2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Abdominal sagol cnm benim. Bian evvel gecsin zaman iyi saglikli oldugunu duyayim istiyorsun. HepimiDe varubu duygu. Endiae oluyo ister istemez sende guzel haberlerle doneceksin inaniyorum gönlünü ferah tut
Evet canım zaman hızlı aksın istiyor insan geçiyor zaman canım ben 11+2 günlük oldum bile.İnşaallah canım perşembe günü randevum bi iyi bir kötü düşünüyorum..Takvimin çok tatlı olmuş

darısı tüm isteyenlere inşalllah . ben bu ay aşılama yaptırmaya karar verdim gittim dr a yarın ignelere başlıyorum ..Rabbim ol de olsun inşallahhhhhhhhhhh
Aminn canım Allah senin de yüzünü güldürür inşaallah...

Bide ben 10 gun önce saçımı boyattim.
Balık yemistim alerjik reaksiyondan dolayı serum verildi.
Insallah bunlar bi zarar vermemiştir off simdi aklıma geldi de

günaydın hanımlar dün akşam evdeki ovülasyon testinden yaptım ama sonuç negatif çıktı malesef gerçi daha 4 gün var adetime ama doğru sonuç verirmiki sizce? bugünde eczaneye gidip gebelik testi alıcam

Allah razı olsn Aminnn .Rabbim seninde sağlıkli sıhhatli kucagina almayi nasip etsin .

HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH
AĞUSTOSTA BERAERB DOĞURUCAZ CANIM
2015 AĞUSTOS ANNELERİ TOPİĞİ VAR ORAYADA KATILABİLİRSİN

yeşimcim bebeğin hayırlı olsun,allah sağlıklı bir hamilelik geçirmeni nasip etsin inşallah.ben ders çalışıyorum o yüzden çok giremiyorum,girsemde pek yazamıyorum.

Bide ben 10 gun önce saçımı boyattim.
Balık yemistim alerjik reaksiyondan dolayı serum verildi.
Insallah bunlar bi zarar vermemiştir off simdi aklıma geldi de
yok canım ya ozman o bölünme aşamasındaydı hiç sanmıyorum bi zararı olucağını içini ferat tut aklına öyle kötü kötü düşünceler getirme sakın...

savha yuregi guzel arkadasim benim cok tesekkur ederim.
Eminim sende ve diger arkadaslarimda cokk yakinda bu mutlulugu yasayacaksiniz :)
CANIM YAA NASIL ÇOK SEVİNDİM YAA
GÖZÜN AYDIN SAĞLIKLA KUCAĞINDA GÖR EVLADINI ÇOK BEKLEDİN VE SABRETTİN ARKADAŞIM

darısı tüm isteyenlere inşalllah . ben bu ay aşılama yaptırmaya karar verdim gittim dr a yarın ignelere başlıyorum ..Rabbim ol de olsun inşallahhhhhhhhhhh
RABBİM EMEKLERİNİZİN KARŞILIĞINI GÖSTERİR İNŞALLAH HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUZ ARKADAŞIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…