2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

İSİM---------------- BAT
Esrade----------------20 Aralık
Nurduaa--------------21 Aralık
Amanda---------------05 Ocak
Dea_Tacita------------13 Ocak

Hamişlerimiz de beklenen doğum tarihlerini yazsınlar da onlar içinde geri sayım olsun, ne dersiniz?

Kızlarrr aldim sonucu
beta HCG 223
şükürler olsun Rabbimeee. Allahim bu yavruma saglikla kavustursun insallah. Kaybettigim bebegimin acısını dindirecek insallah bu yavrum.cok mutluyum bi okadarda duygusalim.
Allah tum isteyenleri yavrusuna kavustursun, gonlunuDekini kucaginizda nasip etsin insallah

Canım yaa tekrar hayırlı olsun. Rabbim kucağında görmeyi de nasip etsin inşallah. Bugün yarın adetini bekleyen eşin ne tepki verdi acaba merak ettim

Canım yaa tekrar hayırlı olsun. Rabbim kucağında görmeyi de nasip etsin inşallah. Bugün yarın adetini bekleyen eşin ne tepki verdi acaba merak ettim

Hastane eve cok yakin. Bwn sonucu almaya gidiyorum dedim bende geliyorum dedi hemen :) laborant hamilesiniz tebrikler yesim hanim deyince esim yaa dedi. Sasirdi beklemiyodu sanki film ceviriyoz :)
Donerkende saglikli olsun ins. Dedi. Agustosa mi geliyo fln dedi.
kabullenmeye calisiyo, mutlu olduda gibi sanki
sagol cnm tugbam aminn.

Allahım yaa olmuştur da çaktırmamaya çalışıyordur :)

cnm arkadaım cok sevındım darısı basımıza ınsallah

Yihuuuuuuuuuuu bi hamiş daha var

agrılarım var galba benım kırmızılar erken gelecek adete 5 gunum var hayırlısı dıyorum ne dıyeyım artıkın bugun 2 hamiş haberı daha aldım bakalım ben ne zaman verecegım

canım benim okadar mutlu oldum ki sağlıcakla kucağına almak nasip etsin rabbim hayırlı sağlık bir evlat olsun inş. ben bile çok duygulandım ya eşinde sevinmiştir mutlaka canım erkekler bizler gibi belli etmiyorlar ki...
bütün senin tahlil için açıp açıp baktım sonucu aldınmı diye gebişim benimmmmmmm

agrılarım var galba benım kırmızılar erken gelecek adete 5 gunum var hayırlısı dıyorum ne dıyeyım artıkın bugun 2 hamiş haberı daha aldım bakalım ben ne zaman verecegım
sabır güzelim çok zor katlıyonuyoruz ama sabır ya halik çek bol bol...

yeşim cim tahmini yumurtlama ne zamandı şimdi senin yani kaç gün sonra öğrenmiş oldun ovulasyondan sonra?

Sagol fıstıgımm
Verdim kan. 2 saat sonra çikacakmis.
cok heyecanliyim yaa
az once hapsurdum karnima agri saplandı cok kotuydu yaa
Sakin ol ccanım birşey olmaz Allahın izniyle.
[QUTE]"egeninannesi, post39, member: 27113"]Kızlarrr aldim sonucu
beta HCG 223
şükürler olsun Rabbimeee. Allahim bu yavruma saglikla kavustursun insallah. Kaybettigim bebegimin acısını dindirecek insallah bu yavrum.cok mutluyum bi okadarda duygusalim.
Allah tum isteyenleri yavrusuna kavustursun, gonlunuDekini kucaginizda nasip etsin insallah[/QUOTE]ne guzel bi haber bu benim tahminim tuttu 200 civari cikar diye dusunmistum.Cok sevindim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin endise korku hep var canim ozellikle kaybi olan annelerde ben de yasadim biliyorsun.Persemne kontrolum var endiseliyim yine.Allah korkularimizindan kurtarsin

maşallahhh.. allah tamamına erdirsin

Hadi hayırlı olsun kardesim allah tamamına erdirsin darisi tüm isteyenlere olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…