2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

savha nerdesin yaa... kan testi yaptirmaya mi gittin hatunn :))
rüymda hamıleymısım doktora gıdıyorum ultrasyonda kalp atısını gosterıyor o kadar gercektıkı nasıl aglıyorum esım canım benım bana yıyecekler alıyormus o kadar mutluydumkı gozumun onundan gıtmıyor ayrıca ruyamda hamişmişim komsunun kız cocugunu sevıp uyutuyorum hayırdır ınsallah keske gercek olsa

Oyy cnm ya. Olcak duam olcak az daha sabir arkadasim. Rabbim göruyo seni. Umuduni hic yitirme

kan testine gittim gittim ama sonuç alamadım ki gece çıkıcak sonuç netten öğrenicem anca yarın tam belli olur kafam çok karışık ya rabbim hayırlısını versin...

Biliyodummmm biliyodummmm
cnmm benimmn superr buuu
canm sevinemiyorum ki düşük olucak diye çok korkuyorum neden bu lekeler
günün gectımı canımmmmm

kekelenıyorum derken canım
4 günüm var daha duam 27 aralık bat ama ben erken yumurtluyorum 24 25 gün yani döngüm....
yani çok az kahve rengi akıntı ile karışık leke canım öyle yoğun değil çok az az inş. seninde öyle olur bitanem

amin canım Allah razı olsun ne olur dua edin tutunsun düşücek diye çok korkuyorum
rabbim en kısa zamanda sizlere de versin inş.

Hayırlı olsun canım çok sevindim. Rabbimin izniyle sıkı sıkı tutunur inşallah annesine

Günaydın
savha kAdife elbiseli guzel hatun Hayırlı olsun. Rabbim sorunsuz bi hamilelik yasatsin. Doktora bugun git mutlaka lekelenmeni onleyici tedaviye baslar oda gecer hicc sikma canini. Güzel haberlerini bekliyorum cnm

Kimler kaldı hamiş olmayan duaam, ben Rabbim herkese hayırli ewlatlar nasip etsin.bugün oglusumun doğum günü .iyiki o varmış .

sen beni öldürcenmi ya gülmekten
dr aradım bugün çok yoğunlarmış yarın gidicem günde 3 kere pregestan kullan dedi olmazsa iğe vericekmiş sanırım yarın ola hayrola...
sirine82 canım evet çok az kişi kaldı inş. en yakın zaman da sizlerinde haberlerini alıcaz bol bol dua edin ama dua her kapının anahtarı bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…