- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
CANIM YAA NASIL ÇOK SEVİNDİM YAA
GÖZÜN AYDIN SAĞLIKLA KUCAĞINDA GÖR EVLADINI ÇOK BEKLEDİN VE SABRETTİN ARKADAŞIM
CANIM BURADAYIM YUKARIDA YAZDIM BENİM İÇİN CEVAPLARSAN SEVİNİRİMSagol cnm. Darısı basinaaa
nerelerdesin yazmiyosun hic. Umarim iyisindir
KIZLAR BİLİYORSUNUZ BENDE MİYOM ÇIKTI VE BEN TEDAVİ VE EŞİMİN BEBEK İSTEMEMESİ NEDENİYLE 2. ÇOCUK OLAYINI KAPADIM AMA OĞLUM 2-3GÜNDÜR ANNE EVDEN BENDEN BİR TANE DAHA KARDEŞİM OLSA NE EĞLENİRDİK NE GÜZEL VAKİT GEÇİRİRDİK DİYOR EŞİMDE DUYUYOR İÇİM CIZ EDİYOR BEN İSTİYORUM AMA CESARETİM YOK OĞLUM İLKOKUL BİRDE VE BENİ ÇOK ZORLUYOR BÖYLEMİ GİDECEK HEP DİYE DÜŞÜNMEDEN KENDİMİ ALAMIYORUM NASIL ONLA HEMDE BİR BEBEKLE İLGİLENECEĞİM DİYORUM
EŞİME REST ÇEKMELİ VE ÇOCUK İÇİN BASTIRMALIMIYIM İLERDE PİŞMAN OLMAKTAN ÇOK KORKUYORUM
EVET BU KONUDA HAKLISIN HAYATTA BİR KARDEŞİ OLMALI BENİM EŞİMİN KARDEŞLİK İLİŞKİSİ YOK İKİ ABLASI VAR İKİSİDE EL GİBİ BİLE DİYEMEM HİÇ GÖRÜŞMÜYORLARCnm oglunu bahane etme, zaten ikinci olana kadar o ikinci sinifa gecmis olacak. Benim sahsi fikrim erteleme. Cunku pisman olursun bence. Oglunda istiyormus niye kardess sevgisinden mahrum kalsin ki....
_myth_ cnm sen ilk doktora gittiginde kac haftalikti?
EVET BU KONUDA HAKLISIN HAYATTA BİR KARDEŞİ OLMALI BENİM EŞİMİN KARDEŞLİK İLİŞKİSİ YOK İKİ ABLASI VAR İKİSİDE EL GİBİ BİLE DİYEMEM HİÇ GÖRÜŞMÜYORLAR
BENDE ABLAYIM 3 KARDEŞİM DAHA VAR ONLARI DÜŞÜNMEDEN BİR GÜNÜM GEÇMEZ VE ARARIM SORARIM ONLARDA ÖYLE DİYORUM SENİN KARDEŞLİK İLİŞKİN BÖYLE OLDU DİYE BİZİMKİDE ÖYLE OLACAK DEĞİL BENİM KUZULARIM BİRBİRİNİ SEVECEK VE DESTEK OLACAK DİYORUM AMA EŞİM .....
Doktora gitmeden kan testi ysptirmismiydin?Canım tam 7 hafta bitmişti benim. Battan 3 hafta sonraydı yani.
2012 yılından beri dönem dönem korundu dönem dönem korunmadı ama son dönemde kapatmıştık bu konuyu ama oğlumun söylemleri beni üzüyor yavrum kardeş istiyorCn
Cnm biliyorsun benim esimde istemiyordu. Ve esim tek cocuk. Ne gerek var ben tektim tek buyudum hicte ihtiyac duymadim kardeşe diyirdu hep. Buydu bahanesi genelde.Ana korunmadikta. Bi acik kapi birakmisti yani dile getirmesede
sizde esin korunuyomu bilmiyorum ama cok istemelisin once sen sonra onu ikna etmeye calismalisin
Doktora gitmeden kan testi ysptirmismiydin?
