2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Cnm üzülme lutfen umarim bian once duzelir esinle araniz. Oglunu dusunmeyerek ne yapmissin ki ona takildim bitek.
konusmadan halledemeyeceksiniz bence.
senin ogretmen olmana ragmen sinavi kazanamamana da takintili sanki. Calismani isterdi heralde.ama elibden gelenide yapıyorsun

Selam kızlar. Benimde son bir haftam kaldı. Adet günüme. Hafta içi bi test yaptırayım diyorum.

evet konuşmadan olmayacak.çalışmamı tabiki istiyor ,ama uğraşıyorum bende .hayatım kpss endeksli zaten çok yoruldum bıktım sınava girip çıkmaktan.ücretli mi yapsam diyorum bundan sonra.bilmiyorum kihayır güvenniyorum demesi beni yıktı geçtibuğu oğlumu parka götürdüm sıkıldı evde hava alalım biraz dedik.orda kardeş çocuklar görünce içim gitti.eşim öyle dediken sonra heves mi kaldı ne diyi bilmyorum ki allah yardımcım olsun.

buket inşallah hamilesindir canım.kaza kurşunu olsun diye bende çok istedim,eşim prez.korunuyor .ben 2.bebeği istiyordum ama o istemiyor.gerçi bebkten önce bizim halletmemiz gereken başka sorunlar var galiba.

Cnm hayırlı olsun çok sevindim inş darısı bizlere insan heray yipraniyor bu ay diğeri aylardan değişik ne hissettin

Adet brlirtilerinin aynisini hissettim yine tek fark boğazımda 3-4 gun yanma oldu hatta üşüttum sandim. Gecti sonra. Ben bide buay sogan kuru yaptim kist icin. Oda mi etken oldu bilemiycem. Iliski olduktan sonra oyle ayaklarimi fln kaldirmadim ama kalkmadim hatta sabaha kadar.

buket inşallah hamilesindir canım.kaza kurşunu olsun diye bende çok istedim,eşim prez.korunuyor .ben 2.bebeği istiyordum ama o istemiyor.gerçi bebkten önce bizim halletmemiz gereken başka sorunlar var galiba.
Okudum cnm yazdıklarını ama bence esinle iyi bi konuşma yapman gerekiyor bi erkek neden esine guvenmiomuski bana güvenmeyin adam ne beni nede bir çocuğu hakediyor bnm gozumde

Son düzenleme:
Cnm bende tek degisiklik belimde ağrı midem de yanma bide sürekli gaz sancisi nekdr olur bilemem

çok üzüldüm senin adına bence böyle bir eşe bir ocuk daha verme sen verme ne demek güvenmiyorum neye güvenmiyor nasıl bunca yıl evli kaldnız cnm kb ama yani öfke ile kalkıp zararla oturma fakat konuşun bu mevzuyu çözün arkadaşm eşin çok kırıcı konuşmuş bi çözüm bulun bulasıya kadarda asla 2 ci çocuğu düşünme derim ben...
kıyamam ya ağlama üzme kendini taktir neyse onu yaşacağız hayat imtehandan ibaret sakın bunu unutma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…