- 10 Aralık 2014
- 879
- 585
- 53
- 46
Böyle kazaya can kurban :)
Ikinci beceremedim hahahHiç adet belirtim de yok. Benim ikitane de kuzum var :) üçüncü yoldamı acep
İkinciyi bende çok bekledim inan. Tam 10 yıl.Masallah cnm valla biz daha
Ikinci beceremedim hahah
Ili bebek kaybettim karnımda. Gebe kalmam uzadı bekleme süreçleri çok oldu. Çok sıkıntılar yaşadım. Sonunda oğlum 9 yaşına geldi hamile kaldım tekrar. Kızıma. Çok şükür allahıma. Kızımına hamileliğimde çok zor geçti. Buda gidicekmi bişey olurmu diye diye.Neden 10 yıil cnm olmadımı sizmi istemediniz
Kızın kaç yaşındaTakma kafana allahtan hayirlisini iste bnm kızım ilk ayda oldu ama bu Nazlı 5 ay olcak bu ay
Oyy daha çok minnakmış :) kendi bebek :)Iki buçuk yaşında o istedi aslında başkalarından gördü bende kardes istiyorum dedi
Ama çok bilmiş daha şimdiden diyo kardeşim nerde uyucak ben odama vermem falan hahahaOyy daha çok minnakmış :) kendi bebek :)
Ayy nasil yatayim ben cnm. Kalkip kalkip oturuyorum. Çamaşır astim mutfagi topladım yemek yaptim
oturup yatmak kadinlara lüks be cnm
nurdua noldu lekelenme olmuştu geldimi adetin.belki yerleşiyodur bebişinSlm kızlar 2 kez annelıgı tatmak ısteyenler buyrun topıgımeeeebol sabır ve hayırlısını ıstıyoruz ınsallah
alala ilginç belki yerleşme kanamasıdır. bekle bakalım gelmez inş gerisi bebiş olsunkızlarr ben anlamadım normalde adet gunum bugun cuma dan berı kahve rengı akıntı var az az lekelnemem vr neden acaba ya hıc boyle olmazzdım
cnm ben anlamadım normalde adet gunum bugun cuma dan berı kahve rengı akıntı var az az lekelnemem vr neden acaba ya hıc boyle olmazzdımnurdua noldu lekelenme olmuştu geldimi adetin.belki yerleşiyodur bebişin
yok canım esım gondermıyor hep aynı laflar dıyo rabbım verecek madem bırsey yok bekle olur dıyor anlamadım gıttıhayırlısı inş iyi olur . ben her ay hüsranı yaşamaktan sıkıldım . bu ayda aşılama denicem ama yine umudum yok.sen bu dr afalanda gitmedin dimi
bbimiyorumki bu 2. bebeklerde baya nazlı çıktılar gelmek bilmiyo . valla benim bak drla bile olmuyo kaç aydr yumurta kontroluyle oluyor gene tık yok anlamadım gitti.Rabbimin istemesine baglı boşuna çabalaryok canım esım gondermıyor hep aynı laflar dıyo rabbım verecek madem bırsey yok bekle olur dıyor anlamadım gıttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?