2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

sağol canım,evet çok kırıldım.beklyorum gelsin konuşcam inşallah.biz üniver.tanıştık.evlendik.ben bir yıl eşimle birikte olmadım.vajinismus duymuşsunuzdur.çok zor allah kimseye vermesin.tek başına çabaladım durdm.psikog falan filan gittim geldim.evlilimiz 3. ylındada oğluma hamile kaldım.o zaman da zor ikna ettim.eşim çok ince fikirli.ara sıra sorunlar yaşamadık değil.bizpek konuşmayı beceremiyoruz.hep küserdik,sorunlarımıza da çare bulamazdık.ama sonra sonra keni kndime deim ki küsme sorun olunca anında hallet konuş.hep onuşmaarımıza baskın çıkar ben öyle kala kalırım.lafınıder ben bişey derim e son o der kalkar gider.hep o haklı ben haksız çıkarımbilmiyorum ne olcak.yok zzaten dedim ya heves mi kaldı bebeğe.eşim öyle deyince üzldüm zaten

Neden 10 yıil cnm olmadımı sizmi istemediniz
Ili bebek kaybettim karnımda. Gebe kalmam uzadı bekleme süreçleri çok oldu. Çok sıkıntılar yaşadım. Sonunda oğlum 9 yaşına geldi hamile kaldım tekrar. Kızıma. Çok şükür allahıma. Kızımına hamileliğimde çok zor geçti. Buda gidicekmi bişey olurmu diye diye.

Takma kafana allahtan hayirlisini iste bnm kızım ilk ayda oldu ama bu Nazlı 5 ay olcak bu ay

Iki buçuk yaşında o istedi aslında başkalarından gördü bende kardes istiyorum dedi

kızlarr ben anlamadım normalde adet gunum bugun cuma dan berı kahve rengı akıntı var az az lekelnemem vr neden acaba ya hıc boyle olmazzdım

kızlar rüymda hamıleymısım doktora gıdıyorum ultrasyonda kalp atısını gosterıyor o kadar gercektıkı nasıl aglıyorum esım canım benım bana yıyecekler alıyormus o kadar mutluydumkı gozumun onundan gıtmıyor ayrıca ruyamda hamişmişim komsunun kız cocugunu sevıp uyutuyorum hayırdır ınsallah keske gercek olsa

hayırlısı inş iyi olur . ben her ay hüsranı yaşamaktan sıkıldım . bu ayda aşılama denicem ama yine umudum yok .sen bu ay dr afalanda gitmedin dimi

yok canım esım gondermıyor hep aynı laflar dıyo rabbım verecek madem bırsey yok bekle olur dıyor anlamadım gıttı
bbimiyorumki bu 2. bebeklerde baya nazlı çıktılar gelmek bilmiyo . valla benim bak drla bile olmuyo kaç aydr yumurta kontroluyle oluyor gene tık yok anlamadım gitti.Rabbimin istemesine baglı boşuna çabalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…