sağol canım amin inş. darısı tüm isteyenlere inş.AAYYY ÇOK SEVİNDİM CANIM YAA TEBRİK EDERİM SAĞLIKLA KUCAĞINDA GÖR EVLADINI İNŞALLAH
ay ben kaçırmışım bu güzel haberi ya kaç gündür işlerdn giremiyordum kk yaSonuçum 71.62 kızlar adete 4 var vallah hamileyim çok şakınım yarın kendi drla nonuşucam bakalım ne dicek
Eki Görüntüle 1348001 kızlar biri baksın ne olur bu ne şimdi ben 1 haftadır lekeniyorum bu ne ya
savhacim nasıl sevindim anlatamam gözün aydin arkadaşım Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsinSonuçum 71.62 kızlar adete 4 var vallah hamileyim çok şakınım yarın kendi drla nonuşucam bakalım ne dicek
İNŞALLAH CANIM BENDE AMANDA VE NURDUA DAN ÜMİTLİYİM
CANIM BİLEMEDİM Kİ YANİ EVLİ Bİ ERKEK NE KADAR ÖZGÜR OLABİLİR, OLAMAZ YANİselam kızlar.nasılsınız.savhacım tebrik ederim hamilesin ne güzel ,allah sağlıklı bir doğum nasip etsin.kızlar daha önce yazdım eşimden bebek istiyordum.ama baba gelecek konusunda,bebek konusunda güvenmediğini söylmemişti,kendi kendimi yedim bitirdim.geçen pazar günü konuştum.ne demek güvenmiyorum biraz aç dedim.senle geleceğe dair bir planımız yok,diyorbişey demiyorsun diyor,yaptığın şey yemek bulaşık ütü ve oğlumuzla ilgilenmek diyor.kendi aileni düşünmüyorsun diyor.yok aannem yok kardeşim yok abim filan diyorsun diyor.kendi ailen için ne yapıyorsun sen diyor.dedim işim olsa bişeyler dicem hayaller kurcam geleceğe dair ama işim yok oyüzden sana hadi ev alalım şunu alalım bunu yapalım diyemiyorum dedim.evet işin yok çaban da yok dedi.çok üzüldüm ben 12 senedir kpss çalışıyorum ve her sene olmuyor yıkılıyorum emeklerim çöpe gidiyor.sonra amcamın oğlu daha önce bizde kalmıştı açıköğrt.için kayıda gelmişti.2 3 gün kaldı.o da 27 yaşların da işi yok işletme okudu.şimdi 4 yıllığa tamamlamak istiyor.neyse ona nasihat etti al boya kutusunu otur ayakkakbı boya dedi.al sana iş dedi.hem derslerine çalışırsın hem de kendi işin olur dedi.rahat iş yok aslanım dedi.neyse bu giderken allahaısmarladık bile demedi,2 3 gün kaldı teşekkür bile etmedi.ben de şaşırdım.ama huyunu bildiğim için çok üstüne düşmemiştim.bu yine sınav için bize gelmek istedi.eşim ben onu evimdeistemiyorum dedi.gelmesin dedi.bende yalan uydurdum evde değiliz diye yüzüne diyemedim bize gelme diye.annemde bizdeydi osıalar o da bozuldu bu olaya.ben de üzüldüm ama ne yapim eşim istemiyor.annem amcama söylemiş durumu.amcam zaten allah adamı hiç bişey diyemez tamam demiş.bu konuda tartışmıştık eşimle.çok ayıp oldu kalbini kırdık falan filan .senin hakkında iyi düşünmeyecekler memlekette dedim.bu konuda bile beni şuçladın dedi.benim haklı olduğumu söyleyebileceğin işey yok mu dedi.biz daha aile olamamışız dedi.bir de benden bebek istiyorsun dedi.herkes okulda evinin kolorifer peteğini konuşurken ben öyle bakakalıyorum dedi.benim tlf faturam bu ay çok geldi bende şok oldum babamı kaybettim 4 ay oldu ve annemle konuşmayı abartmışım.ne bilim annem yalnız kaldı kadın yıkıldı .onunla konuşmak istedim.öyle olunca fatura kabarık geldi.özürdiledim.çok sinirlenmişti.konuşurken beni hiç mi düşünmedin dedi hangi yaraya merhem oldun dedi,fatura çok gelecek kısa konuşayım demedin mi vicdanın sızlamadı mı dedi.bende güvensizliğinin tek sebebi maddi sebep mi dedim.evet yalnız kaldın tek başına mücadele ediyorsun dedim.ben bunu da kalulendim dedi,allah böyle nasip ettiyse yapacak bişey yok dedi.ama ben işin vicdan boyutuna bakıyorum sen maddi diyorsun dedi.aramızda fark işte bu dedi.ama ağlamadan beni dinledin ya dedi sağol dedi .of içimi döktüm dedi.sonrada ben özgürlüğümü istiyorum dedi.sen daha önce hangi niyetle özgürlüğünü istediysen bende özgürlüğümü istiyorum dedi.konuşma bitti.eve geldik.ama o günden berihuzursuzum ağlamaklı bir halim var.oğluma bakıp duruyorum.bana yardım edin.özgürlüğümü istiyorum deyince ne demek istedi ayrılmak mı istiyor yani,bunu sormaya bile korkuyorum,ben yuvamın yıkılmasını istemiyorum ki((((
