2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Ahh benim kocam da iyice yumuşasa.. ağustosta 3 sene bitecek bebeğimizi kaybedeli. 21+2 de kaybettik. Bebeğim karnımdayken eşim bu 1,5-2 yaşına gelsin 3.yapalım diyordu bebeği kaybettik eşim defnetti ve değişti bunalıma girdi daha yeni yeni toparlandı eskisi gibi yok olmaz demiyo ama korunuyor da
Oğlum 2007 doğumlu 7 yaşı dolacak çok istiyor kardeşi olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba arkadaşlar nasılsınız günümüz nasıl geçiyor

Benim günüm şuan okulda geciyo. Seminer donemindeyiz oglumuda surukluyorum yanimda mecburen

Benim günüm şuan okulda geciyo. Seminer donemindeyiz oglumuda surukluyorum yanimda mecburen

Allah kolaylık versin canım az kaldı bitecek sen de rahat bir tatil yapacaksın oğluşunla belki de kardeşi gelir o da eklenir tatile:))

Allah kolaylık versin canım az kaldı bitecek sen de rahat bir tatil yapacaksın oğluşunla belki de kardeşi gelir o da eklenir tatile:))

:) insallah canım.yeni geldik eve havada cok sıcak.
Sen nasılsın?

:) insallah canım.yeni geldik eve havada cok sıcak.
Sen nasılsın?

ben de iyiyim canım evde tembel tembel oturuyorum.Komşu çağırdı ona gidilecek ama kalkıp hazırlanasım bile yok anlayacağım tembellikte zirvedeyim:)
Dışarıısı sıcak canım ev serin

çok geçmiş olsun arkadaşım Allah sabır versin bende 33 yaşındayım benim kızımda 5 yaşında bizde 2. çocuğu çok istiyoruz ama ben korkuyorum sanırım bu ay itibariyle başlıcaz bakalım ne zaman kısmet olur bilmiyorum yaş itibariyle korkuyorum biraz olmazsa diye de tedirginim:-(((
:18:

Doktora gidip genel bi muayene olduysan degerlerinde güzel çıktıysa hic tedirgin olmana stres yapmaya gerek yok yasında ne varmis ki hem ben 35 im. Ama gonlum genç dermisimm :) ama cok istiyorum napıyım. Allahım saglikliysa versin diye heo dualarim. Sende icini ferah tut.

ben de iyiyim canım evde tembel tembel oturuyorum.Komşu çağırdı ona gidilecek ama kalkıp hazırlanasım bile yok anlayacağım tembellikte zirvedeyim:)
Dışarıısı sıcak canım ev serin

Git git ne guzel ikramlar vardir şimdi.

selam güzel hatunlar
ben anneye gidiyorum kendinize cici bakın döndüğümde bol bol gebiş haberi verin dicem ama okadar uzun kalmıcam :)

selam güzel hatunlar
ben anneye gidiyorum kendinize cici bakın döndüğümde bol bol gebiş haberi verin dicem ama okadar uzun kalmıcam :)

:) güle güle. Sehir dışına mı cikiyorsun?

selam güzel hatunlar

Güle güle git annecigine sarıl kokla çok sanslisin keşke annem de hayatta olsa ben de ona gitsem

Gidicem ama o ikramlar var ya hep kilo olarak dönüyor 61 kilo oldum o yüzden:))

Bende de istah açıldı buaralar sonum Hayır olsun :) millet sicakta yiyemez ben hep bişeyler yeme derdindeyim. Zaten hamis olunca alicaz frenlemek lazım

geçen ay gittim siprel taktırmıştım 5 sene dolduğu için çıkarttırdım bu aradada bütün tahlilleri yaptırdım Allah a şükür hiç bir problem yok ... isteyipte sonuç beklemek sıkıntılı bir zaman süreci işte sanırım ben kendi kendime problem ediyorum biran önce olsun diye sanırım ilk çocukta bişey anlamadım en azından 2. olursa sindire sindire büyütürüm diyorum :)))

İste canım ben de oyleyim yiyorum ama bu hafta frenledim kendimi 58 e ineyim en azından hamile kalmadan kızıma 54 kilo ile hamile kalmistim 66 ile doğum yapmıştımevet canım frenleyelim

İste canım ben de oyleyim yiyorum ama bu hafta frenledim kendimi 58 e ineyim en azından hamile kalmadan kızıma 54 kilo ile hamile kalmistim 66 ile doğum yapmıştımevet canım frenleyelim

Ben 56 yım suan 1.70 de boy. Kiloyu gostermiyorum ama alincada gobekten aliyorum oda sinir bozuyor. Kizinda az kilo almissin. Ben 19 kilo almistim

Stres ümitsizlik yok cnm. Ben bevegimi kaybettim baslarda cok karamsardim bidaha denemem asla diyordum. Donra vaktimki ben mutsuzsam esimde oglumda cevremdekilwrde mutsuz. Sonra biraktim kederlenip ahlanmayi. Var bundada bi hayir deyip ileriye umutla bakiyorum.
Sen buay mi basladin adetin nezaman? Takip edelim bizde

Bende bugun corek.otu.bal karisimina basladim.bakalim.ne olacak...herkes tatile cikmaya basladi.ben yurtdisindayim.ne zaman giderim.belli degil :)

Bende bugun corek.otu.bal karisimina basladim.bakalim.ne olacak...herkes tatile cikmaya basladi.ben yurtdisindayim.ne zaman giderim.belli degil :)

Bu karısım hamilelik hemen olsun diye mi? Çalısiyosunuz sanirim.

ben spirali çıkardıktan 6 ay sonra hamile kaldım...ve düzenli cinsel ilişkimiz vardı...stres yapma :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…