2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

evet canım bizim için kız mi erkek mi hayırlı Rabbim biliyor o ne verirse kabulunuz sağlıklı eli yüzü düzgün güzel bir de iyi huylu olsun ben öyle dua ediyorum. Hakkımızda hayırlısı.

savha elbisesi guzel hamişş şaşkınlığını atabildin mi... :)
Lekelenmen azalmistir insallahh
yarin kacta gideceksin?

Abdominal ultrason resimleri yuklenmis masallah kuzuna. Oglumun ultrason resimlerinre de kafa buyuktu seninkide mi oglan mı acep
Dediginiz gibi saglikli olsunda.

İNŞALLAH CANIM BENDE AMANDA VE NURDUA DAN ÜMİTLİYİM
SEN NASILSIN NASIL GEÇİYOR HAMİLELİK KARNIN BÜYÜMEYE BAŞLADI MI CİNSİYETİ NE ZAMAN BELLİ OLACAK ACABA MİNİK KUZUNUN
cnmmmmm benım guzel dıleklerın ıcın cok sagol ben adetten 2 gun once lekenlendım ve 6 gundur leke leke az az gelıyor hala devam edıyor hamiiiş degılım emınım yanı battarıhım 19 aralık şirine ile buketım ve ben kaldık ama bugun cok sevınclıyım hastalıkklarından dolayı kızımı yuvadan almıstım gerı verdım sabah baslayacak rabbım en hayırlı olanını verırı hakkımızda ınsallahhh amaaaaaan 2 ci bebekte gelüse gelüüü gelmezse gendi bülüüüüüü :)

kızlaaar yeni hamişlerımı kutluyorum ben bu lekelenmelerı adet sayıyorum ılk defa 6 gun surdu ve hala suruyor aman sursun cok sevınclıyım kızımı sübyan okulundan hastalınıyor dıye almıstım yarın yenıden baslayacak 2 ci bebekte gelüde gelüüüü gelmezse gendi bülüüüüüü rabım evlatlarımızıa saglık versın onumuzdeki maclara bakacagız artıkın :)

çok sağolun kızlar Allah razı olsun...
şimdi dr dan geldim progestan verdi günde 2 devam bazen yerleşme kanaması oluyor dedi betaya batı gene ve progestorona baktı oda iyi dedi 105 olmuş değer 18 saatte gayet iyi yükselmiş 2 günde bir kan ölçümü yapılıcak hiç istemiyordum kısmı ama yapıcak bir şey yok
rabbime şükürler olsun inş. herşey düzelicek
rabbim en kısa zamanda amandaya nurduaya şirine dea ya aklıma gelemeyen herkeze ama herkeze tez zamanda versin inş.
AMİN

ya çok azsa bi test yapsana bak beni düşün ne yazmıştım sana hatırlıyormusun ama bak bebişim gelmiş bu durumda hiç umudum yoktu bliyorsun inat etme yap bir test için rahatlasın...

bugün gittik canım yer ayarladılar sağolsun
çok mutluyum yaaaaaaa salak salak gülüyorum
aşık olunca olur ya aynen öyleyim :)
en ne zaman gidicen keseyi görmeye
bu arada doğum eylül ama kanımca ağustosta doğum olur diye tahmin ediyorum ben ama bilemedim şimdi

Ohh haberler super senden... dahada güzel olacak hersey hepimiz icin inss.
takviminede masallahhh :)
cuma gunu gel demisti doktorum randevu icin aradim ama izinliymis cumartesi gidicem cnm. Az oncede ignemi vuruldum. Insallah cumartesi hicbir sorun yok diyecek doktorum hep dua ediyorum.

YOK CANIM YA BOSUNA NEGATIFI GORMIYIM ADETIM ISTE RABBI ONUMUZDEKI AY NASIP EDER INSALLAH

sezaryan benimde. Beklenen tarihten bi hafta on gun once olcak ozaman bizim dogum hayirlisiyla.
Ay duyarmiyim ki kalp atisinida cok acayip heyecanliyim yaa...

Hiç bir topikte bu sıcaklığı bulamam benn deme öyle kuzum....
Bu arada lekelerim şükür yok gibi beyaz akıntıyı gördüm sonunda...
Yeşimcim senin düşükte de olmuş galiba leke ne kadar sürdü miktarı nasıldı ?

Sonuçum 71.62 kızlar adete 4 var vallah hamileyim çok şakınım yarın kendi drla nonuşucam bakalım ne dicek

Heyyyy nasıl güzel bir haber bu canım... Geç haberim oldu ama en azından lekelenmen Durmuş çok sevindim... Hadi bakalım darısı geride kalanların başına...

Kimler kaldı hamiş olmayan duaam, ben Rabbim herkese hayırli ewlatlar nasip etsin.bugün oglusumun doğum günü .iyiki o varmış .

Beni unutmayın canlarrrrrr... Şafak 6
(30 Aralık)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…