- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
Saglik olsun onumuzdeki ay olur umutsuzluk yokMalesef bugün aksam uzeri kirmizilar gelmis bulunmakta artik bi dahaki aya inşallah
Cnm aynısı bendede oldu adetime 8 gün varİnşaallah canim hosbuldum.
Benim adetim normalde hep 16 veya 17 si gelirdi bu ay dün sabah biraz pembe ve kahverengi akinti geldi ben galiba adet olucam dedim ama bugün yok bisey anlam veremedim.
Gunaydin Iyi pazarlar kizlar
Sabah yaptigim testte bu
Nie kimse ilgilenmiyokiSlm kızlar adetime 8gün var dün bütün gün aralıklarla kırmızı lekelenmem oldu silikte geldi sizce bu nedir çok kasık ağrım da var gaz smir da yardım edin
Ay canim çok sevindim.. Bak seni merak ettim de girdim canim demek cikti testte ayni benim bat günümde yaptigim test gibi cikmis süper.. Tebrik ederim
Allah tamamına erdirsin :)
evet çok zor eşimi ikna etmek,bana da dua edin ne olur kocam ikna olsun o da 2.bebişi istesinMerhabalar buda cok zor bi durum inşallah ikna edersiniz.
hiç deme öyle çok zoruma gidiyor valla,milletin karısı naz eder benim de kocam,onun gönlünün olmasını beklicez artıkAnladim. Ikna etmeden olmuycak gibi gorunuyor
Benim esimden beteri varmis yaw
hiç deme öyle çok zoruma gidiyor valla,milletin karısı naz eder benim de kocam,onun gönlünün olmasını beklicez artık(((
Senden de razı olsun Rabbim arkadaşım..Sana da en kısa zamanda bebek nasip olsun inş.geleydin iyidi açardım seni :)
oğlan kalemlik istedi onu aradık bittim kaç kırtasiye gezdim ama sonunda bulduk kaşlarımı hallettim akşam nişan varda sırada saçlar var kendim yaparım artık onuda...
yüreği güzel arkadaşım benim çok güzel temennilerde bulunuyorsun öyle hoşuma gidiyor ki Allah senden razı olsun arkadaşım... kolay doğumlar nasip etsin inş.
Eşin de bir alem :))Şok oldu belkide benim eşim de ilk inanamıştı kan testinden sonra iyice inandı:)Soyledim inanmiyo benim ki hahaaa
Alem yaa... yarin sabahta yapayım bari test. Istemiyodu ya eşim soklarda simdi acaba mi diyoo sonra yok yok degilsindir :)
Waaaww bu ne güzellik,zariflik elbisen çok yakışmış canım
Maşallah canım baya belirgin kanda da 200lerde çıkar gibi geliyor bana sağlıkla doğsun inşaallah bebişin.Gunaydin Iyi pazarlar kizlar
Sabah yaptigim testte bu
Hadi canım sonuca yakınsın inşaallah ondandır bu rüyalargece bebiş gördüm rüyamda terk edilmiş çok kızdım benim olmuyor millet terk ediyor diye
sonra sabah annem aradı rüyasında kızkardeşimle beni görmüş kardeşim bana bir demet lale toplamış bende demişim ben siyah lale istiyorum velhasıl gidip o siyah laleyi koparmışım...
