- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
geçmiş olsun canım endiselenecek durum değilmiş dikkat et kendine yorma kendini bol bol dinlen canım benim
geçecek Allahın izniyle inşaallah bol bol ayetel kursu felak nas ve ihlas sureleri ni oku canım. Ben de endişeli yim plasenta rahim ağzı na yakinmis kanamam olabilir yani Allahım bebekleri mızi bize bagislasinInsallah oyledir cnm. Rahat degil içim daha. Dua edip duruyorum iste.
Rabbim hepimizi korusun. Cok sagol cnm
Benim de bugün kontrolün vardı bebisim kocamamn olmuş teyzeleri keyifli bir bebek dedi durum.Yalniz plesanta rahim ağzına çok takınmış kanaman olabilir korkma dedi nette bakayım dedim daha bir endiselendim.
geçecek Allahın izniyle inşaallah bol bol ayetel kursu felak nas ve ihlas sureleri ni oku canım. Ben de endişeli yim plasenta rahim ağzı na yakinmis kanamam olabilir yani Allahım bebekleri mızi bize bagislasin
kızlaaar nasılsınız beklenmeyen adete 2 gubn kaldı bakakalım agrılarım oluyor arasıra yanı umudum yaok rabbım ne verırse hayırlsıını nasıp etsın ınsalaah hepımız ıcınnnnn
amanda29 canım bize sordun madem fikrimi diyip kesinlikle 2 tane olsun evet bakımı çok zor her türlü maddi manevi ama büyüdüklerinde herşey geçiyor bebeğim ya halamda var var ikiz şuan 15 yaşındalar ve çoooook tatlılar :)
Geldim. Doktor az bi kanama alani var dedi cok endiselencek bi durum degil dedi. Ama düşük yasadigim icin onlemimizi alalim dedi doktorum ve igneyle jel verdi. Vuruldum igneyide şimdi. 3 gunde bir vurulcam . Haftaya cumada kontrole gitcem
inşallah canım olmaz dikkatli olacagimYerim ben o mucizeyii kocaman olmus demek masallaahhhh
belkide olmaz cnm kanama fln. Endiselenme
simdi sen cok halsiz olursun bebisin buyumeye calisiyorya.aynen dedigin gibi is yapmadan olmuyor ancak hizmetcili bir evde olur.yemek var camasir var ohooo var da var.Allah yardimcimiz olsunamanda29 hayırlısı cnm. Ozaman 2 transferi sor doktoruna. Garantiye alalım :)
Is yapmadan oluyomu be cnm hicbisey yapsamam yemek isi var
Elim kolum kalmıyor vallaa okuldan gelince...
egeninannesi yeşimcim çok sevindim önemli bir şey olmamasına. Benim oğlumda da kesenin çevresinde kanama alanı vardı. 1 ay progestan kullanmıştım. Sonra kayboldu gitti. Sen de inşallah hayırlısıyla bebişini alacaksın kucağına
Sağol cnm. Amin insallahhh hepbirlikte saglikla kucaklayalim.
progestan hap verecekti hapin yan etkisi cok oluyo bende istemedim. Ignesini verdi. Bide vajinal jel oda progestan yükluymus. Insallah iyi gelir.
Az kalmis canım gitmene aramızda 15 guncuk Var senin minisin de büyümüş olacak güzel haberlerini yazarsin inşaallah burayaAbdominal canım çok sevindim yaa. Darısı başıma inşallah. Ben de 10 gün sonra gidicem kontrole. Bakalım hayırlısı.
Geldim. Doktor az bi kanama alani var dedi cok endiselencek bi durum degil dedi. Ama düşük yasadigim icin onlemimizi alalim dedi doktorum ve igneyle jel verdi. Vuruldum igneyide şimdi. 3 gunde bir vurulcam . Haftaya cumada kontrole gitcem
Benim de bugün kontrolün vardı bebisim kocamamn olmuş teyzeleri keyifli bir bebek dedi durum.Yalniz plesanta rahim ağzına çok takınmış kanaman olabilir korkma dedi nette bakayım dedim daha bir endiselendim.
Amin insallah bakalım çalışmalara başladı Yaradan ne zaman nasip eder bilinmez.Canım sen içini feraz tut Rabbim mucizesini ne zaman gönderir bilinmez... 2 yıl içinde neler olur neler...
Bende hem kendim hemde bu yolda yürüyen tüm arkadaşlarım için hayırlısını diliyorum...
Canım çok geçmiş olsun ve gözünüz aydın... Canını sıkma bebişler sandığımızdan daha güçlü birkaç güne toparlanır... Anne sütü aldıkça da sarılığını atar inşallah...
Çok geçmiş olsun, umarım yaşadığınız son üzüntü olur... Allah gönlünüze göre versin...
Doğrusu bende bu kadarını beklemiyordum... Allahıma şükürler olsun... Şimdi biran önce sabah olsun da tekrar bilgi alayım diye can atıyorum... Cuma-Cumartesi-Pazar heran transferim yapılabilir canım...
Canım tek yada çift embriyo konusunu hiç konuşmadık doktorla... Gerçi benim bile bir kararım yok henüz bir tane mi konulsa yoksa iki için ısrar etsem mi? Sahi sizin fikriniz ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?