2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

KIZLAR BİLİYORSUNUZ BENDE MİYOM ÇIKTI VE BEN TEDAVİ VE EŞİMİN BEBEK İSTEMEMESİ NEDENİYLE 2. ÇOCUK OLAYINI KAPADIM AMA OĞLUM 2-3GÜNDÜR ANNE EVDEN BENDEN BİR TANE DAHA KARDEŞİM OLSA NE EĞLENİRDİK NE GÜZEL VAKİT GEÇİRİRDİK DİYOR EŞİMDE DUYUYOR İÇİM CIZ EDİYOR BEN İSTİYORUM AMA CESARETİM YOK OĞLUM İLKOKUL BİRDE VE BENİ ÇOK ZORLUYOR BÖYLEMİ GİDECEK HEP DİYE DÜŞÜNMEDEN KENDİMİ ALAMIYORUM NASIL ONLA HEMDE BİR BEBEKLE İLGİLENECEĞİM DİYORUM
EŞİME REST ÇEKMELİ VE ÇOCUK İÇİN BASTIRMALIMIYIM İLERDE PİŞMAN OLMAKTAN ÇOK KORKUYORUM

Cnm oglunu bahane etme, zaten ikinci olana kadar o ikinci sinifa gecmis olacak. Benim sahsi fikrim erteleme. Cunku pisman olursun bence. Oglunda istiyormus niye kardess sevgisinden mahrum kalsin ki....

Cnm oglunu bahane etme, zaten ikinci olana kadar o ikinci sinifa gecmis olacak. Benim sahsi fikrim erteleme. Cunku pisman olursun bence. Oglunda istiyormus niye kardess sevgisinden mahrum kalsin ki....
EVET BU KONUDA HAKLISIN HAYATTA BİR KARDEŞİ OLMALI BENİM EŞİMİN KARDEŞLİK İLİŞKİSİ YOK İKİ ABLASI VAR İKİSİDE EL GİBİ BİLE DİYEMEM HİÇ GÖRÜŞMÜYORLAR
BENDE ABLAYIM 3 KARDEŞİM DAHA VAR ONLARI DÜŞÜNMEDEN BİR GÜNÜM GEÇMEZ VE ARARIM SORARIM ONLARDA ÖYLE DİYORUM SENİN KARDEŞLİK İLİŞKİN BÖYLE OLDU DİYE BİZİMKİDE ÖYLE OLACAK DEĞİL BENİM KUZULARIM BİRBİRİNİ SEVECEK VE DESTEK OLACAK DİYORUM AMA EŞİM .....

Cn

Cnm biliyorsun benim esimde istemiyordu. Ve esim tek cocuk. Ne gerek var ben tektim tek buyudum hicte ihtiyac duymadim kardeşe diyirdu hep. Buydu bahanesi genelde.Ana korunmadikta. Bi acik kapi birakmisti yani dile getirmesede
sizde esin korunuyomu bilmiyorum ama cok istemelisin once sen sonra onu ikna etmeye calismalisin

2012 yılından beri dönem dönem korundu dönem dönem korunmadı ama son dönemde kapatmıştık bu konuyu ama oğlumun söylemleri beni üzüyor yavrum kardeş istiyor

Canım benim aslında Alpercan çok da iyi yapmış biliyor musun. Seni tekrar tekrar düşünmeye sevk etmiş. Biliyorsun bende çok uzun zaman bu gel gitleri yaşadıktan sonra karar verdim sonra eşime de kabul ettirdim. Eğer sen gerçekten istersen eşin karşında duramaz. Evet bence de yavrularımızı bu hayatta bir başlarına bırakmamalıyız...

Ondan TE="miracle61, post: 38342501, member: 506159"]Tabii bat tan 3 gün sonra yaptırmıştım. Bir hafta sonra tekrar yaptırmıştım hatta düzenli artmış mı diye[/QUOTE]
Ondan dolayi sordum cnm bende. Bidaha yaptirayim ozaman bikac gun sonra.
cok sagol

RABBİM EMEKLERİNİZİN KARŞILIĞINI GÖSTERİR İNŞALLAH HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUZ ARKADAŞIM
Amin canım sende bence geç kalma eşini ikna edersin inşallah.Rabbim nasip etsin sanada isteyen herkesede hamis çok sayfamızda onların duası kabul olur insallah.bizede edin kızlar dua

Canım çok ama çok sevindin harika bir değer... Allah tamamına erdirsin inşallah...
Kocana da bizden çok çok selam söyle... İnsana böyle çocuk yaptırırsın işte...
Öyle istemem yan cebime koy havalarını yemeyiz

Canım ben bu sabah yumurta toplama işlemine giderken daha acaba mı yaaa ben ne yapıyorum dedim... Bizler kendimizi hiçbir zaman hazır hissetmeyeceğiz böyle düşündüğümüz sürece...
Birde yaş gidiyor son pişmanlık fayda vermez derler yaaa bence gözünü karart ve çalışmalara başla bence...

Kızlarrrr Ben Geldimmmm...
Bu sabah Yumurtalarım toplandı çok şükür...
16 adet yumurta toplandı (maaşallah)
Şimdi heyecanlar yarın gelecek telefonu bekliyorum kaç tanesi olgun çıkacak? kaçı döllenecek?
Tranfer 3.gün mü 5.gün mü olacak?

hadi canım Allah rast getirsin inş. gönlüne göre versin...

İSİM---------------- BAT
Zonox-----------------18 Aralık
Esrade----------------20 Aralık
Nurduaa--------------21 Aralık
Amanda---------------05 Ocak
Dea_Tacita------------13 Ocak

Ondan TE="miracle61, post: 38342501, member: 506159"]Tabii bat tan 3 gün sonra yaptırmıştım. Bir hafta sonra tekrar yaptırmıştım hatta düzenli artmış mı diye
Ondan dolayi sordum cnm bende. Bidaha yaptirayim ozaman bikac gun sonra.
cok sagol [/QUOTE]

Evde beklemek zor oluyor zaten. Beta hcg nin yükseldiğini görmek insanın içini rahatlatıyor biraz da olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…