dahada enterasan olanı kız kardeşim de gene beni görüyor rüyasında hamileymişim rahimimden bebeği elliyormuş çok garip demi
Allah hayıra çıkarsın inş. kayınvalideme falanda sorasım geldi caba başka rüyasında gören varmı diye ama bana çok garip geldi aynı gece 3 kişinin bu tarz rüyalar görmesi
çok uzun oldu kusura bakmayın ama birtek size döküyorum içimi işte
Merhaba hoşgeldin aramıza.Ben de eşimin uzun zaman ikna etmeye çalıştım gerekçesi şuydu kızımda zor bir hamilelik geçirdim kalbimde sorun vardı gözüme vurdu falan aynı şeyleri tekrar yaşar bana bişey olur diye korkuyormuş.Zar zor ikna oldu 9 ay sonra ancak hamile kalabildim.Atanmamış öğretmen olmak gerçekten zor ben de atanmamış öğretmenim eşimden dolayı atanamadım oturduğumuz şehir dışında istemedi bunun için en az 95 almam lazım o da zor.Hakkımızda hayırlısıselam kızlar.bende yeni üyeyim.benimde 5 yaşında bir oğlum var.ve ikinci bebeği çok istiyorum.ama eşimi ikna edemiyorum.inat ediyor korunuyor.eşim öğretmen.bende adayım kpss sınavlarına giriyorum .mezun olalı 12 sene oldu atanamadım.olmuyor.psikolojim bozuldu sıkıldım bunaldım.şuan yine ders çalışıyorum ama 2.bebeği de çok istiyorum.oğlumda istiyor bir kardeş.eşimi nasıl ikna edecem bilemiyorum. çok inat ya.aklıma farklı farklı şeyler geliyor,hamile kalmak için,eşimden gizli hamile kalmak gibi ama ben vicdanen çok rahatsız olurum ya(((((eşilinizi nasıl ikna ettiniz yada ben nasıl ikna edebilirim.tüyo istiyorum sizden.teşekkürler
hahaaaaaaa çok bekler o daha hazırlansın 2 ci kez baba olmayaAminAbdominal cnm.
Yarin okul dönüşü gidicem kısmet olursa kan testine.
sorunsuz saglikli olsunda Allahtan dilegim bu.
Esimde kan testiyle inanir anca.
hâlâ yarin adet gunun yada salı deyip duruyo garibim
artık çocuk yapmak istemiyorum. tüplerimi bağlatıcam de paniğe kapılır hemen yapalım der. şöyle ilk çocuğun için sakladığın kıyafetleri bir akşam evin ortasına koy ve de ki "bunları vericem, var mı tanıdığın biri. verebileceğim." de iyice işkillensin ama asla kararlılığından vazgeçme. inan çok işe yarayacak.selam kızlar.bende yeni üyeyim.benimde 5 yaşında bir oğlum var.ve ikinci bebeği çok istiyorum.ama eşimi ikna edemiyorum.inat ediyor korunuyor.eşim öğretmen.bende adayım kpss sınavlarına giriyorum .mezun olalı 12 sene oldu atanamadım.olmuyor.psikolojim bozuldu sıkıldım bunaldım.şuan yine ders çalışıyorum ama 2.bebeği de çok istiyorum.oğlumda istiyor bir kardeş.eşimi nasıl ikna edecem bilemiyorum. çok inat ya.aklıma farklı farklı şeyler geliyor,hamile kalmak için,eşimden gizli hamile kalmak gibi ama ben vicdanen çok rahatsız olurum ya(((((eşilinizi nasıl ikna ettiniz yada ben nasıl ikna edebilirim.tüyo istiyorum sizden.teşekkürler
Ben bu hamileligimde senin gibi böyle hafif çizgiyle öğrendim. İki uc gun sonra testi tekrarladim çizgi biraz daha koyulasmisti ondan sonra beklemeye basladim. Ne kan vermeye nede Dr.a gittim kafam karismasin sakin sakin bekleyeyim diye.. 7. Haftaya kadar bekledim. Allaha şükür gittiğimde hem keseyi hem bebeği hem kalp atisini görmüş oldum. Strese girmeden beklemek güzeldi.Ayseg
Aysegull cnm sagol. Inanamiyorum daha yaaa. Sersem gibiyim
yarın kan testi yapip sonucunu yazacaktim senin topigede :)
Gunaydin Iyi pazarlar kizlar
Sabah yaptigim testte bu
bat cızelgesı yapsak kızlar zaten 5 kişi kalmısız hamıs olmayan gerısı hamişşşşş
ben bılmıomkı canım nasıl yapılırbenimde bat 20 aralık cnm çizelge yaptıysan eklermisin?
cnm ne yaptın gıttınmıAminAbdominal cnm.
Yarin okul dönüşü gidicem kısmet olursa kan testine.
sorunsuz saglikli olsunda Allahtan dilegim bu.
Esimde kan testiyle inanir anca.
hâlâ yarin adet gunun yada salı deyip duruyo garibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?