2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Slm kızlar adetime 8gün var dün bütün gün aralıklarla kırmızı lekelenmem oldu silikte geldi sizce bu nedir çok kasık ağrım da var gaz smir da yardım edin

Ayseg
Ay canim çok sevindim.. Bak seni merak ettim de girdim canim demek cikti testte ayni benim bat günümde yaptigim test gibi cikmis süper.. Tebrik ederim
Allah tamamına erdirsin :)

Aysegull cnm sagol. Inanamiyorum daha yaaa. Sersem gibiyim
yarın kan testi yapip sonucunu yazacaktim senin topigede :)

Senden de razı olsun Rabbim arkadaşım..Sana da en kısa zamanda bebek nasip olsun inş.

Soyledim inanmiyo benim ki hahaaa
Alem yaa... yarin sabahta yapayım bari test. Istemiyodu ya eşim soklarda simdi acaba mi diyoo sonra yok yok degilsindir :)
Eşin de bir alem :))Şok oldu belkide benim eşim de ilk inanamıştı kan testinden sonra iyice inandı:)
Waaaww bu ne güzellik,zariflik elbisen çok yakışmış canım
Gunaydin Iyi pazarlar kizlar
Sabah yaptigim testte bu
Maşallah canım baya belirgin kanda da 200lerde çıkar gibi geliyor bana sağlıkla doğsun inşaallah bebişin.

Hadi canım sonuca yakınsın inşaallah ondandır bu rüyalar

Merhaba hoşgeldin aramıza.Ben de eşimin uzun zaman ikna etmeye çalıştım gerekçesi şuydu kızımda zor bir hamilelik geçirdim kalbimde sorun vardı gözüme vurdu falan aynı şeyleri tekrar yaşar bana bişey olur diye korkuyormuş.Zar zor ikna oldu 9 ay sonra ancak hamile kalabildim.Atanmamış öğretmen olmak gerçekten zor ben de atanmamış öğretmenim eşimden dolayı atanamadım oturduğumuz şehir dışında istemedi bunun için en az 95 almam lazım o da zor.Hakkımızda hayırlısı

Amin Abdominal cnm.
Yarin okul dönüşü gidicem kısmet olursa kan testine.
sorunsuz saglikli olsunda Allahtan dilegim bu.
Esimde kan testiyle inanir anca.
hâlâ yarin adet gunun yada salı deyip duruyo garibim

İyi geceler kızlar şimdi de mantar oldum onunla uğraşıyorum okuyun bana bari noluyor anlamadım üst üste offf

artık çocuk yapmak istemiyorum. tüplerimi bağlatıcam de paniğe kapılır hemen yapalım der. şöyle ilk çocuğun için sakladığın kıyafetleri bir akşam evin ortasına koy ve de ki "bunları vericem, var mı tanıdığın biri. verebileceğim." de iyice işkillensin ama asla kararlılığından vazgeçme. inan çok işe yarayacak.

Ayseg

Aysegull cnm sagol. Inanamiyorum daha yaaa. Sersem gibiyim
yarın kan testi yapip sonucunu yazacaktim senin topigede :)
Ben bu hamileligimde senin gibi böyle hafif çizgiyle öğrendim. İki uc gun sonra testi tekrarladim çizgi biraz daha koyulasmisti ondan sonra beklemeye basladim. Ne kan vermeye nede Dr.a gittim kafam karismasin sakin sakin bekleyeyim diye.. 7. Haftaya kadar bekledim. Allaha şükür gittiğimde hem keseyi hem bebeği hem kalp atisini görmüş oldum. Strese girmeden beklemek güzeldi.
İnşallah sende gittiğinde hepsini görmüş olursun.

merhaba hanımlar bende gün sayıyorum 5 gün var adetime heyecan yapıyorum çok fazla hayırlısıı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…