2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Kızlar ne güzel muhabbet etmişsiniz maşallah...
Bende bu sabah bir yaramazlık yaptım ve idrar testi yaptım Tabiiii sonuç negatif...
Şimdi nasıl geçer bana bu 4 gün ?
Gerçi erken biliyorum ama merakıma yenik düştüm...

ay sağolun ya desteğinize ihtiyacım vardı ya... ay ne bilim ne gerek var sürekli baktırmaya demi ama boşu boşuna strese sokuyor beni
amanda29 kuzum yapma sakın bi daha test salıya ne kaldı bebeğim ya boşuna gericeksin kendini....

Doğru söylüyorsun canım yaaa ama çok çok etkilenmedim... Hayırlısı Rabbim neyi nasip etmişse o...

amanda29 canım erken yapmissin testi boşuna kendine üzme. Ben adete 2 gün kala yaptığım da testim var ile yok arası pozitifti.inşallah salı günü güzel haberi alacaksin

Moralimi bozmadım çok şükür ama acaba mı korkusu kapladı içimi...
Kendi kendine kazık atmak böyle oluyor demek ki :))))
amandacim ınş gelicek hemde ikiz olsun :) ne güzel yaa.... Savhacim ben bir defa test yaptrdim bir dahada yaptrmadim oglumda.eskiden herşey daha kolaydı annem bana hamileyken bir kere dr a gitmiş :).

Canım endişelenme değerin artıyor Dr herşey normal diyorsa gerisini kafana takma
Allah'ın izniyle bişeycik olmayacak

Yarin 11 de kontrolum var. Lutfen dua edin bugun bana.
Aklima hep kotu seyler duyacakmisim gibi senaryolar geliyo bian irkilip" sacmalama yesim diyorum..." elimde degil
Lutfen bi sorun olmasin. Kaygılıyım

Aklima hep kotu seyler duyacakmisim gibi senaryolar geliyo bian irkilip" sacmalama yesim diyorum..." elimde degil
Canım merak etmeeee hiç bi sorun çıkmayacak
Kalbini ferah tut dualarımız seninle olacak

Herşey çok güzel geçecek yeşim cim gereksiz yere niye senaryolar yazıyoruz bende bilmiyorum ya miniğini görüceksin onu düşün annesi...

Her şey yolunda olacak inşaallah Yeşimcim.O kaygı bende de her dr a gitmeden önce oluyor dışa yansıtmıyorum Allaha sığınıyorum.Bebişinin güzel kesesini göreceksin bunları düşün..Kaybı olan anne olmak zor o yüzden bu endişeler anlıyorum tatlım seni ama her şey güzel olacak

Şükür keseyi gorduk, yolk kesesinide gordu doktor. Yolk kesesi olmasaymis bos gebelik tanisu konurmus. 5+5 im kese 6+2 gorundu. Doktor cok iyi dedi. Bikac güne kalp atisida duyulur bebekte görünür dedi. Hatta alttan baksak görebiliriz ama bence zorlamanin alemi yok dedi bende istemedigimi belirttim. Tsh degeri icin kan verdim onun sonucunu bekliyorum hastanedeyim hâlâ.
Haftaya cumartesi kalp atisi icin gitcem yine
Rabbime sukurler olsun. Hep dua ettim uyuyamadim gecede cok tedirgindim. Rahatladim biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…