Ben 56 yım suan 1.70 de boy. Kiloyu gostermiyorum ama alincada gobekten aliyorum oda sinir bozuyor. Kizinda az kilo almissin. Ben 19 kilo almistim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben spirali çıkardıktan 6 ay sonra hamile kaldım...ve düzenli cinsel ilişkimiz vardı...stres yapma :))
Stres ümitsizlik yok cnm. Ben bevegimi kaybettim baslarda cok karamsardim bidaha denemem asla diyordum. Donra vaktimki ben mutsuzsam esimde oglumda cevremdekilwrde mutsuz. Sonra biraktim kederlenip ahlanmayi. Var bundada bi hayir deyip ileriye umutla bakiyorum.
Sen buay mi basladin adetin nezaman? Takip edelim bizde
Doğru diyorsun herseyde vardır bir hayır bende ilk bebeğimi 4. Ayına girdiği gün kaybettim çok ağladım sonra düşündüm ya özürlü engelli olsaydı bu imtihanı geçebilecek miydin. Rabbim kızımı sağlıklı gönderdi şükürler olsun. Dediğin gibi biz mutluysak esimiz çocuğumuz da mutlu
Sanada geçmiş olsun cnm. Allah evlatlarimiza saglikli ömür versin.
cnm nasılsın bende lekeler hala devam edıyor 5 gun bugun
Herkeze selam oncelikle gecenin bu saati uykum firar ben gecen sene bu siralar 2.bebek dusunurken annem hastalandi erteledim 1ay once doktora gittim hamile kalmadan bazi testler gerekirmi diye cunku troit hastasiyim veee ben bunu dusunurken ultrason da yumurtalimda kist oldugu anlasildi doktorum 3 ay ilac kullan takip edelim deyince cok uzuldum aslinda yasiminda son demleri icindeyim yas oldu 37 :-(
bu ay başladım canım normal olarak ayın 4 ünde adet olmam gerekiyor henüz daha zaman var tabiki bakalım ilk aydan ümitli değilim fazla ilk hamileliğimde 3 ay sonra gerçekleşmişti))) doğrusunu söylemek gerekirse bir yanım çok istiyor diğer yanım çok korkuyor bakalım neler olacak ....
Hayırlısı olsun cnm. :)
Slm kızlar 2 kez annelıgı tatmak ısteyenler buyrun topıgımeeeebol sabır ve hayırlısını ıstıyoruz ınsallah
Aminnnnnnn herkese iyi calismalar benim.adetim.normalde 5 gun surer.ama.bugun hic kanama.olmadi.eskisine gore de az sasirdim.benim.hormonlar kafayi.yedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?