- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
cnm inşallah bişey olmaz bebeğin inşallah sıkı sıkı tutunur sana dualarımız seninleMoralim cok bozuk öğlen kahverengi lekelenmem oldu.
Yarin 16:30 a randevu aldim.
Yine hevesim kursagimda kalacak
Hadi güzel haberlerle gel arkadasim bende seni merak ediyordum._myth_ dun oglen olmuştu lekelenme ondan sonra olmadi şükür. Bugunde olmadi. Simdi servisteyim doktora gidiyorum
insallah guzel haberlerle donerim.
nolur dua edin kizlar
hepinize teşekkür ederim. Hepinizi seviyorum ♡
yesimcim geçmiş olsun önemli bisey değildir belki kistten gelmiştir.Allah yardimcin olsun güzel haberler ile döneceksin inanıyorum.biz de seni seviyoruz opuldun_myth_ dun oglen olmuştu lekelenme ondan sonra olmadi şükür. Bugunde olmadi. Simdi servisteyim doktora gidiyorum
nolur dua edin kizlar
Abdominal tuğbacım çok üzüldüm canım. Rabbim tez zamanda şifa versin. Meleğinizi size bağışlasın inşallah
Tuğbiş cnm cok uzuldum yegenine. Minicik bedeniyle kazanacak insallah ve tutunacak hayata.
Rabbim sifasini versin senden guzel haberler duymak dilegiyle geçmiş olsun.
canım yeğenini rabbim anasına ve babasına bağışlasın
Bebeğin günümü dolmuştu
İnşallah sağlıkla evine döner kuzunuz
Babacığının mekanı cennet olsun
Teşekkürler arkadaşlar yeğenim simdi de sarılık oldu fototerapi görüyor yoğun bakımda hala annesini ilk kez emdi bugün isaallh duzelecekcnm Allah acil sifa versin benim kardeşimde doğduğunda ana karnında kakasını yutmuştu merak etme cnm bişey olmaz Allahın izniyle şimdi kardeşim 22 yaşında
devamı yoksa korkma tontiş annesine sımsıkı tutunuyor minik :)_myth_ dun oglen olmuştu lekelenme ondan sonra olmadi şükür. Bugunde olmadi. Simdi servisteyim doktora gidiyorum
nolur dua edin kizlar
cnm lekelenmenin durduğuna sevindim inşallah bebişin sıkı sıkı tutunmuştur haberlerini bekliyoruz bizde seni seviyoruz cnm_myth_ dun oglen olmuştu lekelenme ondan sonra olmadi şükür. Bugunde olmadi. Simdi servisteyim doktora gidiyorum
nolur dua edin kizlar
amandacımmmmmmmmm canım benimmmm meleklerin konucak sana bu ay Allahın izni ile güzelim benimmm...gidemem ev kredisi ödüyoruz tüp bebek yaptırmam imkansız şuan ki eşim buna çok karşıı şuan madii olarak çok sıkıntılı dönemdeyiz anca 2 yıl sonra....evet rabbime binlerce şükür evde bize anne diyen yavrularımız var ya olmasaydı binlerce şükür...
Merhaba arkadaşlar bugün abimin oğlu yigenim dünyaya geldi.Ancak doğum öncesi kakanı yutmuş solunum problemi yaşıyor fakültede yoğun bakımda yatıyor.Tam da babamın vefat ettiği gün doğdu ayni da babama benziyor çok duygulandik.İnşaallah kurtulur minik yeğenim içim gitti ayağında elinde serum görünce. Dua bekliyoruz(
2.5 yaşında oğlum inşallah 2. Bende istiyorum ama daha olmadı geri martta ikiz gebelik yaşadım ve kalpleri durdu
amanda maşallah yumurta sayın çok güzel maşallah kızkardeşimde tüp bebekle hamile allah izin verirse mart başında doğum yapacak
5. gün yumurtası iyiymiş sanırım rabbim sağlıklı ve hayırlı evlad/evladlar nasip etsin
tek embriyomu çift embriyomu yerleştirecek drun
egeninannesi hadi gözün aydın canım çok sevindim sağ sağlim kucağına almak nasip etsin rabbim...
geçmiş olsun canım endiselenecek durum değilmiş dikkat et kendine yorma kendini bol bol dinlen canım benimGeldim. Doktor az bi kanama alani var dedi cok endiselencek bi durum degil dedi. Ama düşük yasadigim icin onlemimizi alalim dedi doktorum ve igneyle jel verdi. Vuruldum igneyide şimdi. 3 gunde bir vurulcam . Haftaya cumada kontrole gitcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?