CNM ARKAADSIM NASILDA BILIYOSUN BENISORMA BIKTIM ARTIK YA ILK DEFA BASIMA BOYLE BIRSEYGELIYOR COREKOTU YAPMISTIM BU AYA OMU BOZDU BENIDuam boyle belirsizlikte yoruyo ama seni. Varsa vardir yoksada hayirlisi deriz. Canın sagolsun
rüymda hamıleymısım doktora gıdıyorum ultrasyonda kalp atısını gosterıyor o kadar gercektıkı nasıl aglıyorum esım canım benım bana yıyecekler alıyormus o kadar mutluydumkı gozumun onundan gıtmıyor ayrıca ruyamda hamişmişim komsunun kız cocugunu sevıp uyutuyorum hayırdır ınsallah keske gercek olsasavha nerdesin yaa... kan testi yaptirmaya mi gittin hatunn :))
rüymda hamıleymısım doktora gıdıyorum ultrasyonda kalp atısını gosterıyor o kadar gercektıkı nasıl aglıyorum esım canım benım bana yıyecekler alıyormus o kadar mutluydumkı gozumun onundan gıtmıyor ayrıca ruyamda hamişmişim komsunun kız cocugunu sevıp uyutuyorum hayırdır ınsallah keske gercek olsa
BENIM ESIMDE INAT ETTI GONDERMIYO DOKTORA GERCI DOKTORDA OLUR DIYO NE BILIM YAAAAAA SU GIBI GELIYOR COK COK AZ OOOOOOOOOF OOOOFOyy cnm ya. Olcak duam olcak az daha sabir arkadasim. Rabbim göruyo seni. Umuduni hic yitirme
bebek yokturÇorekotu kürü yapanlari bi okusaydin. Olabilir belkide ondan
Benim gelmio öğün bi damla geldi okadar kesildiyok canım ama hala su gıbı acık acık gelıyo sınır oldum ıyıce
canm sevinemiyorum ki düşük olucak diye çok korkuyorum neden bu lekelerBiliyodummmm biliyodummmm
cnmm benimmn superr buuu
günün gectımı canımmmmm
4 günüm var daha duam 27 aralık bat ama ben erken yumurtluyorum 24 25 gün yani döngüm....kekelenıyorum derken canım
Hamilesin canım hayırli olsun.darsi başımızaEki Görüntüle 1348001 kızlar biri baksın ne olur bu ne şimdi ben 1 haftadır lekeniyorum bu ne ya
amin canım Allah razı olsun ne olur dua edin tutunsun düşücek diye çok korkuyorumHamilesin canım hayırli olsun.darsi başımıza
amin canım Allah razı olsun ne olur dua edin tutunsun düşücek diye çok korkuyorum
rabbim en kısa zamanda sizlere de versin inş.
sağol canım inş. Allah razı olsunHayırlı olsun canım çok sevindim. Rabbimin izniyle sıkı sıkı tutunur inşallah annesine
amin canım ederiz tâbi.sağlıkli sıhhatli dogsun ınş.amin canım Allah razı olsun ne olur dua edin tutunsun düşücek diye çok korkuyorum
rabbim en kısa zamanda sizlere de versin inş.
sen beni öldürcenmi ya gülmektenGünaydın
savha kAdife elbiseli guzel hatun Hayırlı olsun. Rabbim sorunsuz bi hamilelik yasatsin. Doktora bugun git mutlaka lekelenmeni onleyici tedaviye baslar oda gecer hicc sikma canini. Güzel haberlerini bekliyorum cnm
Sonuçum 71.62 kızlar adete 4 var vallah hamileyim çok şakınım yarın kendi drla nonuşucam bakalım ne dicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?