Ben daha iyiyim canım bulantılarım azaldı artık rahat yemek yiyebiliyorum.Evde iş yapamıyordum enerjim gelmeye başladı işlerim yapıyorum normale döndüm çok şükür.Karnım büyüdü biraz kızımda 6 aya kadar çıkmamıştı bu erken çıktı.Cinsiyetini inşaallah 16 ocakta renkli ultrasona girecem o zaman belli olacak büyük merak içerisindeyimİNŞALLAH CANIM BENDE AMANDA VE NURDUA DAN ÜMİTLİYİM
SEN NASILSIN NASIL GEÇİYOR HAMİLELİK KARNIN BÜYÜMEYE BAŞLADI MI CİNSİYETİ NE ZAMAN BELLİ OLACAK ACABA MİNİK KUZUNUN
Canım benim geçen iki hafta çok bulantım ve halsizliğim vardı ama 2 gündür kesildi yarın kontrole gideceğim geçen hafta gitmiştim bebek 1 hafta geride dedi dr bu hafta tekrar çağırdıBen daha iyiyim canım bulantılarım azaldı artık rahat yemek yiyebiliyorum.Evde iş yapamıyordum enerjim gelmeye başladı işlerim yapıyorum normale döndüm çok şükür.Karnım büyüdü biraz kızımda 6 aya kadar çıkmamıştı bu erken çıktı.Cinsiyetini inşaallah 16 ocakta renkli ultrasona girecem o zaman belli olacak büyük merak içerisindeyimSen nasılsın bulantıların var mı??
Eşin çok kırıcı konuşmuş sen babanı kaybetmişsin büyük bir acı yaşamışsın tel faturası yüksek geldi diye sana kızıyor.Bu zamanda senin destekçin olması gerekirken böyle konuşması çok yanlış.Ne demek hangi yaraya merhem oldun.Evinin işini yapıyorsun,yemeğini yapıyorsun,oğlunla ilgileniyorsun daha ne olsun.Acaba eşinin maddi sıkıntıları var senden destek mi bekliyor manevi anlamda.Özgürlüğümü istiyorum demek ayrılmak anlamına mı geliyor yani.Canım ya zor bir süreç bir süre beklemeye geç derim.Bir de onunla daha iyi ilgien daha güler yüzlü ol bakalım değişecek mi bazı şeyler.Allah yardımcın olsunselam kızlar.nasılsınız.savhacım tebrik ederim hamilesin ne güzel ,allah sağlıklı bir doğum nasip etsin.kızlar daha önce yazdım eşimden bebek istiyordum.ama baba gelecek konusunda,bebek konusunda güvenmediğini söylmemişti,kendi kendimi yedim bitirdim.geçen pazar günü konuştum.ne demek güvenmiyorum biraz aç dedim.senle geleceğe dair bir planımız yok,diyorbişey demiyorsun diyor,yaptığın şey yemek bulaşık ütü ve oğlumuzla ilgilenmek diyor.kendi aileni düşünmüyorsun diyor.yok aannem yok kardeşim yok abim filan diyorsun diyor.kendi ailen için ne yapıyorsun sen diyor.dedim işim olsa bişeyler dicem hayaller kurcam geleceğe dair ama işim yok oyüzden sana hadi ev alalım şunu alalım bunu yapalım diyemiyorum dedim.evet işin yok çaban da yok dedi.çok üzüldüm ben 12 senedir kpss çalışıyorum ve her sene olmuyor yıkılıyorum emeklerim çöpe gidiyor.sonra amcamın oğlu daha önce bizde kalmıştı açıköğrt.için kayıda gelmişti.2 3 gün kaldı.o da 27 yaşların da işi yok işletme okudu.şimdi 4 yıllığa tamamlamak istiyor.neyse ona nasihat etti al boya kutusunu otur ayakkakbı boya dedi.al sana iş dedi.hem derslerine çalışırsın hem de kendi işin olur dedi.rahat iş yok aslanım dedi.neyse bu giderken allahaısmarladık bile demedi,2 3 gün kaldı teşekkür bile etmedi.ben de şaşırdım.ama huyunu bildiğim için çok üstüne düşmemiştim.bu yine sınav için bize gelmek istedi.eşim ben onu evimdeistemiyorum dedi.gelmesin dedi.bende yalan uydurdum evde değiliz diye yüzüne diyemedim bize gelme diye.annemde bizdeydi osıalar o da bozuldu bu olaya.ben de üzüldüm ama ne yapim eşim istemiyor.annem amcama söylemiş durumu.amcam zaten allah adamı hiç bişey diyemez tamam demiş.bu konuda tartışmıştık eşimle.