anne olmak istiyorum bi oğlum var 4 yasinda düzenli olarak eylulden beri calismlara basladik rabbim insallah herkesin gönlüne gore versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?