canım inşallah ilaçlar işe yarayacak allahın izniyle kuzun sana tutunacak ve kucağına sağlıkla kucağında göreceksin allahın izniyle
canım ben adet oldum bata 2 gun vardı demek hYIRLISI BUYMUS ILK DEFA GRISIZ ADET OLUYORUM SENIN ICINDE COK SEVINDIM HAKKINDAHAYIRLSI INSALLAHHepinize değerli fikirleriniz için teşekkür ediyorum... Transfer öncesi erken gidip görüşmeye çalışayım o zaman 1 mi 2 mi konulacak acaba diye...
CNMMMMMMM COK SEVINDIM BEBISININ IYI OLMASINA RABBIM IKINIZIDE KORUSUN INSALLAHInsallahh cnm. Cok sagol
Bu ay bende iki gün önce oldum hayırlısı bakalım.KIZLAAAAAAAAR BATA 2 GUN VARDI BEN BUGUN ADET OLDUM HAKKIMDA HAYIRLISI INSALLAH BU AYDA BOS ARTIK ONUMUZDEKI GUNLERDE INSALLAH
aynen canım hayırlısıBu ay bende iki gün önce oldum hayırlısı bakalım.
geçmiş olsun...iyi akaşamlar bu forummu daha önce ziyaret etmiştim belki hatırlarsınızı sonra hamile olduğumu öğrendim sonrada 8 haftalık düşük yaptım iki hafta oldu düşük yapalı şimdi de evde psikolojimin düzelmesini bekliyorum ama inanın çok zor günler bu olaydan sonra sürekli vicdan muhasebesi apıyorum hayatım boyunca yaptığım hatalar geliyor aklıma sürekli kabus görüyorum velhasıl hayat çok zor herşey çok güzel olacak derken herzaman imtihanda olduğumuzu hatırlamak daha da zor..
Hapşuruyorum bide ya elim kolum kalkmiyo yatcam valla butun gün
Tünaydın :)
Ay inşallah grip falan olmazsın. Yatabiliyorsan yat valla. Azıcık naz yap
yeşim çok geçmiş olsun .rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmeni nasip etsin canım.kızlar benim canım çok sıkkın.iki gündür daha öncede yazdım ikinci bebeği istediğimi ama eşim hayır deyip duruyordu.geçen gece bebek istediğimi yineledim olmaz dedi.neden diye sordum sebep ne dedim.ben sana güvenmemiyorum dedi yıkıldım nutkum tutuldu ne diyeceğimi bilemedim.8 yıllık evliyiz.5,5 yaşında da oğlumuz var.oğluma bile zor ikna etmiştim.çok ince fikirli bir eşim var.çok şükür bir şekilde ikna ettim.neyse sana güvenmyorum dedi,gelecek konusunda çocuk konusunda sana güvenmiyorum dedi,o geceden beri ruh gibiyim.o gece aklımda hep soru işareti ile döndüm durdum.eşim sabah okula gitti.dayanamadım msj attım.benim huzurum kaçtı tadım yokikalbimi yaraladın dedim.ne yaptımda güvenim yok bana karşı dedim.lafı atıp kaçmak yok öyle dedim.konuşmalıyız dedim.neyse öğlen eve geldi ama benim dr gitmem gerekiyordu.sürekli hapşırıyorum burun akıntısı filan alerjim var.bir yere gitme gelinde konuşcaz dedim.ben konuşmıcam dedi balığa gidecem dedi.oğlum olunca yanında da konuşmak istemedim.zaaten gelincede uyudu bişey demiyor hiç bişey yok gibi.şimdi yine balığa gittti.konuşmuyoruz.napcam ben ya offffffff.bir bebek istedim iş güvensizliğe kadar geldi yıkıldım ben yaGeldim. Doktor az bi kanama alani var dedi cok endiselencek bi durum degil dedi. Ama düşük yasadigim icin onlemimizi alalim dedi doktorum ve igneyle jel verdi. Vuruldum igneyide şimdi. 3 gunde bir vurulcam . Haftaya cumada kontrole gitcem
Slm kızlar ben 27 kasımda regl oldum ama 26 günde bir oluyorum şimdi ben testi normal gunumdemi yapayım yoksa 2 2 sinde mi yardimci olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?