2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Yaa demi sanki bugün ler hiç gelmicekti biz ne kadar aceleciyiz işte binlerce şükür rabbimize 13 haftalık oldun cnm ya şurda ne kaldı cinsiyeti öğrenmene Allah gönlüne göre versin inşallah
Kesinlikle aceleciyiz canım binlerce kez şükrolsun Rabbime.16 ocakta öğreneceğim inşaallah cinsiyetini.Aramızda yaklaşık 2 ay olacak seninle çok heyecanlı...O günler sağlıkla sıhhatle gelir inşaallah mis kokulularımıza kavuşuruz

Az kaldı cnm seninde konucak meleğin bak 2.5 yıl bekledim biliyorsun ama rabbimin mükafatı çok güzel oldu az rahatlamak gerekiyor sanırım...

Benim oğlanda tuturdu kız diye çok hoş ya kaca akşam kız isimleri sayıp durdular babasınla benim için fark etmez ama sağlıklı hayırlı olsunda...
İnşaallah Allah gönlünüze göre verir benim yeğenim de kız istiyordu kardeşini erkek olduğunu öğrenince çok üzüldü.pööff erkek olacak diyordu bana.:)

Aynen cnm oğlandada başka bi forumda takipleşmiştik face ekledik sonra şuan hepsi 2 ciyi hatta 3 cüyü doğrdular bu dostluklar bam başka bence

Ben artık yatayım geç oldu kan sulanrıcı iğnemi yapayımAllah rahatlık versin iyi geceler,tatlı rüyalar

Günaydın Hayırlı cumalar herkese. Rabbim benim gibi hamile olan arkadaslarimi sıkıntılardan kurtaripp saglikla yavrularina kavustursun, bebek özlemiyle yanıp tutusan arkadaslarimada hayirli ve en kisa zamanda bebiş nasip etsin insallaahhhh ( en icten Aminnn diyorum)

Gece ne muhabbet etmissiniZ arkadas. Benim 9 da gozler kapaniyo. Tavuk oldum iyice
Abdominal progestan ignesi vuruluyorum cnm. Vurulurken cok yakmiyida ertesi gun topalliyorum. Bide morluk oluyo. Bebegim icin deger herseye napalim

MERHABALAR KIZLAR
DR DAN GELDİM ÇOK ŞÜKÜRM HERŞEY YOLUNDA KUZUMU İLK DEFA GÖRDÜM BUGÜN KESENİN İÇİNDE SOLUCAN GİBİ PEK TATLIYDI YA DUYGULANDIM GÖRÜNCE
DR 8+3 DEYİZ DEDİ 20 GÜN SONRA DA 2 Lİ TARAMA YAPACAK İNŞALLAH

EVET YA ZAMAN ÇABUK GEÇİYOR DAHA YENİ ÖĞRENMİŞ GİBİYİM HAMİLELİĞİ AMA 2 AYLIK HAMİLEYİM ŞU ANDA BAZEN İNANANMIYORUM BENDE
SAĞOL CANIM GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN
BUGÜN VEYA YARIN İŞYERİM İLE KONUŞUP DOĞUMDAN SONRA ÇALIŞMAYACAĞIMI SÖYLEYECEĞİM BAKALIM NELER OLACAK

hmm neden bırakmayı düşünüyorsun ?
gerçi ben kesinlikle annenin bakmasından yanayım annenin verdi eğitimi kimse veremiyor bence ve en güzel zamanlarında hep yanında olmak ta bam başka bir duygu...

hmm neden bırakmayı düşünüyorsun ?
gerçi ben kesinlikle annenin bakmasından yanayım annenin verdi eğitimi kimse veremiyor bence ve en güzel zamanlarında hep yanında olmak ta bam başka bir duygu...
CANIM İK İ ÇOCUKLA ÇALIŞMANIN ZOR OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM
EVDE KENDİM BAKAYIM ÇOCUĞUMA ÖZENİYORUM

canım benim ya kıyamam ben sanaaaa kendin bak tabi her anına sen şahit ol ilk ben oğluma 7 aylık hamileydim bıraktığımda işi ogün bugündürde evdeyim heleki 1 yaşına kadar olan dönemlerini hiç birşeye değişmem...

BENDE 7 AYLIK OLUNCA İZNE ÇIKARIM SONRA DA GELMEM ARTIK
BEN OĞLUMDA K. VALİDE İLE OTURUYORDUM FAYDASI DA ÇOK OLDU AMA BİLİRSİN İŞTE İSTEDİĞİM GİBİ OLMADI ÇOĞU ŞEY BUNDA MİNİK KUZUCUM İLE BAŞBAŞA OLACAĞI Z

Selam kızlar. Kayınvalidem bende giremiyorum o yüzden. Yarın da oğluşuma doğum günü yapıyoruz. Üç yaşını bitiriyor. Rabbim meleklerimize hayırlı uzun ömürler versin.
P.tesi de dr randevum var.Umarım güzel haberler alırım Bu günün hürmetine allah gönlümüzdekileri nasip etsin inşallah

dr geldim kızlar 196 sonucum 46 saatte normal demi yani şöyle yazayım ben size azcık endişe ettim nedense de
23 kasım salı gece 22.30 da 71.62
24 kasım çarşamba 15.50 de 105.5
26 kasım cuma 13.50 de 196.0
gereksiz vesvese ediyorum demi salı güne gene bakalım dedi ya sürekli kontrol etmek istemiyorum ben geriliyorum

Savhacim endişelenme tatlım değerin iyi ben bir kere kan verdim daha baktirmadim.tadını çıkar bu günlerin sonra bulantilarin başlayacak halsiz olacan

maşallah bebisine herşeyin yolunda olmasına sevindim 20 gün sonra kocaman olacak elleri kolları oynayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…