Merhaba arkadaşlar nasılsınız günümüz nasıl geçiyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim günüm şuan okulda geciyo. Seminer donemindeyiz oglumuda surukluyorum yanimda mecburen
Allah kolaylık versin canım az kaldı bitecek sen de rahat bir tatil yapacaksın oğluşunla belki de kardeşi gelir o da eklenir tatile:))
:) insallah canım.yeni geldik eve havada cok sıcak.
Sen nasılsın?
çok geçmiş olsun arkadaşım Allah sabır versin bende 33 yaşındayım benim kızımda 5 yaşında bizde 2. çocuğu çok istiyoruz ama ben korkuyorum sanırım bu ay itibariyle başlıcaz bakalım ne zaman kısmet olur bilmiyorum yaş itibariyle korkuyorum biraz olmazsa diye de tedirginim:-(((
:18:
ben de iyiyim canım evde tembel tembel oturuyorum.Komşu çağırdı ona gidilecek ama kalkıp hazırlanasım bile yok anlayacağım tembellikte zirvedeyim:)
Dışarıısı sıcak canım ev serin
selam güzel hatunlar
ben anneye gidiyorum kendinize cici bakın döndüğümde bol bol gebiş haberi verin dicem ama okadar uzun kalmıcam :)
Git git ne guzel ikramlar vardir şimdi.
selam güzel hatunlar
ben anneye gidiyorum kendinize cici bakın döndüğümde bol bol gebiş haberi verin dicem ama okadar uzun kalmıcam :)
Gidicem ama o ikramlar var ya hep kilo olarak dönüyor 61 kilo oldum o yüzden:))
Bende de istah açıldı buaralar sonum Hayır olsun :) millet sicakta yiyemez ben hep bişeyler yeme derdindeyim. Zaten hamis olunca alicaz frenlemek lazım
İste canım ben de oyleyim yiyorum ama bu hafta frenledim kendimi 58 e ineyim en azından hamile kalmadan kızıma 54 kilo ile hamile kalmistim 66 ile doğum yapmıştımevet canım frenleyelim
geçen ay gittim siprel taktırmıştım 5 sene dolduğu için çıkarttırdım bu aradada bütün tahlilleri yaptırdım Allah a şükür hiç bir problem yok ... isteyipte sonuç beklemek sıkıntılı bir zaman süreci iştesanırım ben kendi kendime problem ediyorum biran önce olsun diye sanırım ilk çocukta bişey anlamadım en azından 2. olursa sindire sindire büyütürüm diyorum :)))
Bende bugun corek.otu.bal karisimina basladim.bakalim.ne olacak...herkes tatile cikmaya basladi.ben yurtdisindayim.ne zaman giderim.belli degil :)
geçen ay gittim siprel taktırmıştım 5 sene dolduğu için çıkarttırdım bu aradada bütün tahlilleri yaptırdım Allah a şükür hiç bir problem yok ... isteyipte sonuç beklemek sıkıntılı bir zaman süreci iştesanırım ben kendi kendime problem ediyorum biran önce olsun diye sanırım ilk çocukta bişey anlamadım en azından 2. olursa sindire sindire büyütürüm diyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?