7 sürdü nurdua kahverengi kırmızı bir kere geldi ama hiç biri adet gibi değil hani regl bitiyor kahve leke geliyor ya ara ara o şekilde ama hiç yoğun olmadı...cnm lekenlme derken nasıl oluyodu senın anlatırmısın
CNM BAK BENIM ADETIME 2 GUN KAHVE RENGINDE GELDI SONRASINDA 6 GUBDUR GELIYOR PEMBE RENGINDEE AGRIM SIZIM YOK BUGUN 6 GUNUM HALA GLIYOR ADETMIYIM DEGILMIYIM ANLAMDIM O KAHVE RENGI AKINTI GELINCE COK AGRIM OLDU DAHADA OLMADI HALADA GELIYOR SENIN LEKER COKMUYDU CAMASIRINA GECIYORMUYDU BENIM SU GIBI TUVALETIMI YAPINCA SU GIBI AKIYOR ACIK RENK ANLAMADIM BIRSEY HAMILE DEGILIMDE NEDEN OLUYOR HIC BU KADAR ADETIM SURNMEZDI ILK DEFA 6 GUNU DEVAM EDIYIR AZ AZ7 sürdü nurdua kahverengi kırmızı bir kere geldi ama hiç biri adet gibi değil hani regl bitiyor kahve leke geliyor ya ara ara o şekilde ama hiç yoğun olmadı...
cnm ben senı hamıs kabuuul edıyorum zaten
Tuvelet kağıdına silince geliyordu hiç ped takmadım desem yeri günlük ped kullandım onu bile doldurmadı lekeler wc ye falan su gibi gelmedi hiç yani kız göğüs lerim şiş olmasa anlamıcaktım bende iyide test yapmışım progesteron kullanıyorum şimdi yok dencek kadar az yani ilk defa beyaz akıntı gördüm akşam yani hadi inş. Seninde yerleşme kanamasıdır canım yaCNM BAK BENIM ADETIME 2 GUN KAHVE RENGINDE GELDI SONRASINDA 6 GUBDUR GELIYOR PEMBE RENGINDEE AGRIM SIZIM YOK BUGUN 6 GUNUM HALA GLIYOR ADETMIYIM DEGILMIYIM ANLAMDIM O KAHVE RENGI AKINTI GELINCE COK AGRIM OLDU DAHADA OLMADI HALADA GELIYOR SENIN LEKER COKMUYDU CAMASIRINA GECIYORMUYDU BENIM SU GIBI TUVALETIMI YAPINCA SU GIBI AKIYOR ACIK RENK ANLAMADIM BIRSEY HAMILE DEGILIMDE NEDEN OLUYOR HIC BU KADAR ADETIM SURNMEZDI ILK DEFA 6 GUNU DEVAM EDIYIR AZ AZ
7 sürdü nurdua kahverengi kırmızı bir kere geldi ama hiç biri adet gibi değil hani regl bitiyor kahve leke geliyor ya ara ara o şekilde ama hiç yoğun olmadı...
yok canım ben ped takıyoum ama ıcını doldurmuyo yuzeysel doluyor bende sılınce durmadan gelıyor on kere sıleyım gelır tatlı bır rengı var zaten adet kanaması gıbı degıl onu bılıyorum ınsallah kıst falanda olmasın zaten benım adetım 3 gun surerdı ılk defa 6 gun oluyor ama pedımı dolu dolu dolrmadı zaten agrılı adet gorurum ben yanı gelıyor ıste anlamadım gıttı okuyorum yerlesme kanamasını aynı benımkı gıbı goguslerım falanda sıs degıl oooooooof oooooooof yapsammı artık bı test ne gene negatıfı gorcemmmmmTuvelet kağıdına silince geliyordu hiç ped takmadım desem yeri günlük ped kullandım onu bile doldurmadı lekeler wc ye falan su gibi gelmedi hiç yani kız göğüs lerim şiş olmasa anlamıcaktım bende iyide test yapmışım progesteron kullanıyorum şimdi yok dencek kadar az yani ilk defa beyaz akıntı gördüm akşam yani hadi inş. Seninde yerleşme kanamasıdır canım ya
yok canım gıtmıyecegım bekleyecegım agrım sızım yok
Nurdaaa cnm bende yedim kırmızı kartı güya bugün evlilik yildonumumuzdu eşime suprz yapcaktim olmadıkızlaaar yeni hamişlerımı kutluyorum ben bu lekelenmelerı adet sayıyorum ılk defa 6 gun surdu ve hala suruyor aman sursun cok sevınclıyım kızımı sübyan okulundan hastalınıyor dıye almıstım yarın yenıden baslayacak 2 ci bebekte gelüde gelüüüü gelmezse gendi bülüüüüüü rabım evlatlarımızıa saglık versın onumuzdeki maclara bakacagız artıkın :)
Savha canım inanki ole sevindimki tüm uzuntumu unuttum allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin çok sevindim ya cokkkHiç bir topikte bu sıcaklığı bulamam benn deme öyle kuzum....
Bu arada lekelerim şükür yok gibi beyaz akıntıyı gördüm sonunda...
Yeşimcim senin düşükte de olmuş galiba leke ne kadar sürdü miktarı nasıldı ?
