2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

valla canımö artık kısa kaldı o rontgenı cekılıcem artıkın ama cokta dusunmedım ama neyse hayırlısı olsun

ah ah elde olsa keşke düşünme vallah stres baş düşmanı bu işin...

valla canımö artık kısa kaldı o rontgenı cekılıcem artıkın ama cokta dusunmedım ama neyse hayırlısı olsun
hayırlısı canım sağlığın yerinde olsun da önemli olan o
ah ah elde olsa keşke düşünme vallah stres baş düşmanı bu işin...

evet canım stres bir de nette çok bakınca böyle şeylere ister istemez insanın kafası karışıyor.Herkesle paylaşamamakta gerek hemen soruyorlar regline kaç gün var diye o da stres sebebi

aynen ya ben unuttum diyorum hatırlatmayın diyorum :)
olucak inş. canı gönülden inanıyorum ama ne zaman rabbim bilir hayırlısı diyoum hep işte....

aynen ya ben unuttum diyorum hatırlatmayın diyorum :)
olucak inş. canı gönülden inanıyorum ama ne zaman rabbim bilir hayırlısı diyoum hep işte....

tabi canım önce inanmak gerek vakti saati var Rabbim bizden bir ruh daha yarattıysa dünyaya muhakkak gelecek..

Banada coraspin vermisti gecen haftaki kontrolde doktor. Nedenini bilmiyorumda gerçi bebis dusunursrn badla dedi folbiol da yazmıştı. Folik asit kullaniyorum epeydirde coraspine bugün başladım daha.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eki Görüntüle 1159231
kızlar yükleyebildim mi bilmiyorum ama bu ovulasyon testi sonucu ne anlama geliyor sizce?adetin 10.günü bu arada?

Yumurtanin catlayacagi anlamina geliyor. Bu durunda 24-48 saat icinde ilişki olursa hamilelik ihtimali artacagi anlamina geliyor.

Yumurtanin catlayacagi anlamina geliyor. Bu durunda 24-48 saat icinde ilişki olursa hamilelik ihtimali artacagi anlamina geliyor.

öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim.bu gün içinde yaptığım 2.test ilkinde diğer günleri hafif koyuluk vardı ama control cizgisiyle aynı değildi şüphelendim 5-6 saat sonra saat 19.45te tekrar yaptım bu sonuç oldu.fakat bugün ilişki durumu olamicak yarın ve ertesi gün olunca da ihtimal olur değil mi.ben de 2.kez anne olmak istiyorum da :) umutlandırdınız beni :)

Olur tabi cnm neden olmasın. Ümitsizlik yok umut etmek var herzaman ögretmensin sanirim :) hayirlisi olsun hakkinda. Sabah daha net sonuç veriyor sanirim bu tür testler.

teşekkür ederim moraliniz için.evet öğretmenim :) ilk çocukta böyle plan falan yapmadık ama bunda nedense baya istekliyim :) inş.olur bu ay.ben 13.30da yapıyorum testleri okul sonrası mecburen :) siz kullandınız mı önceden bu testlerden?

Bende öğretmenim
Hayir kullanmadim. Ama burada cok okudum meraktan ögrendim :) ilk cocukta anlamiyosun sanki hicbisey bunda bilinç ve deneyimde olmasina rağmen istek daha fazla sanki. Bide özlem mi desek

bütün duyguları uyandırıyor işte annelik :) ne güzel meslektaşmışız :) ben de burdan duydum bu testi zaten okadar okudum bilgileri ama yine de emin olamamıştım sonucu yorumlamak için.siz de mi 2.çocuk düşünüyosunuz?

Evet ben düşünüyorum eşimi ikna etme turlarındayim buaralar gerçi iki kere Korunmasız ilişki oldu yumuşadı sanki esimde. 1 bucuk ay önce kürtaj oldum malesef on haftalikken Bebeğimi kaybettim. Ama oglumum bi kardesi olsun cok istiyorum. Bakalım hayırlısı

çok geçmiş olsun gerçekten herşeyin hayırlısı.bu erkekler 1.yi kendileri istiyor 2.de nazlanıyorlar :) umarım siz de ben de isteğimize kavuşuruz en kısa sürede?oğlunuz kaç yaşında?

çok geçmiş olsun gerçekten herşeyin hayırlısı.bu erkekler 1.yi kendileri istiyor 2.de nazlanıyorlar :) umarım siz de ben de isteğimize kavuşuruz en kısa sürede?oğlunuz kaç yaşında?

Oğlum 7 bucuk yaşında. Amin cnm insallah Rabhim hepimize hayırlısını sağlıkla versin :)

Merhaba arkadaşlar nasılsınız günümüz nasıl geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…