2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

kızlarr ben anlamadım normalde adet gunum bugun cuma dan berı kahve rengı akıntı var az az lekelnemem vr neden acaba ya hıc boyle olmazzdım
Cnm bende aynı durumdayım normalde yarın adetim geçen hafta birgün boyunanistan geldi kahve lekelenmem ama geçti dün test yaptım negatif aceba erkenmi yaptım ama adet belirtileri yaşıyorum

Cnm bende aynı durumdayım normalde yarın adetim geçen hafta birgün boyunanistan geldi kahve lekelenmem ama geçti dün test yaptım negatif aceba erkenmi yaptım ama adet belirtileri yaşıyorum
canım geç döllenme ve yerleşme kanaması olabilir biraz bekleyin 3.4 gün sonra kanda baktırın. başka bi topicde arkadaş idrar testi yaptırdı negatfdi.lekelenmesi oldu sonra bi kaç gün sonra hamile oldugunu ögrendi.Hkkınıza hayırlısı inşallh

Ama
tabi bu arada kafadan atmak düşünmememk en iyisi ama nasıl olucak o
Cnm benm gerçek günüm 27sinde ama ben hep 4 gün erken olurum aceba hangisine göre test yapmam lazimki kafayı yedim artık beş aydır yoruldum heray husran

canını sıkmak istemem ama boşuna ümit beslemeyin stresten oluyor o ben 4 aydır yaşıyorum bu mevzuyu çarşambadan beri benimde lekelenmem var ve hayla adet olmadım çok stres yaptığımız için resmen oyun oynuyor bize vücudumuz inş. yerleşmedir sizinki ama benimkinin olmadığı kesin ben alıştım artık....

Cnm bnmki birgün sürdü ama doğru umitlenmemek lazım

Amiin Rabbim kimseye yaşatmasın haberini Alıp sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin evlatlarımıza sağlıklı kardeşler nasip etsin inşaallah...

Kızlar Günaydın...
Nihayet dün 13:30 da transferim gerçekleşti... 5.gün embriyosu ve test tarihim 30.12.2014... En zor kısmı bu olsa gerek...
oyyyy canım benim hadi bakalım umutlu bi bekleyiş başladı ha güzel şeyşer düşün hep inş. güzel olucak...
12 günha kaç embriyo koyuldu peki?

Sorma canım ya eşimin ısrarı ile 2 embriyo transfer edildi... Ama benim içime tedaviye başladığımdan beri 2 embriyo konulsa bile bir tanesinin tutunacağı... Bakalım hangimiz haklı çıkacağız... Bizde kesin tutunacak ümidini taşıyoruz inşallah hayırlısı ile gerçek olur... Şafak 8 :)

inş. canım bol bol dua ate rabbimin izni ile tutunucaklar annesi Allah emekleriizi boş çıkarmasın kuzum 8 gün sonra yeni yılda ümitlerle bebişlerinle giriceksin inş. birden 5 kişilik bir aile olucaksınız ayy çok güzel ya ben bile heycanlandım ya :)

Yaaa sorma bende hem çok heyecanlıyım hemde korkuyorum... Hayırlısı inşallah...

hadi bakalım Allahım nasip etsin inş. ikiz annişi olursun inşallah

Amanda gozunydin cnm hayırlısı inşallah kızlar ben dün bi damla açık bi kanama oldum bugün adet gunum ama dünden beri bişey yok napmam lazım şimdi bnm Yrdm edin bi akıl verin

canım benim çok güzel yapmışsınız inşallah ikizlerinin haberlerini alırız geniş mutlu ve huzurlu bir aile olursunuz inşallah şafak sayacağız beraber desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…