Kızlarrrr Ben Geldimmmm...
Bu sabah Yumurtalarım toplandı çok şükür...
16 adet yumurta toplandı (maaşallah)
Şimdi heyecanlar yarın gelecek telefonu bekliyorumkaç tanesi olgun çıkacak? kaçı döllenecek?
Tranfer 3.gün mü 5.gün mü olacak?
ben deakşam itabrı ile lekelenmeye başladım bu ay da olmadı
akşam itabrı ile lekelenmeye başladım bu ay da olmadı
Aslm. Hosgeldinkızlar selam
30 ay oldu bi dahaki ay yok artık kuzum benim olmuyor bunu kabullenip artık pek girmesem iyi olucak rabbim neyler neylerse güzel eyler her şerde bir haır her hayırlı iştede bir şer vardır benim için böylesi makbul demek rabbim oğluma sağlık versin....Üzülme kuzumm sağlık olsun.önumuzdeki ay olur
30 ay oldu bi dahaki ay yok artık kuzum benim olmuyor bunu kabullenip artık pek girmesem iyi olucak rabbim neyler neylerse güzel eyler her şerde bir haır her hayırlı iştede bir şer vardır benim için böylesi makbul demek rabbim oğluma sağlık versin....
yok güzelim ya her ay umutla beklemek çok yordu beni ne yapıcağımı yada ne düşüneceğimi bilmiyorum veda etmek değil biliyorum canım ya çok karışığımNe bu simdi veda ediyo gibisin bize..
üzme bizide lütfen. Onumuzdeki ay olacak ya ben inaniyorum guven senbana :)
Umutsuzluk yok olmuyo deyip pes etmek hic yok. Sorun olmadigina göre zamani gelince olcak demektir.
yok güzelim ya her ay umutla beklemek çok yordu beni ne yapıcağımı yada ne düşüneceğimi bilmiyorum veda etmek değil biliyorum canım ya çok karışığım
haklısın isyan etmiyorum aslaa sadece sebepi belli olsaüstüne gider insan koca yumurtayı gözlerim le gördüm öyle umutlandım ki tarif edemem ama yok işte bir şeyin üstüne ne kadar gidersen okadar olmuyor işte ümitlenmeme bile fırsat vermeden 10 gün önceden adet oluyorum kaç dr gittim izmirde beni görmeyen dr kalmadı hepsi herşey normal diyor anlamadım gitti anlamadımmm...Ben getiricem seni kendineee kadife elbiseli guzel hatun...
Hepimiz yasadik adet donemlerinde bu duygulari, isyan etmeleri, pes etmelerii... heleki ben. Hepinizden yasliyim be her gecen ay yıkım di benim icin ama umudum hep oldu. Hayirlisi dedim ve elimden gelenide yapmaya calistim.
haklısın isyan etmiyorum aslaa sadece sebepi belli olsaüstüne gider insan koca yumurtayı gözlerim le gördüm öyle umutlandım ki tarif edemem ama yok işte bir şeyin üstüne ne kadar gidersen okadar olmuyor işte ümitlenmeme bile fırsat vermeden 10 gün önceden adet oluyorum kaç dr gittim izmirde beni görmeyen dr kalmadı hepsi herşey normal diyor anlamadım gitti anlamadımmm...
(kadife elbise lafında ağlarken güldür beni yani )
evet ikimizdede görünürde hiç bir sorun yok tsh bi ara 2.5 az çıkmış ama bu ay ölçüldü gene 1.5 fsh o su busus hepsi çok iyi 7 folikül vardı dedim ya anlamıyorum nedir sorun olan bi rahim filmi çekilmedim oda zaten nisanda kimyasal gebelik yaşadım tıkalı olsa kalmazdım anlıcan bi okaldı bu ay gittim dr film için yumurta 20 mm hiç bir şey yapmayalım dedi ama adt bitince ilk işim onu çektirmek olucak eşimde ırak a gdick yine iki ucu b.. deynek ve bir ay burdaysa diğer ay ovulasyonda olmuyor sanki bir engel var sürekli çıkıp duruyor off başını ağrıttım seninde hakkını helal et yüreği güzel gebişimmm...Cnm dolmussun belii tamam agla rahatla ama sonra guleceksin.
Esinde muayene oldumu hic?
Senin bakilmistir dimi hormonlara hemograma tsh v.s
ah be güzelim bi mümkün olsa ne güzel diyorsun ama elimde değil 2 ci haftdan sonra dei gibi düşünüyorm takıntı haline geliyor zaman uzadıkçasavha cım bi süre ara ver buralara gelme bebek işini de at kafandan başka Şeyler düşün bence o zaman gelecek bebişin
evet biliyorum canım 20. gün bugün pembemsi akıntı ile ama arın kahveye döner o bi kaç aydır bu şekilde oluyor pazara kadar söker 14 gün olucak ovulasyondan sonra artık vücumu iyi tanıyorum yani yerşelme vs değil...Saçmalama kuzum. Ne kusura bakmasi. Arkadaşız biz burda konustuklarimizi esimiz dostunumuz anamiz babamiz bilmiyo. Biz bizi anliyoruz. Herzamanda yanindayim
esinin gitme isi olmasaydi iyiydi.. ya belki adet olmuycaksin lekekenme dedin brlki yarin bitecek.brllimi olur
kahverengi mi lekelenmen? Bu adet duzensizligide sinir eder insanı bende yasadim biliyosun
canım bende yatmıyorum zaten 2 aydır çokçada takmamıştım ama işte 20mm yumurtayı görünce ister istemez düşünmeye başladım neyse çok sağolsun şimdi daha iyiyim Allah razı olsu hepinizden ne olur dualarınızı eksik etmeyin inananın çok ihtiyacımız var buna...Biliyorum ama bi dene sen bende aynıydım hamile kaldığım ay eşimin zoruyla nette pek girmedim ve ilişkiden sonra hiç Özen göstermedim hemen dusumu aldım , eşim kızmıştı bana beni strese sokuyorsun diye bende saldım yumurtlama Gününe de hiç dikkat etmedik böylelikle Allah nasip etti canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?