2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Ben 56 yım suan 1.70 de boy. Kiloyu gostermiyorum ama alincada gobekten aliyorum oda sinir bozuyor. Kizinda az kilo almissin. Ben 19 kilo almistim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Senin kilon azmis canım boyuna gore maşallah. Kizimda az kilo aldım doğumdan sonra hemen verdim hem de daha az kiloya52 ye düştüm emzirmeyi bıraktım 54 56 derken 60 kilo oldum.dışardan bakınca öyle kilolu değilim 38 bedenim ama frenlemem lazim yas 30 oldu bundan sonra kilo vermek daha zor olur

Doğru diyorsun herseyde vardır bir hayır bende ilk bebeğimi 4. Ayına girdiği gün kaybettim çok ağladım sonra düşündüm ya özürlü engelli olsaydı bu imtihanı geçebilecek miydin. Rabbim kızımı sağlıklı gönderdi şükürler olsun. Dediğin gibi biz mutluysak esimiz çocuğumuz da mutlu

Sanada geçmiş olsun cnm. Allah evlatlarimiza saglikli ömür versin.

Kızlar benim adetim bugün bitti ama ben annemlerdeyim eşim kendi evimizde üç gündür. Şimdilik bir çalışma yok maalesef :) korunmayı bırakacak mıyız onu da bilmiyorum. Eşimin ruh durumuna bağlı. Gelişmelerden haberdar ederim :)

Hadi kizlar hayirlisi.olsunn.ikinci bebislerimi.pekte nazli :) benimde 4.gunum kanamam.azaldi normalde iyiydi.ne oldu anlamadim.saglik.olsun.spora da.basladim.kafamdan attim herweyi.ilac alinca insan umutlaniyor ne.yapalim:)

Herkeze selam oncelikle gecenin bu saati uykum firar ben gecen sene bu siralar 2.bebek dusunurken annem hastalandi erteledim 1ay once doktora gittim hamile kalmadan bazi testler gerekirmi diye cunku troit hastasiyim veee ben bunu dusunurken ultrason da yumurtalimda kist oldugu anlasildi doktorum 3 ay ilac kullan takip edelim deyince cok uzuldum aslinda yasiminda son demleri icindeyim yas oldu 37 :-(

Hosgeldin öncelikle :) bende hashimoto tiroidi hastasiyim 3 aydır ilac kullaniyorum. Bendede kist var ama doktorum hamilelige engel olmadığını soyledi. Ne ilacı verdi bunun için?
Doktorum bana eskiden kist için doğum kontrol hapları verildigini ama artik bunun etkili olmadığını söylemişti. Hatta bende bartolinn kistide var ama takmiyorum kafama. Rabbim isterse olur. Sende ümitsiz olma

bu ay başladım canım normal olarak ayın 4 ünde adet olmam gerekiyor henüz daha zaman var tabiki bakalım ilk aydan ümitli değilim fazla ilk hamileliğimde 3 ay sonra gerçekleşmişti ))) doğrusunu söylemek gerekirse bir yanım çok istiyor diğer yanım çok korkuyor bakalım neler olacak ....

çok üzüldüm canım bebeğini kaybetmene Allah hayırlısıyla yeni bir bebek nasip etsin ailenize bekleyiş süreci sıkıntılı ama yapacak birşey yok hayırlısıyla hamilelik haberlerini en kısa zamanda duyarız inşallah tatlım

Hayırlısı olsun cnm. :)

Hadi hayirlisi kizlarr..bu bebekler cok.nazli.:)

Aminnnnnnn herkese iyi calismalar benim.adetim.normalde 5 gun surer.ama.bugun hic kanama.olmadi.eskisine gore de az sasirdim.benim.hormonlar kafayi.yedi.

Aminnnnnnn herkese iyi calismalar benim.adetim.normalde 5 gun surer.ama.bugun hic kanama.olmadi.eskisine gore de az sasirdim.benim.hormonlar kafayi.yedi.

Strestendir.
Benim adete 4 gün var ama ümitli degilim.
Önümüzdeki maçlara bakıcaz :) Taktik gelistirmem lazım kocami kandirmak için :)

Hahahah icir adamaa ne yaptiigimi bilmezzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…