2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Hepinize değerli fikirleriniz için teşekkür ediyorum... Transfer öncesi erken gidip görüşmeye çalışayım o zaman 1 mi 2 mi konulacak acaba diye...

Hepinize değerli fikirleriniz için teşekkür ediyorum... Transfer öncesi erken gidip görüşmeye çalışayım o zaman 1 mi 2 mi konulacak acaba diye...
canım ben adet oldum bata 2 gun vardı demek hYIRLISI BUYMUS ILK DEFA GRISIZ ADET OLUYORUM SENIN ICINDE COK SEVINDIM HAKKINDAHAYIRLSI INSALLAH

KIZLAAAAAAAAR BATA 2 GUN VARDI BEN BUGUN ADET OLDUM HAKKIMDA HAYIRLISI INSALLAH BU AYDA BOS ARTIK ONUMUZDEKI GUNLERDE INSALLAH

iyi akaşamlar bu forummu daha önce ziyaret etmiştim belki hatırlarsınızı sonra hamile olduğumu öğrendim sonrada 8 haftalık düşük yaptım iki hafta oldu düşük yapalı şimdi de evde psikolojimin düzelmesini bekliyorum ama inanın çok zor günler bu olaydan sonra sürekli vicdan muhasebesi apıyorum hayatım boyunca yaptığım hatalar geliyor aklıma sürekli kabus görüyorum velhasıl hayat çok zor herşey çok güzel olacak derken herzaman imtihanda olduğumuzu hatırlamak daha da zor..

geçmiş olsun...
evet maalesef geçmişte hepimizin hatalarımız var ama önemli olan pay çıkartıp bir daha yapmamak üzme o tatlı canını evet imtehan dünyası yapa bilicek hi bir şeyimiz yok rabbim bir daha yaşatmasın

Günaydın
Biri gelipte benim evi temizleyip daginikligi bi toparlasa
gordukce sinir basiyo. Kocama yaptircam biraz artik

yeşim çok geçmiş olsun .rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmeni nasip etsin canım.kızlar benim canım çok sıkkın.iki gündür daha öncede yazdım ikinci bebeği istediğimi ama eşim hayır deyip duruyordu.geçen gece bebek istediğimi yineledim olmaz dedi.neden diye sordum sebep ne dedim.ben sana güvenmemiyorum dedi yıkıldım nutkum tutuldu ne diyeceğimi bilemedim.8 yıllık evliyiz.5,5 yaşında da oğlumuz var.oğluma bile zor ikna etmiştim.çok ince fikirli bir eşim var.çok şükür bir şekilde ikna ettim.neyse sana güvenmyorum dedi,gelecek konusunda çocuk konusunda sana güvenmiyorum dedi,o geceden beri ruh gibiyim.o gece aklımda hep soru işareti ile döndüm durdum.eşim sabah okula gitti.dayanamadım msj attım.benim huzurum kaçtı tadım yokikalbimi yaraladın dedim.ne yaptımda güvenim yok bana karşı dedim.lafı atıp kaçmak yok öyle dedim.konuşmalıyız dedim.neyse öğlen eve geldi ama benim dr gitmem gerekiyordu.sürekli hapşırıyorum burun akıntısı filan alerjim var.bir yere gitme gelinde konuşcaz dedim.ben konuşmıcam dedi balığa gidecem dedi.oğlum olunca yanında da konuşmak istemedim.zaaten gelincede uyudu bişey demiyor hiç bişey yok gibi.şimdi yine balığa gittti.konuşmuyoruz.napcam ben ya offffffff.bir bebek istedim iş güvensizliğe kadar geldi yıkıldım ben ya(((((((((((

L leylimley33 eşin sana guvenmiyorum dediginde ona "neden?" Diye sormadin mi?
Guvenilneyecek biriysen eger niye evliymis seninle. Sinir oldum gercrkten
tavrini koy ve mutlaka kafandakilerin cvbini al. Yoksa kendin kurup durursun sana zarar verir.
eger hâlâ kaçıyorsa. Bahanesiymis bu demekki

Slm kızlar ben 27 kasımda regl oldum ama 26 günde bir oluyorum şimdi ben testi normal gunumdemi yapayım yoksa 2 2 sinde mi yardimci olurmusunuz

sormazmıyım sordum.sana güvenmiyorum dedi.bi bakıyorum tamam herşey yolunda diyorum dedi sonra bişey oluyor yok diyorum dedi.kendimi geçtim dedi oğlunu da düşünmüyorsun dedi.biz biz olamadık dedi,aile olamamışız dedi,kendi aileni düşünmüyorsun dedi.gelecek konusunda çocuk konusunda sana güvenmiyorum dedi. ben babamı 4 ay oldu kaybettim acımız çok yeni .bazen ayrılsam mı diyorum ama evladım var,eşimi seviyorum ama niye böyle diyor anlamıyorum.ben öğretmen adayıyım.kpss hazırlanıyorum.çok zaman oldu mezun olalı ama her yıl ders çalışıyorum bir umut.emek veriyorum ama olmuyor.çalışmıyorum evdeyim senelerdir.lanet sınav yüzünden sosyalliğim de kalmadı.tek yaptığım oğlumu okula götürüp getirmek ,ev işleri ve kpss........lüks harcamam hiç yok idare etmeysini bilirim,ben zengin kızı değilim rahmetli babam da marangozdu.şimdi bunu yazarken nasıl ağlıyorum br bilseniz.hayır nasıl davranacağımı bilemiyorum,neyi yanlış yapıyorum ki ben.eşim filozof gibi konuşuyor ben afallayp kalıyorum.ne diyeceğimi de bilemiyorum.offfffff dua edin baba ya hiç iyi değilim ben.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…