- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
Cok erken amandacim moralinide bozma sabır canım biraz
ay sağolun ya desteğinize ihtiyacım vardı ya... ay ne bilim ne gerek var sürekli baktırmaya demi ama boşu boşuna strese sokuyor beni
amanda29 kuzum yapma sakın bi daha test salıya ne kaldı bebeğim ya boşuna gericeksin kendini....
ay sağolun ya desteğinize ihtiyacım vardı ya... ay ne bilim ne gerek var sürekli baktırmaya demi ama boşu boşuna strese sokuyor beni
amanda29 kuzum yapma sakın bi daha test salıya ne kaldı bebeğim ya boşuna gericeksin kendini....
amandacim ınş gelicek hemde ikiz olsun :) ne güzel yaa.... Savhacim ben bir defa test yaptrdim bir dahada yaptrmadim oglumda.eskiden herşey daha kolaydı annem bana hamileyken bir kere dr a gitmiş :).Moralimi bozmadım çok şükür ama acaba mı korkusu kapladı içimi...
Kendi kendine kazık atmak böyle oluyor demek ki :))))
Yok yaaa ikiz olsa çıkardı bence tek olsun benim olsun...
Yaaa bak yine sinir oldum kendime...
Kendi kendime kazık attım resmen :)))))))
Canım endişelenme değerin artıyor Dr herşey normal diyorsa gerisini kafana takmadr geldim kızlar 196 sonucum 46 saatte normal demi yani şöyle yazayım ben size azcık endişe ettim nedense de
23 kasım salı gece 22.30 da 71.62
24 kasım çarşamba 15.50 de 105.5
26 kasım cuma 13.50 de 196.0
gereksiz vesvese ediyorum demi salı güne gene bakalım dedi ya sürekli kontrol etmek istemiyorum ben geriliyorum
Canım merak etmeeee hiç bi sorun çıkmayacakYarin 11 de kontrolum var. Lutfen dua edin bugun bana.
Aklima hep kotu seyler duyacakmisim gibi senaryolar geliyo bian irkilip" sacmalama yesim diyorum..." elimde degil
Lutfen bi sorun olmasin. Kaygılıyım
Her şey yolunda olacak inşaallah Yeşimcim.O kaygı bende de her dr a gitmeden önce oluyor dışa yansıtmıyorum Allaha sığınıyorum.Bebişinin güzel kesesini göreceksin bunları düşün..Kaybı olan anne olmak zor o yüzden bu endişeler anlıyorum tatlım seni ama her şey güzel olacakYarin 11 de kontrolum var. Lutfen dua edin bugun bana.
Aklima hep kotu seyler duyacakmisim gibi senaryolar geliyo bian irkilip" sacmalama yesim diyorum..." elimde degil
Lutfen bi sorun olmasin. Kaygılıyım
kaçta gidicen benim bile hep aklımdaydın dr dan çıkar çıkmaz yaz ben dört gözle bekliyorum...Sagolun cnm arkadaşlarım.
Insallah hersey cok guzel olacak
uykuda tutmadı erkenden uyandim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?