- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
Sagol fıstıgımmegeninannesi Yesimcim sonucunu merak ediyorum çok heyecanli güzel sonuçlar çıkacak inşaallah
cnm bennım 21 aralık hamişlerimizide yazİSİM---------------- BAT
Esrade----------------20 Aralık
Amanda---------------05 Ocak
Dea_Tacita------------13 Ocak
Hadi kızlar söyleyin BAT'acası BAT'ları
Kızlarrr aldim sonucu
beta HCG 223
şükürler olsun Rabbimeee. Allahim bu yavruma saglikla kavustursun insallah. Kaybettigim bebegimin acısını dindirecek insallah bu yavrum.cok mutluyum bi okadarda duygusalim.
Allah tum isteyenleri yavrusuna kavustursun, gonlunuDekini kucaginizda nasip etsin insallah
Canım yaa tekrar hayırlı olsun. Rabbim kucağında görmeyi de nasip etsin inşallah. Bugün yarın adetini bekleyen eşin ne tepki verdi acaba merak ettim
Hastane eve cok yakin. Bwn sonucu almaya gidiyorum dedim bende geliyorum dedi hemen :) laborant hamilesiniz tebrikler yesim hanim deyince esim yaa dedi. Sasirdi beklemiyodu sanki film ceviriyoz :)
Donerkende saglikli olsun ins. Dedi. Agustosa mi geliyo fln dedi.
kabullenmeye calisiyo, mutlu olduda gibi sanki
sagol cnm tugbam aminn.
cnm arkadaım cok sevındım darısı basımıza ınsallahKızlarrr aldim sonucu
beta HCG 223
şükürler olsun Rabbimeee. Allahim bu yavruma saglikla kavustursun insallah. Kaybettigim bebegimin acısını dindirecek insallah bu yavrum.cok mutluyum bi okadarda duygusalim.
Allah tum isteyenleri yavrusuna kavustursun, gonlunuDekini kucaginizda nasip etsin insallah
Yihuuuuuuuuuuu bi hamiş daha varKızlarrr aldim sonucu
beta HCG 223
canım benim okadar mutlu oldum ki sağlıcakla kucağına almak nasip etsin rabbim hayırlı sağlık bir evlat olsun inş. ben bile çok duygulandım ya eşinde sevinmiştir mutlaka canım erkekler bizler gibi belli etmiyorlar ki...Kızlarrr aldim sonucu
beta HCG 223
sabır güzelim çok zor katlıyonuyoruz ama sabır ya halik çek bol bol...agrılarım var galba benım kırmızılar erken gelecek adete 5 gunum var hayırlısı dıyorum ne dıyeyım artıkın bugun 2 hamiş haberı daha aldım bakalım ben ne zaman verecegım
Sakin ol ccanım birşey olmaz Allahın izniyle.Sagol fıstıgımm
Verdim kan. 2 saat sonra çikacakmis.
cok heyecanliyim yaa
az once hapsurdum karnima agri saplandı cok kotuydu yaa
maşallahhh.. allah tamamına erdirsinHastane eve cok yakin. Bwn sonucu almaya gidiyorum dedim bende geliyorum dedi hemen :) laborant hamilesiniz tebrikler yesim hanim deyince esim yaa dedi. Sasirdi beklemiyodu sanki film ceviriyoz :)
Donerkende saglikli olsun ins. Dedi. Agustosa mi geliyo fln dedi.
kabullenmeye calisiyo, mutlu olduda gibi sanki
sagol cnm tugbam aminn.
Hadi hayırlı olsun kardesim allah tamamına erdirsin darisi tüm isteyenlere olsun.Kızlarrr aldim sonucu
beta HCG 223
yeşim cim tahmini yumurtlama ne zamandı şimdi senin yani kaç gün sonra öğrenmiş oldun ovulasyondan sonra?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?