evet canım bizim için kız mi erkek mi hayırlı Rabbim biliyor o ne verirse kabulunuz sağlıklı eli yüzü düzgün güzel bir de iyi huylu olsun ben öyle dua ediyorum. Hakkımızda hayırlısı.maşallah anne karnında bile çok hareketliymiş fıstık
inanki ben de aynısını düşünüyorum sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde olsun da kız yada oğlan hiç önemli değil
cnmmmmm benım guzel dıleklerın ıcın cok sagol ben adetten 2 gun once lekenlendım ve 6 gundur leke leke az az gelıyor hala devam edıyor hamiiiş degılım emınım yanı battarıhım 19 aralık şirine ile buketım ve ben kaldık ama bugun cok sevınclıyım hastalıkklarından dolayı kızımı yuvadan almıstım gerı verdım sabah baslayacak rabbım en hayırlı olanını verırı hakkımızda ınsallahhh amaaaaaan 2 ci bebekte gelüse gelüüü gelmezse gendi bülüüüüüü :)İNŞALLAH CANIM BENDE AMANDA VE NURDUA DAN ÜMİTLİYİM
SEN NASILSIN NASIL GEÇİYOR HAMİLELİK KARNIN BÜYÜMEYE BAŞLADI MI CİNSİYETİ NE ZAMAN BELLİ OLACAK ACABA MİNİK KUZUNUN
idim kesıldı adet sayıyıyorum bunu bat tarıhım 19 aralık onumuzdekı maclara bakacagımmmmyok canım benım gelıyor halada devam edıyor su gıbı zaten ümüBenim gelmio öğün bi damla geldi okadar kesildi
ay ben kaçırmışım bu güzel haberi ya kaç gündür işlerdn giremiyordum kk ya
savha cım çokkkk sevindim gözün aydın canım
sağlıklı sıhhatli kucağına da alırsın inşallah endişe etme moral çok önemli
çok sağolun kızlar Allah razı olsun...savhacim nasıl sevindim anlatamam gözün aydin arkadaşım Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsinevet yesimin dediği gibi kadife elbiseli güzel hatun.
Benim kan değerim bat günü 75.57 idi senin değerin daha yuksek maşallah minik noktacik su an bebis.
ya çok azsa bi test yapsana bak beni düşün ne yazmıştım sana hatırlıyormusun ama bak bebişim gelmiş bu durumda hiç umudum yoktu bliyorsun inat etme yap bir test için rahatlasın...kızlaaar yeni hamişlerımı kutluyorum ben bu lekelenmelerı adet sayıyorum ılk defa 6 gun surdu ve hala suruyor aman sursun cok sevınclıyım kızımı sübyan okulundan hastalınıyor dıye almıstım yarın yenıden baslayacak 2 ci bebekte gelüde gelüüüü gelmezse gendi bülüüüüüü rabım evlatlarımızıa saglık versın onumuzdeki maclara bakacagız artıkın :)
bugün gittik canım yer ayarladılar sağolsun
btik canım yer ayarladılar sağolsun
çok mutluyum yaaaaaaa salak salak gülüyorum
aşık olunca olur ya aynen öyleyimde zaman gidicen keseyi görmeye
bu arada doğum eylül ama kanımca ağustosta doğum olur diye tahmin ediyorum ben ama bilemedim şimdi
YOK CANIM YA BOSUNA NEGATIFI GORMIYIM ADETIM ISTE RABBI ONUMUZDEKI AY NASIP EDER INSALLAHbugün gittik canım yer ayarladılar sağolsun
çok mutluyum yaaaaaaa salak salak gülüyorum
aşık olunca olur ya aynen öyleyim :)
en ne zaman gidicen keseyi görmeye
bu arada doğum eylül ama kanımca ağustosta doğum olur diye tahmin ediyorum ben ama bilemedim şimdi
Sezaryan cnm ya mecbur Kanala girmeden doğum yapmak zorundayız yani...Sen nasıl doğum yaptın ?savha ilki sezeryan mı normalmiydi senin?
Sezaryan cnm ya mecbur Kanala girmeden doğum yapmak zorundayız yani...Sen nasıl doğum yaptın ?
Hafta sonu kalp atışlarınıda duyarsınız o zaman ay çok güzel ya ....
Eee şimdi ben hangi topiğe yazıcam bilemedim
Sonuçum 71.62 kızlar adete 4 var vallah hamileyim çok şakınım yarın kendi drla nonuşucam bakalım ne dicek
Kimler kaldı hamiş olmayan duaam, ben Rabbim herkese hayırli ewlatlar nasip etsin.bugün oglusumun doğum günü .iyiki o varmış .
cnm ben senı hamıs kabuuul edıyorum zatenBu arada güzel dilekleriniz için teşekkürler , hepinizi öpüyorum
cnm lekenlme derken nasıl oluyodu senın anlatırmısınSağol kuzum az kaldı 6 gün sonra seninde haberini alıcaz inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?