2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Heyyy kardeş ağla üzül tamam hakkındır ama öyle ümitsizlik yok 30 ay olmaz 31-32 ay olur... Hem biz çok şanslı kullarız bir tane yavrumuz var... Bak ben tüp bebek tedavisi görüyorum ve 16.kez tüp bebek deneyen arkadaşlar var birde bunları düşün.
Bende eşinle beraber iyi bir merkeze git canım...

amandacımmmmmmmmm canım benimmmm meleklerin konucak sana bu ay Allahın izni ile güzelim benimmm...
gidemem ev kredisi ödüyoruz tüp bebek yaptırmam imkansız şuan ki eşim buna çok karşıı şuan madii olarak çok sıkıntılı dönemdeyiz anca 2 yıl sonra....
evet rabbime binlerce şükür evde bize anne diyen yavrularımız var ya olmasaydı binlerce şükür...

Merhaba arkadaşlar bugün abimin oğlu yigenim dünyaya geldi.Ancak doğum öncesi kakanı yutmuş solunum problemi yaşıyor fakültede yoğun bakımda yatıyor.Tam da babamın vefat ettiği gün doğdu ayni da babama benziyor çok duygulandik.İnşaallah kurtulur minik yeğenim içim gitti ayağında elinde serum görünce. Dua bekliyoruz(

Allah şifa versin hayırlı olsun canım iyi olur tez zamanda inş

canım sıkma sorun olup olmaması daha mı iyi . elbet inşallah bigün olucak .Rabbimden ümit kesmiyelim .birde sogan kürtü yapsan bu ay gerçekten çok faydası var . Allahım aratmasın tez amanada inşallah bizlerde 2.kez anne olma duygusunu yaşarız.benm 5 folikül vardı olmadı geçen ay napıcaksın omayaınca olmuyor

yaptım canım onuda yaptım yapmadığım pek bişey kalmadı benim 3 yıl üzün bir süre bir film kaldı işte bitkilerden de aslanpençesi falan işte

2.5 yaşında oğlum inşallah 2. Bende istiyorum ama daha olmadı geri martta ikiz gebelik yaşadım ve kalpleri durdu

4 yaşnda kızım var kardeş istiyoruz 4 aydr bakalm.2 kez kimyasal gebelk geçrdm 4 aydr hüsran Allah uygun vakti bilir diyip bekliorum.beklenen bat 29 aralk.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nuller-bir-olsun.778582/page-14#post-38355327
sayfamıza buyurmaz mısın cnm.yarının zikiri belirlenmişti perşembe günü yiğenn için sayfaca ya şafi çekerz?şifası Allah tan rabbim yardımcınız olsun

meraba ben bişe sormak istiorum yeni üyeyim ve bende böle başlık altında konuşma açmak istiorum nasıl yaparım ?

meraba ben bişe sormak istiorum yeni üyeyim ve bende böle başlık altında konuşma açmak istiorum nasıl yaparım ?
cnm gebelik yazan yere tıkla üstte biraz aşağı doğru inince sağda üst köşedekonu aç var.tıkla aç konunu eğer sayfan gebelikle ilgili ise tabi.kolay gelsn

Allah razı olsn Aminnn .Rabbim seninde sağlıkli sıhhatli kucagina almayi nasip etsin .
Aminn
aminn canım sağol gideyim sayfaya dua su an iiçin en çok ihtiyaç duyduğum uz sey

savha canım elimizden dua etmekten başka bir şey gelmiyor maalesef. Biliyorum zor ama boşvermeye çalış biraz. Biz bizim için neyin hayırlı olduğunu bilmiyoruz ki. Demek ki daha zamanı var. Rabbim dualarımızı kabul edecek ben inanıyorum. En doğru zamanda gönderecek inşallah bebişini..

Tuğbiş cnm cok uzuldum yegenine. Minicik bedeniyle kazanacak insallah ve tutunacak hayata.
Rabbim sifasini versin senden guzel haberler duymak dilegiyle geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…