2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

cnm lekenlme derken nasıl oluyodu senın anlatırmısın
7 sürdü nurdua kahverengi kırmızı bir kere geldi ama hiç biri adet gibi değil hani regl bitiyor kahve leke geliyor ya ara ara o şekilde ama hiç yoğun olmadı...

7 sürdü nurdua kahverengi kırmızı bir kere geldi ama hiç biri adet gibi değil hani regl bitiyor kahve leke geliyor ya ara ara o şekilde ama hiç yoğun olmadı...
CNM BAK BENIM ADETIME 2 GUN KAHVE RENGINDE GELDI SONRASINDA 6 GUBDUR GELIYOR PEMBE RENGINDEE AGRIM SIZIM YOK BUGUN 6 GUNUM HALA GLIYOR ADETMIYIM DEGILMIYIM ANLAMDIM O KAHVE RENGI AKINTI GELINCE COK AGRIM OLDU DAHADA OLMADI HALADA GELIYOR SENIN LEKER COKMUYDU CAMASIRINA GECIYORMUYDU BENIM SU GIBI TUVALETIMI YAPINCA SU GIBI AKIYOR ACIK RENK ANLAMADIM BIRSEY HAMILE DEGILIMDE NEDEN OLUYOR HIC BU KADAR ADETIM SURNMEZDI ILK DEFA 6 GUNU DEVAM EDIYIR AZ AZ

Tuvelet kağıdına silince geliyordu hiç ped takmadım desem yeri günlük ped kullandım onu bile doldurmadı lekeler wc ye falan su gibi gelmedi hiç yani kız göğüs lerim şiş olmasa anlamıcaktım bende iyide test yapmışım progesteron kullanıyorum şimdi yok dencek kadar az yani ilk defa beyaz akıntı gördüm akşam yani hadi inş. Seninde yerleşme kanamasıdır canım ya

yok canım ben ped takıyoum ama ıcını doldurmuyo yuzeysel doluyor bende sılınce durmadan gelıyor on kere sıleyım gelır tatlı bır rengı var zaten adet kanaması gıbı degıl onu bılıyorum ınsallah kıst falanda olmasın zaten benım adetım 3 gun surerdı ılk defa 6 gun oluyor ama pedımı dolu dolu dolrmadı zaten agrılı adet gorurum ben yanı gelıyor ıste anlamadım gıttı okuyorum yerlesme kanamasını aynı benımkı gıbı goguslerım falanda sıs degıl oooooooof oooooooof yapsammı artık bı test ne gene negatıfı gorcemmmmm

Nurdaaa cnm bende yedim kırmızı kartı güya bugün evlilik yildonumumuzdu eşime suprz yapcaktim olmadı ((((sen kaç aydır korunmuyorsun tatlım bnm moralim çok bozuldu çok umitliydim bu ay kızım ilk denemede olmuştu evliliginin ilk haftasinda

Son düzenleme:
Savha canım inanki ole sevindimki tüm uzuntumu unuttum allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin çok sevindim ya cokkk

Cnm bir yildir istiyorum

Savha canım inanki ole sevindimki tüm uzuntumu unuttum allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin çok sevindim ya cokkk
Sağol cnm darısı başına inş.
Dur öyle hemen yılmak pes etmek yok bak ben 30 ay bekledim çok zor ama ne yapalım ümitsizlik yok asla olucak sadece buna inan bunu hiç çıkarmadım ben aklımdan
Nurdua seninki benden çok geliyormuş göğüslerim dolgun olmasa gene çakmıcaktım işi ve iyiki bu ay ateş ölçmüşüm yerleşmede ateş düştü sonrada lekelenme başladı 4 gün sonra birden fırladı...

savha

Abdominal ultrason resimleri yuklenmis masallah kuzuna. Oglumun ultrason resimlerinre de kafa buyuktu seninkide mi oglan mı acep
Dediginiz gibi saglikli olsunda.
Bilmiyorum canım az kaldı öğrenmeme insan baya bir merak ediyormuş.Kızı tattım bir de oğlum olsun isterim.Yine kız olsa yine sevinirim kızım için çok iyi olur.

Savhacım süper haberlerle gelmişsin maşallah bak bu günleri gördün şükürler olsun sağlıkla büyüsün bebeğin vakti saati şimdiymiş.Amin canım diğer arkadaşlar da inşaallah en yakın zamanda hamile kalır.

Canım sen bir dr a görünsene normal değil yaşadığın

ewet canım normal degıln agrım sızımda yok sımdı accııık pembe rengınde sılınce gelıyor 7 ci gun bugun ınat ettı benım koca dktr dktr nwreye kadar dıyorrrrr nedense ıcımdende gemıyor gıtmekkk

normalde kac olması lazkm ates canım sen nasıl anladın

tamam bıkmış olabilirsin ama ya ciddi bişeyse normal dışı yaşadığın.Adet çok açık pembe olmuyor.

tamam bıkmış olabilirsin ama ya ciddi bişeyse normal dışı yaşadığın.Adet çok açık pembe olmuyor.
cnmmm ewet tabıkı olmuyor helekı ben yogun knamalı agrılıgecırıyorum sadece kaahve rengı akıntı gelmıstı ılk gun ogun acayıp bel agrım oldu sonrasında boyle acık acık gelıyor halaada devam edıyor bıktım canım ınan cok sılıkldım gıtmek ıstemıyorum dktr falan cok yoruldum geldıgı yere kadar gelsın lekeler sıkıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…