- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
sağol canım benim cevapım için...Tahminen 13-14 gun sonra ogrenmis oldum cnm.
Evet canım zaman hızlı aksın istiyor insan geçiyor zaman canım ben 11+2 günlük oldum bile.İnşaallah canım perşembe günü randevum bi iyi bir kötü düşünüyorum..Takvimin çok tatlı olmuşAbdominal sagol cnm benim. Bian evvel gecsin zaman iyi saglikli oldugunu duyayim istiyorsun. HepimiDe varubu duygu. Endiae oluyo ister istemez sende guzel haberlerle doneceksin inaniyorum gönlünü ferah tut
Aminn canım Allah senin de yüzünü güldürür inşaallah...darısı tüm isteyenlere inşalllah . ben bu ay aşılama yaptırmaya karar verdim gittim dr a yarın ignelere başlıyorum ..Rabbim ol de olsun inşallahhhhhhhhhhh
Bide ben 10 gun önce saçımı boyattim.
Balık yemistim alerjik reaksiyondan dolayı serum verildi.
Insallah bunlar bi zarar vermemiştir off simdi aklıma geldi de
Allah razı olsn Aminnn .Rabbim seninde sağlıkli sıhhatli kucagina almayi nasip etsin .Evet canım zaman hızlı aksın istiyor insan geçiyor zaman canım ben 11+2 günlük oldum bile.İnşaallah canım perşembe günü randevum bi iyi bir kötü düşünüyorum..Takvimin çok tatlı olmuş
Aminn canım Allah senin de yüzünü güldürür inşaallah...
HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAHHastane eve cok yakin. Bwn sonucu almaya gidiyorum dedim bende geliyorum dedi hemen :) laborant hamilesiniz tebrikler yesim hanim deyince esim yaa dedi. Sasirdi beklemiyodu sanki film ceviriyoz :)
Donerkende saglikli olsun ins. Dedi. Agustosa mi geliyo fln dedi.
kabullenmeye calisiyo, mutlu olduda gibi sanki
sagol cnm tugbam aminn.
Sagol cnm.HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH
AĞUSTOSTA BERAERB DOĞURUCAZ CANIM
2015 AĞUSTOS ANNELERİ TOPİĞİ VAR ORAYADA KATILABİLİRSİN
yok canım ya ozman o bölünme aşamasındaydı hiç sanmıyorum bi zararı olucağını içini ferat tut aklına öyle kötü kötü düşünceler getirme sakın...Bide ben 10 gun önce saçımı boyattim.
Balık yemistim alerjik reaksiyondan dolayı serum verildi.
Insallah bunlar bi zarar vermemiştir off simdi aklıma geldi de
tabııııı hamiş olan bızı bıorakıp gıtsın dımı bızı kaderımıze terk edınHAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH
AĞUSTOSTA BERAERB DOĞURUCAZ CANIM
2015 AĞUSTOS ANNELERİ TOPİĞİ VAR ORAYADA KATILABİLİRSİN
yeşimcim bebeğin hayırlı olsun,allah sağlıklı bir hamilelik geçirmeni nasip etsin inşallah.ben ders çalışıyorum o yüzden çok giremiyorum,girsemde pek yazamıyorum.
tabııııı hamiş olan bızı bıorakıp gıtsın dımı bızı kaderımıze terk edın
Bi yere gittigimiz yok cnntabııııı hamiş olan bızı bıorakıp gıtsın dımı bızı kaderımıze terk edın
CANIM YAA NASIL ÇOK SEVİNDİM YAAsavha yuregi guzel arkadasim benim cok tesekkur ederim.
Eminim sende ve diger arkadaslarimda cokk yakinda bu mutlulugu yasayacaksiniz :)
RABBİM EMEKLERİNİZİN KARŞILIĞINI GÖSTERİR İNŞALLAH HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUZ ARKADAŞIMdarısı tüm isteyenlere inşalllah . ben bu ay aşılama yaptırmaya karar verdim gittim dr a yarın ignelere başlıyorum ..Rabbim ol de olsun inşallahhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?