kesinlikle dr a görünmeli inat ediyorKist yapmış olmasın bal tarçın çörek otu inat ediyorsun ama dr görün artık duam yani..
Aynen kuzum ya test yap diyoruz yok dr diyoruz yok kendimi üzüyor bizide nurdaa kızma sakın seviyoruz seni düşündüğümüz için canım yakesinlikle dr a görünmeli inat ediyor
iyi akşamlar canım şükür sen nasılsın
evet canım aynen katılıyorum kendini üzüp duruyor böyle belirsizlik nereyeAy
Aynen kuzum ya test yap diyoruz yok dr diyoruz yok kendimi üzüyor bizide nurdaa kızma sakın seviyoruz seni düşündüğümüz için canım ya
Canım görün bi dr à bencede birde bakiyorsun bebíş yerleşiyor keskeeekızlarrrrrrrrrrrr felaket agrım var lekelenmeenın 7 gunu bugun ama sadece pempe acık sılınce gelıyor karnımın ıcınde savaslarrrrrrrrrrr vaaaar
Benim kızım soldaydı.Bu da sağ da bakalım farklı mı cinsiyeti erkek diye düşünüyordum şimdi acaaba kız mı diyorum:))Hamdolsun iyiyim canım. Nasıl gidiyor kaşık ağrısı falan varmı. Ay darısı tez zamanda başıma özledim o duyguyu sağda atardı oğlum
Bilmiyorum canım ama oğlan sağ à yerleşiyor diyorlar elimi üstüne koyardım. Anne lik ne kutsal bişey. Rabbim sağlık li sıhhatli evlatlar nasip eylesin. Oglusun olur inş birde tatlımBenim kızım soldaydı.Bu da sağ da bakalım farklı mı cinsiyeti erkek diye düşünüyordum şimdi acaaba kız mı diyorum:))
Benim oğlanda soldaydı hep çok ama çok rahat geçmişti bunda da kasık ağrım var ama sürekli değil bazen baya yoğun bi ağrı çok sürmüyor ama 2 gündür yatıyorum zaten lekenmeler yüzünden...Hamdolsun iyiyim canım. Nasıl gidiyor kaşık ağrısı falan varmı. Ay darısı tez zamanda başıma özledim o duyguyu sağda atardı oğlum
Evet canım çok güzel hele de hareketlenince kızım doğduğunda karnımdaki hareketlerini özledim ayakları dirsekleri belli oluyordu karnımdan.Rabbim sana da nasip etsin inşaallah 2.yi sen de yaklaştın öyle hissediyorum inşaallah doğrudur.Oğlu aşum da olsun isterim onu da tatmak bugün beşik modellerine baktım cinsiyeti belli olsun alışveriş için sabırsızlanıyorumBilmiyorum canım ama oğlan sağ à yerleşiyor diyorlar elimi üstüne koyardım. Anne lik ne kutsal bişey. Rabbim sağlık li sıhhatli evlatlar nasip eylesin. Oglusun olur inş birde tatlım
Progestan alıyormusun aman şu 3 ay yatıver. İşi gücü boşver. Bebíş tutunsun iyice. Canım ben iğneyle ovulasyon sağlıyoruz zor biraz.ama Rabbim büyük inanıyorum olur inşallah birgünBenim oğlanda soldaydı hep çok ama çok rahat geçmişti bunda da kasık ağrım var ama sürekli değil bazen baya yoğun bi ağrı çok sürmüyor ama 2 gündür yatıyorum zaten lekenmeler yüzünden...
Ama cnm ya inş. Tez zamanda kalırsın insan çok özlüyor muş o duyguları... Olmazsa bu ay şu kürlerden denese bi kaliteli yumurta olmasını sağlıyor
Canım kızın adı ecemı birde efe lazım öyleyse Benim oğlanın adıda ömer efe. İnş güzelım ya Allah im olmayanlarda nasip eylesin.zormuş olmaması. Bebek alisverisıne bayılırımbende. Az kaldı heralde cinsiyeti öğrenmenızeEvet canım çok güzel hele de hareketlenince kızım doğduğunda karnımdaki hareketlerini özledim ayakları dirsekleri belli oluyordu karnımdan.Rabbim sana da nasip etsin inşaallah 2.yi sen de yaklaştın öyle hissediyorum inşaallah doğrudur.Oğlu aşum da olsun isterim onu da tatmak bugün beşik modellerine baktım cinsiyeti belli olsun alışveriş için sabırsızlanıyorum
Yok canım kızımın adı Berrak ilk başta ece düşünmüştüm foruma üye olurken sonra Berrak a karar verdik.Senin oğluşunun da ismi güzelmiş.aminn canım kesinlikle öyle benim de olmadığı zaman hiç hamile kalamayacağım gibi geliiyordu.Çok şükür Rabbim nasip etti senin de yakın inşaallah.16 ocakta renkli ultrasonumuz var o zaman gösterir herhalde bebişim.Canım kızın adı ecemı birde efe lazım öyleyse Benim oğlanın adıda ömer efe. İnş güzelım ya Allah im olmayanlarda nasip eylesin.zormuş olmaması. Bebek alisverisıne bayılırımbende. Az kaldı heralde cinsiyeti öğrenmenıze
Hadi canım Allah işini rast getirsin güzel güzel çatlasınlar büyük aşk başlasın.Ben gideyim çatlatma iğnesi ni vurayım. Cumartesi aşılama olucam. Ya Bismillah dua edin kızlar.:)
Kullanıyorum cnm 3 gündür şükür dün akşamdan beri baya azaldı hatta yok gibi beyaza döndü şükür rengi ama bak ne dicem bal tarçın çörekotu varya iğnelere taş çıkartır bence aklında olsun yinede...Progestan alıyormusun aman şu 3 ay yatıver. İşi gücü boşver. Bebíş tutunsun iyice. Canım ben iğneyle ovulasyon sağlıyoruz zor biraz.ama Rabbim büyük inanıyorum olur inşallah birgün
cnm inş tutar dualarım seninle bi tanem.Ben gideyim çatlatma iğnesi ni vurayım. Cumartesi aşılama olucam. Ya Bismillah dua edin kızlar.:)
Yaa demi sanki bugün ler hiç gelmicekti biz ne kadar aceleciyiz işte binlerce şükür rabbimize 13 haftalık oldun cnm ya şurda ne kaldı cinsiyeti öğrenmene Allah gönlüne göre versin inşallahYok canım kızımın adı Berrak ilk başta ece düşünmüştüm foruma üye olurken sonra Berrak a karar verdik.Senin oğluşunun da ismi güzelmiş.aminn canım kesinlikle öyle benim de olmadığı zaman hiç hamile kalamayacağım gibi geliiyordu.Çok şükür Rabbim nasip etti senin de yakın inşaallah.16 ocakta renkli ultrasonumuz var o zaman gösterir herhalde bebişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?