sakin ol yeşim ben leyla gibiyim sende asabimi :)
beni örnek al elimi karnıma koyup koyup salak salak gülüyorum dene tavsiye ederim yalnız ken tabi
cnm bencede normal değil ya Bi test al yada dr görünvaalaa canım anlamadım sımdı leke leke sılınce gelıyor acıııık pembe rengınde adet degıl onu bılıyorum ama eden acaba kıst olabılırmı yaaaa
Hormonların tavan yapmış amannnn sakin ol tatlımAcayip asabiyim buaralar ben yaaa.. ögrencileri boğasım var resmen :
Canm ben seni ikiz annesi olarak görüyorum inşallahHeyyyy nasıl güzel bir haber bu canım... Geç haberim oldu ama en azından lekelenmen Durmuş çok sevindim... Hadi bakalım darısı geride kalanların başına...
Beni unutmayın canlarrrrrr... Şafak 6
(30 Aralık)
sen beni öldürcenmi ya gülmekten
dr aradım bugün çok yoğunlarmış yarın gidicem günde 3 kere pregestan kullan dedi olmazsa iğe vericekmiş sanırım yarın ola hayrola...
sirine82 canım evet çok az kişi kaldı inş. en yakın zaman da sizlerinde haberlerini alıcaz bol bol dua edin ama dua her kapının anahtarı bence...
çok sağolun kızlar Allah razı olsun...
şimdi dr dan geldim progestan verdi günde 2 devam bazen yerleşme kanaması oluyor dedi betaya batı gene ve progestorona baktı oda iyi dedi 105 olmuş değer 18 saatte gayet iyi yükselmiş 2 günde bir kan ölçümü yapılıcak hiç istemiyordum kısmı ama yapıcak bir şey yok
rabbime şükürler olsun inş. herşey düzelicek
rabbim en kısa zamanda amandaya nurduaya şirine dea ya aklıma gelemeyen herkeze ama herkeze tez zamanda versin inş.
AMİN
CANIM GÖGÜSLERDE AĞRI HASSASİYET VAR MIlekler az az gelıyor artık ped bıle koymuyorum bu ayda boyle oldu ama nedense kasıklarımda agrı var ınceden ınceden
Hormonların tavan yapmış amannnn sakin ol tatlımgerçi bende de oluyor özellikle eşime yesem doyamıyorum Adamın her hali batıyor aman zaten gıcık sorun ben de değill
sağol canım darısı başına inş.İyi akşamlar kızlarsavha hayırlı olsun cnm
yok canım ne sıskınlık ne agrı hıc bırseyım yok yalnızca bugun nedense kasıklarım agrıyor bu ayda boyle gectıCANIM GÖGÜSLERDE AĞRI HASSASİYET VAR MI
İyi diyelim iyi olalım cnm çok şkrIyi aksamlar cnm
nasılsın
amin cnm inşsağol canım darısı başına inş.
Alemsin yaa
Hormonlarim gerçekten tavan yapti. Sinirlenip bagiriyorum sonrada kenfime kiziyorum. Tuhafim buaralar. Hep yorgun hep uykulu. Bide igne mahvetti kalcami. Topalliyorum ya ödem yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?