2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Evet anin tadini cikarmak daha guzel esin yandi.ozaman :) goreceksin canim minik keseyi iki hafta sonra kalbimi pit pitlarini cok heyecanliaramizda cokta yok 2 aycik bizim 40,imiz cikacak Sen de dogum yapmis olacan mobilden yazmak ne gicik ya bir basa geliyor imlec bozuyor her seyi[/QUOTE]
evet ya bende mobilden yazıyorum sanıyorun ki bir benim tel böyle mobil uygulamada sıkıntı var ozman
smil bile eklenmiyor site yöneticilerine duyrulur :)
demi ya 40 nız çıkıcak ayy sıcaklarda doğurcan kız çok zor olcak bende hamiş olcam o sıcaklarda anammmm zor günler bizi bekliyor dene :)

evet ya bende mobilden yazıyorum sanıyorun ki bir benim tel böyle mobil uygulamada sıkıntı var ozman
smil bile eklenmiyor site yöneticilerine duyrulur :)
demi ya 40 nız çıkıcak ayy sıcaklarda doğurcan kız çok zor olcak bende hamiş olcam o sıcaklarda anammmm zor günler bizi bekliyor dene :)[/QUOTE]ya çok sinir cevap bir türlü yazılmıyor yazarken de imleç başa geçiyor her şeyi siliyor similey her şeyi batırıyor.Önceden ne güzel kk andoidi vardı tık tık yazıyorduk.Evet canım tam sıcaklarda doğum.Kızımda 15 temmuzda doğmuştu bu da temmuz 5 görünüyor belki bir kaç gün önce ya da sonra olur.Senin de tam karnın burnunda olacak elin belinde gezersin artıkAllah vericek kolaylığını inşaallah

ya çok sinir cevap bir türlü yazılmıyor yazarken de imleç başa geçiyor her şeyi siliyor similey her şeyi batırıyor.Önceden ne güzel kk andoidi vardı tık tık yazıyorduk.Evet canım tam sıcaklarda doğum.Kızımda 15 temmuzda doğmuştu bu da temmuz 5 görünüyor belki bir kaç gün önce ya da sonra olur.Senin de tam karnın burnunda olacak elin belinde gezersin artıkAllah vericek kolaylığını inşaallah[/QUOTE]
Normalmi sezaryen mi ona göre fark eder haziranın son haftası bile olabir cnm benimde ağustos sonu olur sanki birde sünnet düğünü yapıcam kısmetse aksiyon lu geçicek bu yaz bana
Ya birde çok gaz var bende berbatım

Keşke bende kalsam kizlarrr lekelnmelrim bitti benim ama kaşıkların cooom agriyor ga sancısı gibi ağrılar im var 7 gün surdu bugün 9 günüm lekeler bitti ağrılar başladı

Normalmi sezaryen mi ona göre fark eder haziranın son haftası bile olabir cnm benimde ağustos sonu olur sanki birde sünnet düğünü yapıcam kısmetse aksiyon lu geçicek bu yaz bana
Ya birde çok gaz var bende berbatım[/QUOTE]Kızımı normal dünyaya getirdim muhtemel doğum 18 temmuzdu 15 temmuzda doğdu.Bunda durum farklı bebeğin plasentası önde eğer rahim ağzını kapatırsa normal doğum yapamam.İnşaallah öyle olmaz normal istiyorum yine.Senin sezeryan önce olur muhakkak evet bu yaz ekşinlı bir yaz olacak iki mutluluk yaşayacaksın

Ümitsiz deniyor un artik kafam a takmauacagim Rabbim hayirlisini verir bilir ama geçen bi arkadaşım i gördüm hamiley mis bana da tembel bak ben hamileyim sen bekle desi sinir oldum

Keşke bende kalsam kizlarrr lekelnmelrim bitti benim ama kaşıkların cooom agriyor ga sancısı gibi ağrılar im var 7 gün surdu bugün 9 günüm lekeler bitti ağrılar başladı
İnşaallah sende kalacaksın hamile ama canım kendini çok bunaltıyorsun psikoloji önemli biliyorsun.Dr a gitmeliydin ağrı ve lekeler için.

Ama sağlığın herşeyden önce gelir nurduacım evladına ilk sen lazımsın lütfen bunu unutma yani bebiş için demiyoruz ki ters giden birşeyler olduki bunu yaşadın bak nedicem sana pazartesi sağlık ocağına gidip agnucastoonu yazdırırmısın hem hormonları dengeliyor 1.5 kullandım ben ve sonuç belii cnm hiç zararı yok hem

Canım ben kronik troid hastasyim öyle her ilacı kullanamam diyetisyen bile kabul etmiyor düşün yani çörek otunu kullandım bak neler yaşadım hic birşey kullanmayacağını Rabbim nasip eser biliyorum

Günaydın kizlar
iyi pazarlar.
Annemler kahvaltıya gelecek.
dun hastanedeyken annem aradi troid için tahlil yaptiriyorum dedim 'aa niyeki yeni yaptırmistin hayırdır' deyince hamile oldugumu söyledim. Kıvıramıyorum ben ya annemde hemen anlar zaten. Cok sevindi. Söyleme kimseye daha erken dedim ama bakalim kendini tutabilecek mi :)

günaydın yeşim cim
sana inanmıyorum ya daha yenimi söyledin annene ay ben duramadım hemen yapışırdım ya 15 gün nasıl içinde tuttun tebrik ederim vallah en iyisini yapmışsın geç söylemekle en gene gevşek ağız ertesi gün hemen aradım

Yerim seniii
Agzinda bakla ıslanmazmıs ogrendik heheee
ben yinede kalp atisi duyulana kadar soylemiycektim ama oldu bikere

ya aslında bende öyle bi karar almıştım kimyasal gebelikte kimseye demicem diye ama çenemi tutmadım gene birde dua etsinler diye söyledim aslında 1 hafta lekelenince çok korktum şimdi daha çok kokuyorum salı günü nasıl gelicek bilmiyorum değer katlanmazsa diye çok korkuyorum elimden geldiğince aklıma getirmemeye çalışıyorum ama yinede olmuyor ya ama bişey olsa kanama devam ederdi demi tek tesllim o şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…