2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Arkadaşım rabbim sanada hayırlısı ile bebiş nasip etsin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
eşime söyledim bakalım hafta sonu resti çekeceğim bebiş konusunda şubat ayında aşılama yaptıracağım

amanda maşallah yumurta sayın çok güzel maşallah
kızkardeşimde tüp bebekle hamile allah izin verirse mart başında doğum yapacak
5. gün yumurtası iyiymiş sanırım rabbim sağlıklı ve hayırlı evlad/evladlar nasip etsin
tek embriyomu çift embriyomu yerleştirecek drun

canım yeğenini rabbim anasına ve babasına bağışlasın
Bebeğin günümü dolmuştu
İnşallah sağlıkla evine döner kuzunuz
Babacığının mekanı cennet olsun

Canım günaydın,

Kız bizimde korunma süremiz şubatta bitecek bakarsın beraber gireriz bu yola hee ne güzel olur değil mi?

günaydın tatlım süper olur vallahi ama benim ilk aydan zor aşılama olursa belki

Hiç belli olmaz ki benimde ne olur bilinmez şubatın sonunda filan korunmayı bırakacağız operasyon sonrası ne kadar sürer nasıl olur benimde hiç fikrim yok aslında

Hiç belli olmaz ki benimde ne olur bilinmez şubatın sonunda filan korunmayı bırakacağız operasyon sonrası ne kadar sürer nasıl olur benimde hiç fikrim yok aslında
ben şubatta dr gideceğim ocak olmaz izin kullanacağım sömestır tatili için mart veya nisana aşılama olur sanırım

Moralim cok bozuk öğlen kahverengi lekelenmem oldu.
Yarin 16:30 a randevu aldim.
Yine hevesim kursagimda kalacak

Canım yaa bozma moralini hemen. Kahverengi lekelenme çok önemli değil. İyi düşün iyi olsun. Yarın da güzel haberler alacaksın inşallah allahın izniyle.

Bilmiyorum tugba. Digerinde de vardi bas belam lekelenme.
okuldada oturdum genelde neden oldu anlamadim ya.doktory aradim bugunden yapnam gereken bisry varmi diye hyr dedi yarin baslariz tedavine dedi.
acilden gidip kan testimi yaptirsam off kafam allak bullak

dur bi sakin ol önemsenmicek bir şey olabilir yarını bekle dinlen kötü düşünceleri çağırma aklına sakın lütfen ityorsa acile git kan testtini tekrarla için rahat edicekse ama nolur panik yapma bi tanem...

4 e dogru eve geldim yattim hemen hala da yatiyorum. Bide üşüme var bugün hasta olcam heralde
Acilede gidip yorulmayayim dedim eve gelfim hemen. Yarin yapar heralde tahlil
du edin banada noolur...
savha sagol cnm

cnm Allah acil sifa versin benim kardeşimde doğduğunda ana karnında kakasını yutmuştu merak etme cnm bişey olmaz Allahın izniyle şimdi kardeşim 22 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…