2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Benim de bugün kontrolün vardı bebisim kocamamn olmuş teyzeleri keyifli bir bebek dedi durum.Yalniz plesanta rahim ağzına çok takınmış kanaman olabilir korkma dedi nette bakayım dedim daha bir endiselendim.

Insallah oyledir cnm. Rahat degil içim daha. Dua edip duruyorum iste.
Rabbim hepimizi korusun. Cok sagol cnm
geçecek Allahın izniyle inşaallah bol bol ayetel kursu felak nas ve ihlas sureleri ni oku canım. Ben de endişeli yim plasenta rahim ağzı na yakinmis kanamam olabilir yani Allahım bebekleri mızi bize bagislasin

Benim de bugün kontrolün vardı bebisim kocamamn olmuş teyzeleri keyifli bir bebek dedi durum.Yalniz plesanta rahim ağzına çok takınmış kanaman olabilir korkma dedi nette bakayım dedim daha bir endiselendim.

Yerim ben o mucizeyii kocaman olmus demek masallaahhhh
belkide olmaz cnm kanama fln. Endiselenme

kızlaaar nasılsınız beklenmeyen adete 2 gubn kaldı bakakalım agrılarım oluyor arasıra yanı umudum yaok rabbım ne verırse hayırlsıını nasıp etsın ınsalaah hepımız ıcınnnnn

Sen umudunu kaybetme... Sen iste hayal et olmazsa da hayırlısı buymuş deriz... Ama var gibi sende sanki birşeyler hadi inşallah...

Eşimde iki tane için ısrar etmemden yana ama ben kararsızım... Hem bakalım ısrar edince kabul edecekler mi?
Birde bende boyda yok 158 cm boy 51 kiloyum nasıl bir hamilelik olur bebeklerin sağlığını tehlikeye atarsam vicdan azabı duyar mıyım? Ayyy benim ki de iş yani sanki kesin tutacak hemen ikisi de...
Kızımda 3 tane transfer edildi bir tek kızım tutundu annesine... Yine öyle olur belki... Allahım Sen Hayırlısını Nasip Et... Cemicümlemize (Amin)

Nasıl sevindim anlatamam biraz dinlenmeye al kendini özellikle bir hafta hiçbir iş yapma canım... İnşallah kısa sürede atlatacaksın bu sıkıntıyı...

amanda29 hayırlısı cnm. Ozaman 2 transferi sor doktoruna. Garantiye alalım :)
Is yapmadan oluyomu be cnm hicbisey yapsamam yemek isi var
Elim kolum kalmıyor vallaa okuldan gelince...

Yerim ben o mucizeyii kocaman olmus demek masallaahhhh
belkide olmaz cnm kanama fln. Endiselenme
inşallah canım olmaz dikkatli olacagim

amanda29 hayırlısı cnm. Ozaman 2 transferi sor doktoruna. Garantiye alalım :)
Is yapmadan oluyomu be cnm hicbisey yapsamam yemek isi var
Elim kolum kalmıyor vallaa okuldan gelince...
simdi sen cok halsiz olursun bebisin buyumeye calisiyorya.aynen dedigin gibi is yapmadan olmuyor ancak hizmetcili bir evde olur.yemek var camasir var ohooo var da var.Allah yardimcimiz olsun

amanda29 canım benim ikiz de güzel oluyor 158,boy kısa değil ki 150 zannedersem tehlikeli.hakkında hayirliei olsun inşaallah sağlıkla tutunur bebegin ya da bebeklerin transfer günü de çok yakinmis çok heyecanlı her şey yolunda gider inşaallah

egeninannesi yeşimcim çok sevindim önemli bir şey olmamasına. Benim oğlumda da kesenin çevresinde kanama alanı vardı. 1 ay progestan kullanmıştım. Sonra kayboldu gitti. Sen de inşallah hayırlısıyla bebişini alacaksın kucağına

amanda29 canım valla ben çok isterdim ikiz olsun diye. Büyütürken zor ama büyüdükten sonrası çok güzel oluyor. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Ben ısrar ederdim diye düşünüyorum.

Sağol cnm. Amin insallahhh hepbirlikte saglikla kucaklayalim.
progestan hap verecekti hapin yan etkisi cok oluyo bende istemedim. Ignesini verdi. Bide vajinal jel oda progestan yükluymus. Insallah iyi gelir.

canım inşallah ilaçlar işe yarayacak allahın izniyle kuzun sana tutunacak ve kucağına sağlıkla kucağında göreceksin allahın izniyle

maşallah maşallah kuzuna canım kendine dikkat et yorma rabbim sağlıkla tamamına erdirsin

Amin insallah bakalım çalışmalara başladı Yaradan ne zaman nasip eder bilinmez.

Canlar öğlen hastahane ile görüştüm... Benim embriyoların gelişimi Allahıma çok şükür ki sorunsuz devam ediyor...
11 tane embriyonun hücre sayısı 6 ve üzeri yani gününe göre normal... İki tanesi de geriden geriden döllenip 2-3 hücreli olarak mücadele ediyorlarmış... Yarın sabah ki kontrol sonrası transferin Cumartesi mi Pazar mı olacağına karar verecekler...
Çok heyecanlı bir haftasonu olacak benim için Rabbim sonunu da hayırlı etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…