cnm gözün aydın hadi bakalım ayın 30 da inşallah güzel haberler alırız dualarımız seninleSorma canım ya eşimin ısrarı ile 2 embriyo transfer edildi... Ama benim içime tedaviye başladığımdan beri 2 embriyo konulsa bile bir tanesinin tutunacağı... Bakalım hangimiz haklı çıkacağız... Bizde kesin tutunacak ümidini taşıyoruz inşallah hayırlısı ile gerçek olur... Şafak 8 :)
cnm rabbımm hakında hayırşlısını versın ınsallahCan arkadaşlarım hepiniz sağolun... Allah hepimiz gönlüne göre versin inşallah...
yok canım ama hala su gıbı acık acık gelıyo sınır oldum ıyıceTest yaptinmi cnm
günün gectımı canımmmmmEki Görüntüle 1348001 kızlar biri baksın ne olur bu ne şimdi ben 1 haftadır lekeniyorum bu ne ya
kekelenıyorum derken canımEki Görüntüle 1348001 kızlar biri baksın ne olur bu ne şimdi ben 1 haftadır lekeniyorum bu ne ya
cnm bende 5 gundur lekelenıyorum az az gelıyor acık pembe rengı adetım de 2 gun gectıEki Görüntüle 1348001 kızlar biri baksın ne olur bu ne şimdi ben 1 haftadır lekeniyorum bu ne ya
Eki Görüntüle 1348001 kızlar biri baksın ne olur bu ne şimdi ben 1 haftadır lekeniyorum bu ne ya
cnm bende 5 gundur lekelenıyorum az az gelıyor acık pembe rengı adetım de 2 gun gectıBiliyodummmm biliyodummmm
cnmm benimmn superr buuu
CNM YA AZ AZ GELIYOR NORMALDE ADETIM 3 GUN SURER BU AY ADETTEN 2 GUN ONCE KAHVE RENGI YOGUN GELDI DEVAMIDA AZ AZZ SU GIBINACIK GELIYOR 5 GUN BUGUN ANLAMADIM YA DEGILIMDIR HAMILE AMA ANLAMADIM GITTI YEST YAPIP NEGATIFI GORMEKISTEMIYORUM AGRI SIZIMDA YOK NORMALDE AGRILI GECIYOR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?