2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Doktora gitmeyi bende hemen dusunmuyorum.sadece kan testi ile kesinlestirmek amacım. Corasprine de basladim zaten

Sagol cnm gununde yaptim gerci biraz karisik benim adet tarihlerim. 22 -23. Gunler baslar genelde bu ay 27 ve 28. Gunlerde test yaptim.

seninde adetin erken başlıyo sanırım benimde 26-27 günde geliyor bazen 24 gündede geldiği oluyor beklemedeyim hayırlısı..

canım şimdi ne kadar maal olucak tüp bebek sigorga karşılıyormu bi miktarını biraz anlarsan çok sevinirim

Şişli Memorial de tedavi görüyorum canım normal tüp bebek fiyatı 5.950TL - 1.500-2.000TL'de ilaçlar tutuyor...
Ben eski hasta olduğum için 4.950TL ödedim... İlaç dozum az olduğu için 1.000TL'de ilaçlar tuttu, 1.000TL'de testlerim tutmuştu... Bana maliyet şuan için 6.950 TL

inşallah çok uğraşmadan kavuşursun bebeğine. kaç aydır tedavi görüyorsun

Canım ben bir senedir korunmuyorum 10 aydır falanda çeşitli tedaviler denedim olmayınca tüpe geçtim...

Bu 10. Dk ya ait resim.
5. Dk daki cok zor girunuyo

Ne kadar sevindiğimi anlatmaya kelime bulamıyorum... Rabbime şükürler olsun ve Allah gönlüne göre versin diyorum canım benim... Darısı biz geri kalanların başına...
Şöyle yürürken ayağını sürt de bizde gelelim peşinden

Canım çok ama çok geçmiş olsun, Rabbim şifasını versin...

@sirine82 ,@savha , amanda29 , Dea_Tacita15 , H hilaliko hadi kızlar sıra sizde inşaallah sağlıkla sizin de hamilelik haberlerinizi duyalım

İnşallah canım inşallah bizim daha yememiz gerekten birkaç fırın ekmek var demek ki

İSİM---------------- BAT
Esrade----------------20 Aralık
Amanda---------------05 Ocak
Dea_Tacita------------13 Ocak

Hadi kızlar söyleyin BAT'acası BAT'ları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…