- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Amin canım sende bence geç kalma eşini ikna edersin inşallah.Rabbim nasip etsin sanada isteyen herkesede hamis çok sayfamızda onların duası kabul olur insallah.bizede edin kızlar dua
Canım çok ama çok sevindin harika bir değer... Allah tamamına erdirsin inşallah...
Kocana da bizden çok çok selam söyle... İnsana böyle çocuk yaptırırsın işte...
Öyle istemem yan cebime koy havalarını yemeyiz
Canım ben bu sabah yumurta toplama işlemine giderken daha acaba mı yaaa ben ne yapıyorum dedim... Bizler kendimizi hiçbir zaman hazır hissetmeyeceğiz böyle düşündüğümüz sürece...
Birde yaş gidiyor son pişmanlık fayda vermez derler yaaa bence gözünü karart ve çalışmalara başla bence...
Kızlarrrr Ben Geldimmmm...
Bu sabah Yumurtalarım toplandı çok şükür...
16 adet yumurta toplandı (maaşallah)
Şimdi heyecanlar yarın gelecek telefonu bekliyorumkaç tanesi olgun çıkacak? kaçı döllenecek?
Tranfer 3.gün mü 5.gün mü olacak?
Merhaba arkadaşlar bugün abimin oğlu yigenim dünyaya geldi.Ancak doğum öncesi kakanı yutmuş solunum problemi yaşıyor fakültede yoğun bakımda yatıyor.Tam da babamın vefat ettiği gün doğdu ayni da babama benziyor çok duygulandik.İnşaallah kurtulur minik yeğenim içim gitti ayağında elinde serum görünce. Dua bekliyoruz(
Arkadaşım rabbim sanada hayırlısı ile bebiş nasip etsin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
eşime söyledim bakalım hafta sonu resti çekeceğim bebiş konusunda şubat ayında aşılama yaptıracağım
Canım günaydın,
Kız bizimde korunma süremiz şubatta bitecek bakarsın beraber gireriz bu yola hee ne güzel olur değil mi?
günaydın tatlım süper olur vallahi ama benim ilk aydan zor aşılama olursa belki
ben şubatta dr gideceğim ocak olmaz izin kullanacağım sömestır tatili için mart veya nisana aşılama olur sanırımHiç belli olmaz ki benimde ne olur bilinmez şubatın sonunda filan korunmayı bırakacağız operasyon sonrası ne kadar sürer nasıl olur benimde hiç fikrim yok aslında
ben şubatta dr gideceğim ocak olmaz izin kullanacağım sömestır tatili için mart veya nisana aşılama olur sanırım
hımm memlekete mi gideceksin tatilde?
evet canım önce nevşehir sonra kızkardeşime eskişehire
sağol amin inşallah.benim eşimde birgün 2.bebeği isteyecek mi acaba,ahhh ahhhhhh.birgün de o yalvarsın bebek yapalım diyeSagol cnm. Allah zihin açıklığı versin.
darisi size olsun
Moralim cok bozuk öğlen kahverengi lekelenmem oldu.
Yarin 16:30 a randevu aldim.
Yine hevesim kursagimda kalacak
dur bi sakin ol önemsenmicek bir şey olabilir yarını bekle dinlen kötü düşünceleri çağırma aklına sakın lütfen ityorsa acile git kan testtini tekrarla için rahat edicekse ama nolur panik yapma bi tanem...Moralim cok bozuk öğlen kahverengi lekelenmem oldu.
Yarin 16:30 a randevu aldim.
Yine hevesim kursagimda kalacak
Inşallah sikintisiz bi hamilelik olur melegin seni birakmaz dualarimiz seninle.4 e dogru eve geldim yattim hemen hala da yatiyorum. Bide üşüme var bugün hasta olcam heralde
Acilede gidip yorulmayayim dedim eve gelfim hemen. Yarin yapar heralde tahlil
du edin banada noolur...
savha sagol cnm
cnm çook sevindimm Allah tamamına erdirsin sağlıklı sıhhatlı kucağına almayı nasip etsin,darısıda bizlere inşallah tebrik ederimGunaydin Iyi pazarlar kizlar
Sabah yaptigim testte bu
cnm Allah acil sifa versin benim kardeşimde doğduğunda ana karnında kakasını yutmuştu merak etme cnm bişey olmaz Allahın izniyle şimdi kardeşim 22 yaşındaMerhaba arkadaşlar bugün abimin oğlu yigenim dünyaya geldi.Ancak doğum öncesi kakanı yutmuş solunum problemi yaşıyor fakültede yoğun bakımda yatıyor.Tam da babamın vefat ettiği gün doğdu ayni da babama benziyor çok duygulandik.İnşaallah kurtulur minik yeğenim içim gitti ayağında elinde serum görünce. Dua bekliyoruz(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?