KIZLAR BİLİYORSUNUZ BENDE MİYOM ÇIKTI VE BEN TEDAVİ VE EŞİMİN BEBEK İSTEMEMESİ NEDENİYLE 2. ÇOCUK OLAYINI KAPADIM AMA OĞLUM 2-3GÜNDÜR ANNE EVDEN BENDEN BİR TANE DAHA KARDEŞİM OLSA NE EĞLENİRDİK NE GÜZEL VAKİT GEÇİRİRDİK DİYOR EŞİMDE DUYUYOR İÇİM CIZ EDİYOR BEN İSTİYORUM AMA CESARETİM YOK OĞLUM İLKOKUL BİRDE VE BENİ ÇOK ZORLUYOR BÖYLEMİ GİDECEK HEP DİYE DÜŞÜNMEDEN KENDİMİ ALAMIYORUM NASIL ONLA HEMDE BİR BEBEKLE İLGİLENECEĞİM DİYORUM
EŞİME REST ÇEKMELİ VE ÇOCUK İÇİN BASTIRMALIMIYIM İLERDE PİŞMAN OLMAKTAN ÇOK KORKUYORUM
EVET BU KONUDA HAKLISIN HAYATTA BİR KARDEŞİ OLMALI BENİM EŞİMİN KARDEŞLİK İLİŞKİSİ YOK İKİ ABLASI VAR İKİSİDE EL GİBİ BİLE DİYEMEM HİÇ GÖRÜŞMÜYORLAR
BENDE ABLAYIM 3 KARDEŞİM DAHA VAR ONLARI DÜŞÜNMEDEN BİR GÜNÜM GEÇMEZ VE ARARIM SORARIM ONLARDA ÖYLE DİYORUM SENİN KARDEŞLİK İLİŞKİN BÖYLE OLDU DİYE BİZİMKİDE ÖYLE OLACAK DEĞİL BENİM KUZULARIM BİRBİRİNİ SEVECEK VE DESTEK OLACAK DİYORUM AMA EŞİM .....
Amin canım sende bence geç kalma eşini ikna edersin inşallah.Rabbim nasip etsin sanada isteyen herkesede hamis çok sayfamızda onların duası kabul olur insallah.bizede edin kızlar duaRABBİM EMEKLERİNİZİN KARŞILIĞINI GÖSTERİR İNŞALLAH HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUZ ARKADAŞIM
Kızlarrr aldim sonucu
beta HCG 223şükürler olsun Rabbimeee. Allahim bu yavruma saglikla kavustursun insallah. Kaybettigim bebegimin acısını dindirecek insallah bu yavrum.cok mutluyum bi okadarda duygusalim.
Allah tum isteyenleri yavrusuna kavustursun, gonlunuDekini kucaginizda nasip etsin insallah
KIZLAR BİLİYORSUNUZ BENDE MİYOM ÇIKTI VE BEN TEDAVİ VE EŞİMİN BEBEK İSTEMEMESİ NEDENİYLE 2. ÇOCUK OLAYINI KAPADIM AMA OĞLUM 2-3GÜNDÜR ANNE EVDEN BENDEN BİR TANE DAHA KARDEŞİM OLSA NE EĞLENİRDİK NE GÜZEL VAKİT GEÇİRİRDİK DİYOR EŞİMDE DUYUYOR İÇİM CIZ EDİYOR BEN İSTİYORUM AMA CESARETİM YOK OĞLUM İLKOKUL BİRDE VE BENİ ÇOK ZORLUYOR BÖYLEMİ GİDECEK HEP DİYE DÜŞÜNMEDEN KENDİMİ ALAMIYORUM NASIL ONLA HEMDE BİR BEBEKLE İLGİLENECEĞİM DİYORUM EŞİME REST ÇEKMELİ VE ÇOCUK İÇİN BASTIRMALIMIYIM İLERDE PİŞMAN OLMAKTAN ÇOK KORKUYORUM
hadi canım Allah rast getirsin inş. gönlüne göre versin...Kızlarrrr Ben Geldimmmm...
Bu sabah Yumurtalarım toplandı çok şükür...
16 adet yumurta toplandı (maaşallah)
Şimdi heyecanlar yarın gelecek telefonu bekliyorumkaç tanesi olgun çıkacak? kaçı döllenecek?
Tranfer 3.gün mü 5.gün mü olacak?
Ondan dolayi sordum cnm bende. Bidaha yaptirayim ozaman bikac gun sonra.Ondan TE="miracle61, post: 38342501, member: 506159"]Tabii bat tan 3 gün sonra yaptırmıştım. Bir hafta sonra tekrar yaptırmıştım hatta düzenli artmış mı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?