süper haberler ile gelmissin yesimcim maşallah her şey yolunda. Artik rahat la ya bilirsin maşallah nokta bebisineŞükür keseyi gorduk, yolk kesesinide gordu doktor. Yolk kesesi olmasaymis bos gebelik tanisu konurmus. 5+5 im kese 6+2 gorundu. Doktor cok iyi dedi. Bikac güne kalp atisida duyulur bebekte görünür dedi. Hatta alttan baksak görebiliriz ama bence zorlamanin alemi yok dedi bende istemedigimi belirttim. Tsh degeri icin kan verdim onun sonucunu bekliyorum hastanedeyim hâlâ.
Haftaya cumartesi kalp atisi icin gitcem yine
Rabbime sukurler olsun. Hep dua ettim uyuyamadim gecede cok tedirgindim. Rahatladim biraz
Şükür keseyi gorduk, yolk kesesinide gordu doktor. Yolk kesesi olmasaymis bos gebelik tanisu konurmus. 5+5 im kese 6+2 gorundu. Doktor cok iyi dedi. Bikac güne kalp atisida duyulur bebekte görünür dedi. Hatta alttan baksak görebiliriz ama bence zorlamanin alemi yok dedi bende istemedigimi belirttim. Tsh degeri icin kan verdim onun sonucunu bekliyorum hastanedeyim hâlâ.
Haftaya cumartesi kalp atisi icin gitcem yine
Rabbime sukurler olsun. Hep dua ettim uyuyamadim gecede cok tedirgindim. Rahatladim biraz
Gözün aydın canım çok sevindim. Hayırlısıyla haftaya kalp atışını da duyarsınız inşallah
Amin ins. Cnm cok sagol
bisey soracağım sana TSH kac senin?
Ben az once aldım sonucu 3.18 cikmis. Referans araligida 0,35-4,94 yaziyo. Doktor degerler normal ilaca devam dedi. Hani bu referansa gore normalde bana yuksek gibi geldi. Hamilelikten once 2 di degerim. Kafam karisti. Bide endokronolojiye mi gostersem acaba sonuclari?
Bide troid cikti basimiza
ızlar ben geldim aşılamadan hakkıma hayırlısı inşallah
aa cnm hadi rabbim tamına erdirsin inş. tutuar aşılaman çok sevindim ya sende eylül anişi olucanızlar ben geldim aşılamadan hakkıma hayırlısı inşallah
aa cnm hadi rabbim tamına erdirsin inş. tutuar aşılaman çok sevindim ya sende eylül anişi olucan
aminnnn canım cemi cümlemizin inşallah .tez zamanda bebişlerimize kavuşuruzŞirine hadi bakalim hayirlisi olsun. Allah yüzünü guldursun insallahhh
hadi hayırlısı inşaallah sen de mutlu haberi alırsın en kısa zamandaızlar ben geldim aşılamadan hakkıma hayırlısı inşallah
Seviuorsan birakmasi zor olur ama bebisini ne kadsr bekledin ona deger dimi tatlimsavha 57210 .!.:he şaka şaka ben yok cnm o da kim
napim ya seviyorummmm
içmiyom şimdi de çok arıyom ama
evetttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttSeviuorsan birakmasi zor olur ama bebisini ne kadsr bekledin ona deger dimi tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?