haklısın isyan etmiyorum aslaa sadece sebepi belli olsaüstüne gider insan koca yumurtayı gözlerim le gördüm öyle umutlandım ki tarif edemem ama yok işte bir şeyin üstüne ne kadar gidersen okadar olmuyor işte ümitlenmeme bile fırsat vermeden 10 gün önceden adet oluyorum kaç dr gittim izmirde beni görmeyen dr kalmadı hepsi herşey normal diyor anlamadım gitti anlamadımmm...
(kadife elbise lafında ağlarken güldür beni yani )
amandacımmmmmmmmm canım benimmmm meleklerin konucak sana bu ay Allahın izni ile güzelim benimmm...Heyyy kardeş ağla üzül tamam hakkındır ama öyle ümitsizlik yok 30 ay olmaz 31-32 ay olur... Hem biz çok şanslı kullarız bir tane yavrumuz var... Bak ben tüp bebek tedavisi görüyorum ve 16.kez tüp bebek deneyen arkadaşlar var birde bunları düşün.
Bende eşinle beraber iyi bir merkeze git canım...
Allah şifa versin hayırlı olsun canım iyi olur tez zamanda inşMerhaba arkadaşlar bugün abimin oğlu yigenim dünyaya geldi.Ancak doğum öncesi kakanı yutmuş solunum problemi yaşıyor fakültede yoğun bakımda yatıyor.Tam da babamın vefat ettiği gün doğdu ayni da babama benziyor çok duygulandik.İnşaallah kurtulur minik yeğenim içim gitti ayağında elinde serum görünce. Dua bekliyoruz(
canım sıkma sorun olup olmaması daha mı iyi . elbet inşallah bigün olucak .Rabbimden ümit kesmiyelim .birde sogan kürtü yapsan bu ay gerçekten çok faydası var . Allahım aratmasın tez amanada inşallah bizlerde 2.kez anne olma duygusunu yaşarız.benm 5 folikül vardı olmadı geçen ay napıcaksın omayaınca olmuyorevet ikimizdede görünürde hiç bir sorun yok tsh bi ara 2.5 az çıkmış ama bu ay ölçüldü gene 1.5 fsh o su busus hepsi çok iyi 7 folikül vardı dedim ya anlamıyorum nedir sorun olan bi rahim filmi çekilmedim oda zaten nisanda kimyasal gebelik yaşadım tıkalı olsa kalmazdım anlıcan bi okaldı bu ay gittim dr film için yumurta 20 mm hiç bir şey yapmayalım dedi ama adt bitince ilk işim onu çektirmek olucak eşimde ırak a gdick yine iki ucu b.. deynek ve bir ay burdaysa diğer ay ovulasyonda olmuyor sanki bir engel var sürekli çıkıp duruyor off başını ağrıttım seninde hakkını helal et yüreği güzel gebişimmm...
yaptım canım onuda yaptım yapmadığım pek bişey kalmadı benim 3 yıl üzün bir süre bir film kaldı işte bitkilerden de aslanpençesi falan iştecanım sıkma sorun olup olmaması daha mı iyi . elbet inşallah bigün olucak .Rabbimden ümit kesmiyelim .birde sogan kürtü yapsan bu ay gerçekten çok faydası var . Allahım aratmasın tez amanada inşallah bizlerde 2.kez anne olma duygusunu yaşarız.benm 5 folikül vardı olmadı geçen ay napıcaksın omayaınca olmuyor
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nuller-bir-olsun.778582/page-14#post-38355327Merhaba arkadaşlar bugün abimin oğlu yigenim dünyaya geldi.Ancak doğum öncesi kakanı yutmuş solunum problemi yaşıyor fakültede yoğun bakımda yatıyor.Tam da babamın vefat ettiği gün doğdu ayni da babama benziyor çok duygulandik.İnşaallah kurtulur minik yeğenim içim gitti ayağında elinde serum görünce. Dua bekliyoruz(
cnm gebelik yazan yere tıkla üstte biraz aşağı doğru inince sağda üst köşedekonu aç var.tıkla aç konunumeraba ben bişe sormak istiorum yeni üyeyim ve bende böle başlık altında konuşma açmak istiorum nasıl yaparım ?
AminnAllah razı olsn Aminnn .Rabbim seninde sağlıkli sıhhatli kucagina almayi nasip etsin .
aminn canım sağol gideyim sayfaya dua su an iiçin en çok ihtiyaç duyduğum uz seyhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...nuller-bir-olsun.778582/page-14#post-38355327
sayfamıza buyurmaz mısın cnm.yarının zikiri belirlenmişti perşembe günü yiğenn için sayfaca ya şafi çekerz?şifası Allah tan rabbim yardımcınız olsun
Bu sogan kürü nasil oluyo bileniniz varmi arkidislerim.]
Soğan kurunu yaptim ben adetin 7. Gunu baslaniyo bi orta boy sogani 2 bardak kaynayan suya kabugunu soyup 4 e bölerek atip 5 dk kaynatin. Icme kivaminda iliyinca sabah aksam yada oglen akşam yemekten on dk once icin. 15 gun uygulabacak.
Allah sifa versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?