Cnm bir yildir istiyorumNurdaaa cnm bende yedim kırmızı kartı güya bugün evlilik yildonumumuzdu eşime suprz yapcaktim olmadı((((sen kaç aydır korunmuyorsun tatlım bnm moralim çok bozuldu çok umitliydim bu ay kızım ilk denemede olmuştu evliliginin ilk haftasinda
Sağol cnm darısı başına inş.Savha canım inanki ole sevindimki tüm uzuntumu unuttum allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin çok sevindim ya cokkk
cnm nasıl sevindim rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizlere inşallahSağol kuzum az kaldı 6 gün sonra seninde haberini alıcaz inş.
inş. cnm inş. rabbim en kısa zamanda sizlere versin bol dua...cnm nasıl sevindim rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizlere inşallah
Bilmiyorum canım az kaldı öğrenmeme insan baya bir merak ediyormuş.Kızı tattım bir de oğlum olsun isterim.Yine kız olsa yine sevinirim kızım için çok iyi olur.
Savhacım süper haberlerle gelmişsin maşallah bak bu günleri gördün şükürler olsun sağlıkla büyüsün bebeğin vakti saati şimdiymiş.Amin canım diğer arkadaşlar da inşaallah en yakın zamanda hamile kalır.çok sağolun kızlar Allah razı olsun...
şimdi dr dan geldim progestan verdi günde 2 devam bazen yerleşme kanaması oluyor dedi betaya batı gene ve progestorona baktı oda iyi dedi 105 olmuş değer 18 saatte gayet iyi yükselmiş 2 günde bir kan ölçümü yapılıcak hiç istemiyordum kısmı ama yapıcak bir şey yok
rabbime şükürler olsun inş. herşey düzelicek
rabbim en kısa zamanda amandaya nurduaya şirine dea ya aklıma gelemeyen herkeze ama herkeze tez zamanda versin inş.
AMİN
Canım sen bir dr a görünsene normal değil yaşadığınCNM BAK BENIM ADETIME 2 GUN KAHVE RENGINDE GELDI SONRASINDA 6 GUBDUR GELIYOR PEMBE RENGINDEE AGRIM SIZIM YOK BUGUN 6 GUNUM HALA GLIYOR ADETMIYIM DEGILMIYIM ANLAMDIM O KAHVE RENGI AKINTI GELINCE COK AGRIM OLDU DAHADA OLMADI HALADA GELIYOR SENIN LEKER COKMUYDU CAMASIRINA GECIYORMUYDU BENIM SU GIBI TUVALETIMI YAPINCA SU GIBI AKIYOR ACIK RENK ANLAMADIM BIRSEY HAMILE DEGILIMDE NEDEN OLUYOR HIC BU KADAR ADETIM SURNMEZDI ILK DEFA 6 GUNU DEVAM EDIYIR AZ AZ
vaalaa canım anlamadım sımdı leke leke sılınce gelıyor acıııık pembe rengınde adet degıl onu bılıyorum ama eden acaba kıst olabılırmı yaaaainş. cnm inş. rabbim en kısa zamanda sizlere versin bol dua...
ewet canım normal degıln agrım sızımda yok sımdı accııık pembe rengınde sılınce gelıyor 7 ci gun bugun ınat ettı benım koca dktr dktr nwreye kadar dıyorrrrr nedense ıcımdende gemıyor gıtmekkkBilmiyorum canım az kaldı öğrenmeme insan baya bir merak ediyormuş.Kızı tattım bir de oğlum olsun isterim.Yine kız olsa yine sevinirim kızım için çok iyi olur.
Savhacım süper haberlerle gelmişsin maşallah bak bu günleri gördün şükürler olsun sağlıkla büyüsün bebeğin vakti saati şimdiymiş.Amin canım diğer arkadaşlar da inşaallah en yakın zamanda hamile kalır.
Canım sen bir dr a görünsene normal değil yaşadığın
normalde kac olması lazkm ates canım sen nasıl anladınSağol cnm darısı başına inş.
Dur öyle hemen yılmak pes etmek yok bak ben 30 ay bekledim çok zor ama ne yapalım ümitsizlik yok asla olucak sadece buna inan bunu hiç çıkarmadım ben aklımdan
Nurdua seninki benden çok geliyormuş göğüslerim dolgun olmasa gene çakmıcaktım işi ve iyiki bu ay ateş ölçmüşüm yerleşmede ateş düştü sonrada lekelenme başladı 4 gün sonra birden fırladı...
tamam bıkmış olabilirsin ama ya ciddi bişeyse normal dışı yaşadığın.Adet çok açık pembe olmuyor.ewet canım normal degıln agrım sızımda yok sımdı accııık pembe rengınde sılınce gelıyor 7 ci gun bugun ınat ettı benım koca dktr dktr nwreye kadar dıyorrrrr nedense ıcımdende gemıyor gıtmekkk
cnmmm ewet tabıkı olmuyor helekı ben yogun knamalı agrılıgecırıyorum sadece kaahve rengı akıntı gelmıstı ılk gun ogun acayıp bel agrım oldu sonrasında boyle acık acık gelıyor halaada devam edıyor bıktım canım ınan cok sılıkldım gıtmek ıstemıyorum dktr falan cok yoruldum geldıgı yere kadar gelsın lekeler sıkıldımtamam bıkmış olabilirsin ama ya ciddi bişeyse normal dışı yaşadığın.Adet çok açık pembe olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?