2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

yeşim merak etme canım o yerleşme kanamasıdır bende de olmuştu dikkat et dr progestran başlar büyük ihtimalle inşallah herşey güzel olacak

_myth_ dun oglen olmuştu lekelenme ondan sonra olmadi şükür. Bugunde olmadi. Simdi servisteyim doktora gidiyorum
insallah guzel haberlerle donerim.
nolur dua edin kizlar
hepinize teşekkür ederim. Hepinizi seviyorum ♡

yesimcim geçmiş olsun önemli bisey değildir belki kistten gelmiştir.Allah yardimcin olsun güzel haberler ile döneceksin inanıyorum.biz de seni seviyoruz opuldun

Abdominal tuğbacım çok üzüldüm canım. Rabbim tez zamanda şifa versin. Meleğinizi size bağışlasın inşallah

Tuğbiş cnm cok uzuldum yegenine. Minicik bedeniyle kazanacak insallah ve tutunacak hayata.
Rabbim sifasini versin senden guzel haberler duymak dilegiyle geçmiş olsun.

canım yeğenini rabbim anasına ve babasına bağışlasın
Bebeğin günümü dolmuştu
İnşallah sağlıkla evine döner kuzunuz
Babacığının mekanı cennet olsun

cnm Allah acil sifa versin benim kardeşimde doğduğunda ana karnında kakasını yutmuştu merak etme cnm bişey olmaz Allahın izniyle şimdi kardeşim 22 yaşında
Teşekkürler arkadaşlar yeğenim simdi de sarılık oldu fototerapi görüyor yoğun bakımda hala annesini ilk kez emdi bugün isaallh duzelecek

cnm lekelenmenin durduğuna sevindim inşallah bebişin sıkı sıkı tutunmuştur haberlerini bekliyoruz bizde seni seviyoruz cnm

Canım sen içini feraz tut Rabbim mucizesini ne zaman gönderir bilinmez... 2 yıl içinde neler olur neler...
Bende hem kendim hemde bu yolda yürüyen tüm arkadaşlarım için hayırlısını diliyorum...

Canım çok geçmiş olsun ve gözünüz aydın... Canını sıkma bebişler sandığımızdan daha güçlü birkaç güne toparlanır... Anne sütü aldıkça da sarılığını atar inşallah...

2.5 yaşında oğlum inşallah 2. Bende istiyorum ama daha olmadı geri martta ikiz gebelik yaşadım ve kalpleri durdu

Çok geçmiş olsun, umarım yaşadığınız son üzüntü olur... Allah gönlünüze göre versin...

Doğrusu bende bu kadarını beklemiyordum... Allahıma şükürler olsun... Şimdi biran önce sabah olsun da tekrar bilgi alayım diye can atıyorum... Cuma-Cumartesi-Pazar heran transferim yapılabilir canım...
Canım tek yada çift embriyo konusunu hiç konuşmadık doktorla... Gerçi benim bile bir kararım yok henüz bir tane mi konulsa yoksa iki için ısrar etsem mi? Sahi sizin fikriniz ne?

kızlaaar nasılsınız beklenmeyen adete 2 gubn kaldı bakakalım agrılarım oluyor arasıra yanı umudum yaok rabbım ne verırse hayırlsıını nasıp etsın ınsalaah hepımız ıcınnnnn

amanda29 canım bize sordun madem fikrimi diyip kesinlikle 2 tane olsun evet bakımı çok zor her türlü maddi manevi ama büyüdüklerinde herşey geçiyor bebeğim ya halamda var var ikiz şuan 15 yaşındalar ve çoooook tatlılar :)

Geldim. Doktor az bi kanama alani var dedi cok endiselencek bi durum degil dedi. Ama düşük yasadigim icin onlemimizi alalim dedi doktorum ve igneyle jel verdi. Vuruldum igneyide şimdi. 3 gunde bir vurulcam . Haftaya cumada kontrole gitcem

geçmiş olsun canım endiselenecek durum değilmiş dikkat et kendine yorma kendini bol bol dinlen canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…