YANİ 27sindemi cnmAdet gununde yap bence
hayirlisi olsun ins. Güzel haber verirsin
sormazmıyım sordum.sana güvenmiyorum dedi.bi bakıyorum tamam herşey yolunda diyorum dedi sonra bişey oluyor yok diyorum dedi.kendimi geçtim dedi oğlunu da düşünmüyorsun dedi.biz biz olamadık dedi,aile olamamışız dedi,kendi aileni düşünmüyorsun dedi.gelecek konusunda çocuk konusunda sana güvenmiyorum dedi. ben babamı 4 ay oldu kaybettim acımız çok yeni .bazen ayrılsam mı diyorum ama evladım var,eşimi seviyorum ama niye böyle diyor anlamıyorum.ben öğretmen adayıyım.kpss hazırlanıyorum.çok zaman oldu mezun olalı ama her yıl ders çalışıyorum bir umut.emek veriyorum ama olmuyor.çalışmıyorum evdeyim senelerdir.lanet sınav yüzünden sosyalliğim de kalmadı.tek yaptığım oğlumu okula götürüp getirmek ,ev işleri ve kpss........lüks harcamam hiç yok idare etmeysini bilirim,ben zengin kızı değilim rahmetli babam da marangozdu.şimdi bunu yazarken nasıl ağlıyorum br bilseniz.hayır nasıl davranacağımı bilemiyorum,neyi yanlış yapıyorum ki ben.eşim filozof gibi konuşuyor ben afallayp kalıyorum.ne diyeceğimi de bilemiyorum.offfffff dua edin baba ya hiç iyi değilim ben.......
YANİ 27sindemi cnm
Bi test yap canım. Gebelik varsa çıkar kesin.kızlar ılkındıde kahve rengıakıntı geldı hala tık yok adete 2 gun varrrrr
Selam kızlar. Benimde son bir haftam kaldı. Adet günüme. Hafta içi bi test yaptırayım diyorum.
Sağol canım. Aslında bu planlı bişey değil. Kaza kurşunu :)Hosgeldin cnm.
Hadi bakalim insallahh hamilesindir.
:)
Sağol canım. Aslında bu planlı bişey değil. Kaza kurşunu :)
Cnm sen ilk denemede mi hamile kaldın biz 5 aydır deniyoruz olmuyor ayrıca bi hafta önce kahverengi lekelenmem oldu kist mi var acebaBöyle kazaya can kurban :)
Cnm sen ilk denemede mi hamile kaldın biz 5 aydır deniyoruz olmuyor ayrıca bi hafta önce kahverengi lekelenmem oldu kist mi var aceba
evet konuşmadan olmayacak.çalışmamı tabiki istiyor ,ama uğraşıyorum bende .hayatım kpss endeksli zaten çok yoruldum bıktım sınava girip çıkmaktan.ücretli mi yapsam diyorum bundan sonra.bilmiyorum kiCnm üzülme lutfen umarim bian once duzelir esinle araniz. Oglunu dusunmeyerek ne yapmissin ki ona takildim bitek.
konusmadan halledemeyeceksiniz bence.
senin ogretmen olmana ragmen sinavi kazanamamana da takintili sanki. Calismani isterdi heralde.ama elibden gelenide yapıyorsun
Cnm hayırlı olsun çok sevindim inş darısı bizlere insan heray yipraniyor bu ay diğeri aylardan değişik ne hissettinBir denemede nerdeee... 6. Ayda oldu benim.
o kahverengi lekelenme bende hep oluyordu adet öncesinde ve kistim var.
Cnm hayırlı olsun çok sevindim inş darısı bizlere insan heray yipraniyor bu ay diğeri aylardan değişik ne hissettin
Okudum cnm yazdıklarını ama bence esinle iyi bi konuşma yapman gerekiyor bi erkek neden esine guvenmiomuski bana güvenmeyin adam ne beni nede bir çocuğu hakediyor bnm gozumdebuket inşallah hamilesindir canım.kaza kurşunu olsun diye bende çok istedim,eşim prez.korunuyor .ben 2.bebeği istiyordum ama o istemiyor.gerçi bebkten önce bizim halletmemiz gereken başka sorunlar var galiba.
Cnm bende tek degisiklik belimde ağrı midem de yanma bide sürekli gaz sancisi nekdr olur bilememAdet brlirtilerinin aynisini hissettim yine tek fark boğazımda 3-4 gun yanma oldu hatta üşüttum sandim. Gecti sonra. Ben bide buay sogan kuru yaptim kist icin. Oda mi etken oldu bilemiycem. Iliski olduktan sonra oyle ayaklarimi fln kaldirmadim ama kalkmadim hatta sabaha kadar.
sağolun kızlar,gelsin kouşcam inşallah.dua bekliyoru sizden...L leylimley33 evet cnm once guzelce konusmaniz gerekiyor. Sana guveni neden sardilmis onu iyice bi ogren. Aglayip uzme kendinide. Rabbim yardimcin olsun. Dualarim seninle
çok üzüldüm senin adına bence böyle bir eşe bir ocuk daha verme sen verme ne demek güvenmiyorum neye güvenmiyor nasıl bunca yıl evli kaldnız cnm kb ama yani öfke ile kalkıp zararla oturma fakat konuşun bu mevzuyu çözün arkadaşm eşin çok kırıcı konuşmuş bi çözüm bulun bulasıya kadarda asla 2 ci çocuğu düşünme derim ben...sormazmıyım sordum.sana güvenmiyorum dedi.bi bakıyorum tamam herşey yolunda diyorum dedi sonra bişey oluyor yok diyorum dedi.kendimi geçtim dedi oğlunu da düşünmüyorsun dedi.biz biz olamadık dedi,aile olamamışız dedi,kendi aileni düşünmüyorsun dedi.gelecek konusunda çocuk konusunda sana güvenmiyorum dedi. ben babamı 4 ay oldu kaybettim acımız çok yeni .bazen ayrılsam mı diyorum ama evladım var,eşimi seviyorum ama niye böyle diyor anlamıyorum.ben öğretmen adayıyım.kpss hazırlanıyorum.çok zaman oldu mezun olalı ama her yıl ders çalışıyorum bir umut.emek veriyorum ama olmuyor.çalışmıyorum evdeyim senelerdir.lanet sınav yüzünden sosyalliğim de kalmadı.tek yaptığım oğlumu okula götürüp getirmek ,ev işleri ve kpss........lüks harcamam hiç yok idare etmeysini bilirim,ben zengin kızı değilim rahmetli babam da marangozdu.şimdi bunu yazarken nasıl ağlıyorum br bilseniz.hayır nasıl davranacağımı bilemiyorum,neyi yanlış yapıyorum ki ben.eşim filozof gibi konuşuyor ben afallayp kalıyorum.ne diyeceğimi de bilemiyorum.offfffff dua edin baba ya hiç iyi değilim ben.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?