2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

süper haberler ile gelmissin yesimcim maşallah her şey yolunda. Artik rahat la ya bilirsin maşallah nokta bebisine

çok sevindim cnm ya inş. bende bi görsem rahatlıcam üstümden bi yük kalkıcak vallah

Gözün aydın canım çok sevindim. Hayırlısıyla haftaya kalp atışını da duyarsınız inşallah

Gözün aydın canım çok sevindim. Hayırlısıyla haftaya kalp atışını da duyarsınız inşallah

Amin ins. Cnm cok sagol
bisey soracağım sana TSH kac senin?
Ben az once aldım sonucu 3.18 cikmis. Referans araligida 0,35-4,94 yaziyo. Doktor degerler normal ilaca devam dedi. Hani bu referansa gore normalde bana yuksek gibi geldi. Hamilelikten once 2 di degerim. Kafam karisti. Bide endokronolojiye mi gostersem acaba sonuclari?
Bide troid cikti basimiza

gözünüz aydın

hatunlar nire kayboldunuz tabi hafta sonu normal aslında benimki uyuyor sıkıldım bende kahve yok bide ben sigara içiyordum o yok bu yok çok sıkılıyorum ya :)
yeni düzene alışmak biraz zaman alıcak galiba bana :)

he şaka şaka ben yok cnm o da kim
napim ya seviyorummmm
içmiyom şimdi de çok arıyom ama

Savha bi heyecan bastı bana bebisimi kucağima almak için sabırsızlanıyor um.Sen de oylesindir dimi

Yoooook anın tadını çıkarıcam ben yavrummm ilk önce eşimin burnundan getiricem :)
Cnm ya sen daha yakınsın ben bi göreyim ilk plan o
Amaaaaaa çok heyecanlı ya düşündürdün beni bak şimdi

[QUOTEsavha, post: 38558034, member: 505991"]Yoooook anın tadını çıkarıcam ben yavrummm ilk önce eşimin burnundan getiricem :)
Cnm ya sen daha yakinsin ben bi göreyim ilk plan o
çok heyecanliı ya düşündürdün beni bak şimdi [/QUOTE]Evet anin tadini cikarmak daha guzel esin yandi.ozaman :) goreceksin canim minik keseyi iki hafta sonra kalbimi pit pitlarini cok heyecanliaramizda cokta yok 2 aycik bizim 40,imiz cikacak Sen de dogum yapmis olacan mobilden yazmak ne gicik ya bir basa geliyor imlec bozuyor her seyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…