2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

nurdua bir ay boyunca takip etmen gerek ama diğer türlü fikir sahibi olamazsın canım...

sakin ol yeşim ben leyla gibiyim sende asabimi :)
beni örnek al elimi karnıma koyup koyup salak salak gülüyorum dene tavsiye ederim yalnız ken tabi

Canm ben seni ikiz annesi olarak görüyorum inşallah

@amanda29 güzel haber sırası sende canım ben inanıyorum seninde hamile haberini aalacagiz.@nurduaa sirine82 hadi kızlar herkse hamile olsun inşaallah hayirlisiyla

Allah razı olsun kızlar hamişlerin duası kabul olurmuşş saolun

lekler az az gelıyor artık ped bıle koymuyorum bu ayda boyle oldu ama nedense kasıklarımda agrı var ınceden ınceden

Hormonların tavan yapmış amannnn sakin ol tatlım gerçi bende de oluyor özellikle eşime yesem doyamıyorumAdamın her hali batıyor aman zaten gıcık sorun ben de değill

Alemsin yaa
Hormonlarim gerçekten tavan yapti. Sinirlenip bagiriyorum sonrada kenfime kiziyorum. Tuhafim buaralar. Hep yorgun hep uykulu. Bide igne mahvetti kalcami. Topalliyorum ya ödem yapıyo

Alemsin yaa
Hormonlarim gerçekten tavan yapti. Sinirlenip bagiriyorum sonrada kenfime kiziyorum. Tuhafim buaralar. Hep yorgun hep uykulu. Bide igne mahvetti kalcami. Topalliyorum ya ödem yapıyo
Hamileliğin güzel yönleri canım işte çok şükür Rabbim nasip etti.Progestan iğnesi mi yoksa kan sulandırıcı iğne mi öyle yaptı.Ahh annelik işte zor zanaat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…