Doktora gitmeyi bende hemen dusunmuyorum.sadece kan testi ile kesinlestirmek amacım. Corasprine de basladim zatenBen bu hamileligimde senin öyle hafif çizgiyle öğrendim. İki uc gun sonra testi tekrarladim çizgi biraz daha koyulasmisti ondan sonra beklemeye basladim. Ne kan vermeye nede Dr.a gittim kafam karismasin sakin sakin bekleyeyim diye.. 7. Haftaya kadar bekledim. Allaha şükür gittiğimde hem keseyi hem bebeği hem kalp atisini görmüş oldum. Strese girmeden beklemek güzeldi.
İnşallah sende gittiğinde hepsini görmüş olursun.
Sagol cnm gununde yaptim gerci biraz karisik benim adet tarihlerim. 22 -23. Gunler baslar genelde bu ay 27 ve 28. Gunlerde test yaptim.cnm hayırlı olsun çok sevindim allah tamamına erdirsin ne zaman yaptın testi? günün geçmişmiydi?
Kiyamamm olcak ins. Cnm o gunde yakindir sizinde mutlulugunuzu yasayacagiz Allahin izniyle.ne cok ıstıyorum esıme 2 kez baba olacaksın demeyı rabbım hayırlısını nasıp etsın ınsallah
merhaba hanımlar bende gün sayıyorum 5 gün var adetime heyecan yapıyorum çok fazla hayırlısıı..
cnm gııtınmı dktraKiyamamm olcak ins. Cnm o gunde yakindir sizinde mutlulugunuzu yasayacagiz Allahin izniyle.
Sagol cnm gununde yaptim gerci biraz karisik benim adet tarihlerim. 22 -23. Gunler baslar genelde bu ay 27 ve 28. Gunlerde test yaptim.
SErvisteyim cnn.cnm gııtınmı dktra
7 aydir fln 22-23 bazen 21. Gun kahverengi lekelenmeyle baslar.seninde adetin erken başlıyo sanırım benimde 26-27 günde geliyor bazen 24 gündede geldiği oluyor beklemedeyim hayırlısı..
Evet
7 aydir fln 22-23 bazen 21. Gun kahverengi lekelenmeyle baslar.
hayırlısı guzel haberi senden de aliriz insallahh
yaparlar canımS
SErvisteyim cnn.
eve gidetimde gidicem
acilden girsem yaparlar dimi test?
insallah canım arkadasımadetıme 6 gundur var ılk defa goguslerım sısmedı hayırdır ınsallah ara ara kasık batması var o kadar umutlanmak ıstemıyorum artıkKiyamamm olcak ins. Cnm o gunde yakindir sizinde mutlulugunuzu yasayacagiz Allahin izniyle.
canım şimdi ne kadar maal olucak tüp bebek sigorga karşılıyormu bi miktarını biraz anlarsan çok sevinirim
inşallah çok uğraşmadan kavuşursun bebeğine. kaç aydır tedavi görüyorsun
Bu 10. Dk ya ait resim.
5. Dk daki cok zor girunuyo
amın canım beende cıkardım kafamdan olursa olur dıyorum artık ne yapayım hayırlısı kızımla ugrasıyom uzuntuye baglı gül hastalıgı cıktı dktr hiç üzülmesın dıyor rabbım evladımı korusun vermıyorsa vardır bır bıldıgı elbet nasip
Ben bugün gördüm cnm kırmızıları :)İSİM---------------- BAT
Esrade--------------20 Aralık
Amanda------------05 Ocak
Hadi kızlar söyleyin BAT'acası BAT'ları
Aslm cnm. Ayy insallah hemende cikmaz simdi sonuc..bide onu bekliycem artik.Slm millet nasılsınızegeninannesi hadi hayırlı haber ver bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?