2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

İnşaallah canim hosbuldum.
Benim adetim normalde hep 16 veya 17 si gelirdi bu ay dün sabah biraz pembe ve kahverengi akinti geldi ben galiba adet olucam dedim ama bugün yok bisey anlam veremedim.

Gunaydin Iyi pazarlar kizlar
Sabah yaptigim testte bu
iyi pazarlar gebişimmmmmm bal gibi miniciğin var annesi...
Ben erken gebelik testlerine güvenmiyorum pek. Bunu yaptığın iyi oldu içim rahatladı valla bu da eşine kapak olsun sağlıkla kucağına da alırsın inşallah
ay tubiş ya hakket alemsin çok güldürdün benide
Merhaba hanimlar inşallah bende ikinci kez anne olmak istiyorum bi oğlum var 4 yasinda düzenli olarak eylulden beri calismlara basladik rabbim insallah herkesin gönlüne gore versin.
hoş geldin aramıza hayırlısı olsun inş. canım

gece bebiş gördüm rüyamda terk edilmiş çok kızdım benim olmuyor millet terk ediyor diye
sonra sabah annem aradı rüyasında kızkardeşimle beni görmüş kardeşim bana bir demet lale toplamış bende demişim ben siyah lale istiyorum velhasıl gidip o siyah laleyi koparmışım...
dahada enterasan olanı kız kardeşim de gene beni görüyor rüyasında hamileymişim rahimimden bebeği elliyormuş çok garip demi
Allah hayıra çıkarsın inş. kayınvalideme falanda sorasım geldi caba başka rüyasında gören varmı diye ama bana çok garip geldi aynı gece 3 kişinin bu tarz rüyalar görmesi
çok uzun oldu kusura bakmayın ama birtek size döküyorum içimi işte

Hayır olsun canım. Bebek habercisidir bu rüyalar inşallah

selam kızlar.bende yeni üyeyim.benimde 5 yaşında bir oğlum var.ve ikinci bebeği çok istiyorum.ama eşimi ikna edemiyorum.inat ediyor korunuyor.eşim öğretmen.bende adayım kpss sınavlarına giriyorum .mezun olalı 12 sene oldu atanamadım.olmuyor.psikolojim bozuldu sıkıldım bunaldım.şuan yine ders çalışıyorum ama 2.bebeği de çok istiyorum.oğlumda istiyor bir kardeş.eşimi nasıl ikna edecem bilemiyorum. çok inat ya.aklıma farklı farklı şeyler geliyor,hamile kalmak için,eşimden gizli hamile kalmak gibi ama ben vicdanen çok rahatsız olurum ya(((((eşilinizi nasıl ikna ettiniz yada ben nasıl ikna edebilirim.tüyo istiyorum sizden.teşekkürler

E="savha, post: 38310318, 05991"]gece bebiş gördüm rüyamda terk edilmiş çok kızdım benim olmuyor millet terk ediyor diye
sonra sabah annem aradı rüyasında kızkardeşimle beni görmüş kardeşim bana bir demet lale toplamış bende demişim ben siyah lale istiyorum velhasıl gidip o siyah laleyi koparmışım...
dahada enterasan olanı kız kardeşim de gene beni görüyor rüyasında hamileymişim rahimimden bebeği elliyormuş çok garip demi
Allah hayıra çıkarsın inş. kayınvalideme falanda sorasım geldi caba başka rüyasında gören varmı diye ama bana çok garip geldi aynı gece 3 kişinin bu tarz rüyalar görmesi
çok uzun oldu kusura bakmayın ama birtek size döküyorum içimi işte [/QUOTE]

Hayir Olsun cnm. Cok ilgincmis gerçekten. Umarim hamile olacaginin habercisidir

Hosgeldiniz umarim burasi ugurlu gelirde en kisa zamanda hamile kalirsiniz. Esinizin istememe gerekcesi ne ki?
Benim esimde istemiyodu ama korunmuyoduda, bugun test yaptim hamileyim sanirim :) esim inanmiyo gerci hala..
bende ogretmenim umarim bu sene kazanir gorevijizi yaparsınız

teşekkür ederim hoşbulduk canım.çok sevindim hayırlı olsun minik fasulyeniz:)valla ben bayadır dillndiriyordum 2.bebek konusunu ama olmaz diyip duruyor korunuyor.kesin bişey dediğide yok kestirip de atmamıyor asla olmaz diye ama şimdilik sıkı korunuyor.bense çok istiyorum.ben yıllardır sınava giren biriyim.atanmak kısmet olmadı.yani psikolojim bozuldu her sene aynı hüsran bir türlü olmuyor atanamıyorum.eşimde atanmamı çok istiyor çalışmamı.ben hamile kalırsam bir daha sınava hazırlanamam diye düşünüyor,atanmak hayal olur diye korkuyor.ama ben de 79 doğumluyum yaş ilerliyor sonra daha zor olur diye korkuyorum.aslında bocalıyorum ben,bir yandan kpss belası atanma hayallerim bir yanda da yeniden bebek kokusu özlemlerim,yaşımın ilerlemesi ne olucak bilmiyorum((

Zor gercekten durumunuz. Esiniz korunmasaydi keske, bu dutum iliskinizide etkiliyodur. Maddi anlamda zor olacaginimi dusunuyorki esijiz, ondan mi calismanizi istiyor? Bransiniz ne?
Cok istediginizi oglunuzunda daha mutlubolacagini fln duygu sömürüsü yaparak soyleseniz ise yarar belki. Deneyelim ben yine kpss ye hazirlanirim fln deyin.

biz hep korunuyoruz,eşim prez.kullanıyor her zaman.aslında memnun da değil bu durumdan benim korunmamı istiyor.doğum kont hapı kullan diyor ama yan etkilerinden korkuyorum bir de yaşım 35 .o yüzden istemiyorum hap kullanmayı.sosyal branşım.valla oğluma diyorum babana söyle ben kardei istiyorum de diyorum diyor ,babası da annen mi öğretiyor bunları sana diyor:)eşim çok ince fikirli,çok düşünür herşeyi.oğluma bile yalvardım resmen ağladım.3 sene sonra oğlumuz oldu.yalvardım yakardım sonunda tamam dedi ve ilk korunmasız ilişkimizde hamile kaldım.bir kere adetim çok geckmişti .eşime dedim regl gecikti yoksa hamilemiyim filan korunuyoruz ama ne bilim olur ya hamile kalmış olabilirim.o da güler gibi sanki ama sen tomografiye girdin hamileysen eğer bu çok kötü olur dedi.çok aşırı tepki vermedi yani.ne bilim hamile kalırsamda sevinecek gibi ama işte şimdilik olmaz diyip tutturuyor,ilişkimizde şunu kullanma filn diyorum o zaman sen korun diyor,hadi bebek yapalım diyorum olmaz diyor,çok üstüne gitmiyorum bu aralar .

Merhabalar buda cok zor bi durum inşallah ikna edersiniz.

Anladim. Ikna etmeden olmuycak gibi gorunuyor
Benim esimden beteri varmis yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…