çok ayıp oldu kalbini kırdık falan filan .senin hakkında iyi düşünmeyecekler memlekette dedim.bu konuda bile beni şuçladın dedi.benim haklı olduğumu söyleyebileceğin işey yok mu dedi.biz daha aile olamamışız dedi.bir de benden bebek istiyorsun dedi.herkes okulda evinin kolorifer peteğini konuşurken ben öyle bakakalıyorum dedi.benim tlf faturam bu ay çok geldi bende şok oldum babamı kaybettim 4 ay oldu ve annemle konuşmayı abartmışım.ne bilim annem yalnız kaldı kadın yıkıldı .onunla konuşmak istedim.öyle olunca fatura kabarık geldi.özürdiledim.çok sinirlenmişti.konuşurken beni hiç mi düşünmedin dedi hangi yaraya merhem oldun dedi,fatura çok gelecek kısa konuşayım demedin mi vicdanın sızlamadı mı dedi.bende güvensizliğinin tek sebebi maddi sebep mi dedim.evet yalnız kaldın tek başına mücadele ediyorsun dedim.ben bunu da kalulendim dedi,allah böyle nasip ettiyse yapacak bişey yok dedi.ama ben işin vicdan boyutuna bakıyorum sen maddi diyorsun dedi.aramızda fark işte bu dedi.ama ağlamadan beni dinledin ya dedi sağol dedi .of içimi döktüm dedi.sonrada ben özgürlüğümü istiyorum dedi.sen daha önce hangi niyetle özgürlüğünü istediysen bende özgürlüğümü istiyorum dedi.konuşma bitti.eve geldik.ama o günden berihuzursuzum ağlamaklı bir halim var.oğluma bakıp duruyorum.bana yardım edin.özgürlüğümü istiyorum deyince ne demek istedi ayrılmak mı istiyor yani,bunu sormaya bile korkuyorum,ben yuvamın yıkılmasını istemiyorum ki((((
bulantıların olmaması güzel canım.Ben de ilk gittiğimde dr a sata göre 5 haftalık dr a göre 4 haftalıktı 2 hafta sonra gittim bebek haftasıyla uyumlu çıktı.Şimdi maşallahı var kocaman oldu kızımla ultrason resimlerini karşılaştırdım kızım 3,5 aylıkken bu da 3 aylık kızım minik kafalı bu koca kafalı tombikCanım benim geçen iki hafta çok bulantım ve halsizliğim vardı ama 2 gündür kesildi yarın kontrole gideceğim geçen hafta gitmiştim bebek 1 hafta geride dedi dr bu hafta tekrar çağırdı
yarın da geride derse belki bende özel hastaneye giderim
benim oğlumda 4. ayda falan çıkmaya başladı
yalnız benim canım hep tatlı çekiyor yine erkek mi olacak nedir bilmiyorum
Bence düzelir bebeğin sorun olacağını düşünmüyorum.Beni gören herkes senin oğlun olacak diyor bakalım doğru mu tahminler.Ultrason resimlerini ekliyeyim beraber karar verelimkk da ne okudum biliyor musun geriden gelen bebeklere nesquik iyi geliyormuş dr söylemiş bunu çok şaşırdım bende sütlere katıyorum bazen nesquik
evet özellikle ceviz çok faydalı bazen unutuyorum
seninki erkek olacak sanki içime öyle doğuyor benim oğlanda koca kafalı idi ultrasonda
bak bir de kesesi patlıcan şeklinde olursa erkek domates şeklinde olursa kız oluyormuş
Bu kızım bacak bacak üstüne atmış hala da öyle uyur:)
HAYRET YA NASILDA KÜÇÜCÜK YERDE BACAK BACAK ÜSTÜNE ATABİLİYOR TATLIM YABu da şimdiki bebisim :)
Atıyor işte keyifçidir kızım bir keresinde de elleriyle oynuyordu,bir sefer de 6. ayda gözleri açık bize bakıyordu çok tatlıydı dr şaşırıyordu her seferinde.Neyse son 3 hafta kaldı inşaallah öğrenmeme sağlıklı olsun da önemli olan oHAYRET YA NASILDA KÜÇÜCÜK YERDE BACAK BACAK ÜSTÜNE ATABİLİYOR TATLIM YA
ŞİMDİKİ İÇİN KESE BÜYÜMÜŞ YORUM YAPAMADIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?