Kesinlikle aceleciyiz canım binlerce kez şükrolsun Rabbime.16 ocakta öğreneceğim inşaallah cinsiyetini.Aramızda yaklaşık 2 ay olacak seninle çok heyecanlı...O günler sağlıkla sıhhatle gelir inşaallah mis kokulularımıza kavuşuruzYaa demi sanki bugün ler hiç gelmicekti biz ne kadar aceleciyiz işte binlerce şükür rabbimize 13 haftalık oldun cnm ya şurda ne kaldı cinsiyeti öğrenmene Allah gönlüne göre versin inşallah
İnşaallah Allah gönlünüze göre verir benim yeğenim de kız istiyordu kardeşini erkek olduğunu öğrenince çok üzüldü.pööff erkek olacak diyordu bana.:)Benim oğlanda tuturdu kız diye çok hoş ya kaca akşam kız isimleri sayıp durdular babasınla benim için fark etmez ama sağlıklı hayırlı olsunda...
Aynen cnm oğlandada başka bi forumda takipleşmiştik face ekledik sonra şuan hepsi 2 ciyi hatta 3 cüyü doğrdular bu dostluklar bam başka benceKesinlikle aceleciyiz canım binlerce kez şükrolsun Rabbime.16 ocakta öğreneceğim inşaallah cinsiyetini.Aramızda yaklaşık 2 ay olacak seninle çok heyecanlı...O günler sağlıkla sıhhatle gelir inşaallah mis kokulularımıza kavuşuruz
CANIM İK İ ÇOCUKLA ÇALIŞMANIN ZOR OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUMhmm neden bırakmayı düşünüyorsun ?
gerçi ben kesinlikle annenin bakmasından yanayım annenin verdi eğitimi kimse veremiyor bence ve en güzel zamanlarında hep yanında olmak ta bam başka bir duygu...
BENDE 7 AYLIK OLUNCA İZNE ÇIKARIM SONRA DA GELMEM ARTIKcanım benim ya kıyamam ben sanaaaa kendin bak tabi her anına sen şahit ol ilk ben oğluma 7 aylık hamileydim bıraktığımda işi ogün bugündürde evdeyim heleki 1 yaşına kadar olan dönemlerini hiç birşeye değişmem...
maşallah bebisine herşeyin yolunda olmasına sevindim 20 gün sonra kocaman olacak elleri kolları oynayacakMERHABALAR KIZLAR
DR DAN GELDİM ÇOK ŞÜKÜRM HERŞEY YOLUNDA KUZUMU İLK DEFA GÖRDÜM BUGÜN KESENİN İÇİNDE SOLUCAN GİBİ PEK TATLIYDI YA DUYGULANDIM GÖRÜNCE
DR 8+3 DEYİZ DEDİ 20 GÜN SONRA DA 2 Lİ TARAMA YAPACAK İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?