Evet anin tadini cikarmak daha guzel esin yandi.ozaman :) goreceksin canim minik keseyi iki hafta sonra kalbimi pit pitlarini cok heyecanli[QUOTEsavha, post: 38558034, member: 505991"]Yoooook anın tadını çıkarıcam ben yavrummm ilk önce eşimin burnundan getiricem :)
Cnm ya sen daha yakinsin ben bi göreyim ilk plan o
çok heyecanliı ya düşündürdün beni bak şimdi
evet ya bende mobilden yazıyorum sanıyorun ki bir benim tel böyle mobil uygulamada sıkıntı var ozmanEvet anin tadini cikarmak daha guzel esin yandi.ozaman :) goreceksin canim minik keseyi iki hafta sonra kalbimi pit pitlarini cok heyecanliaramizda cokta yok 2 aycik bizim 40,imiz cikacak Sen de dogum yapmis olacan mobilden yazmak ne gicik ya bir basa geliyor imlec bozuyor her seyi
ya çok sinir cevap bir türlü yazılmıyor yazarken de imleç başa geçiyor her şeyi siliyor similey her şeyi batırıyor.Önceden ne güzel kk andoidi vardı tık tık yazıyorduk.Evet canım tam sıcaklarda doğum.Kızımda 15 temmuzda doğmuştu bu da temmuz 5 görünüyor belki bir kaç gün önce ya da sonra olur.Senin de tam karnın burnunda olacak elin belinde gezersin artıkevet ya bende mobilden yazıyorum sanıyorun ki bir benim tel böyle mobil uygulamada sıkıntı var ozman
smil bile eklenmiyor site yöneticilerine duyrulur :)
demi ya 40 nız çıkıcak ayy sıcaklarda doğurcan kız çok zor olcak bende hamiş olcam o sıcaklarda anammmm zor günler bizi bekliyor dene :)
Normalmi sezaryen mi ona göre fark eder haziranın son haftası bile olabir cnm benimde ağustos sonu olur sanki birde sünnet düğünü yapıcam kısmetse aksiyon lu geçicek bu yaz banaya çok sinir cevap bir türlü yazılmıyor yazarken de imleç başa geçiyor her şeyi siliyor similey her şeyi batırıyor.Önceden ne güzel kk andoidi vardı tık tık yazıyorduk.Evet canım tam sıcaklarda doğum.Kızımda 15 temmuzda doğmuştu bu da temmuz 5 görünüyor belki bir kaç gün önce ya da sonra olur.Senin de tam karnın burnunda olacak elin belinde gezersin artıkAllah vericek kolaylığını inşaallah
İnşaallah sende kalacaksın hamile ama canım kendini çok bunaltıyorsun psikoloji önemli biliyorsun.Dr a gitmeliydin ağrı ve lekeler için.Keşke bende kalsam kizlarrr lekelnmelrim bitti benim ama kaşıkların cooom agriyor ga sancısı gibi ağrılar im var 7 gün surdu bugün 9 günüm lekeler bitti ağrılar başladı
Canım göndermedi benimki açıkçası bende istemedimİnşaallah sende kalacaksın hamile ama canım kendini çok bunaltıyorsun psikoloji önemli biliyorsun.Dr a gitmeliydin ağrı ve lekeler için.
Canım ben kronik troid hastasyim öyle her ilacı kullanamam diyetisyen bile kabul etmiyor düşün yani çörek otunu kullandım bak neler yaşadım hic birşey kullanmayacağını Rabbim nasip eser biliyorumAma sağlığın herşeyden önce gelir nurduacım evladına ilk sen lazımsın lütfen bunu unutma yani bebiş için demiyoruz ki ters giden birşeyler olduki bunu yaşadın bak nedicem sana pazartesi sağlık ocağına gidip agnucastoonu yazdırırmısın hem hormonları dengeliyor 1.5 kullandım ben ve sonuç belii cnm hiç zararı yok hem
AmiiiiiiiinPeki cnm hakkında hayırlısı...
günaydın yeşim cim
sana inanmıyorum ya daha yenimi söyledin anneneay ben duramadım hemen yapışırdım ya 15 gün nasıl içinde tuttun tebrik ederim vallah en iyisini yapmışsın geç söylemekle en gene gevşek ağız ertesi gün hemen aradım
egeninannesi çok sabırlı gördüm seni]
Sabir demeyelimde deneyim diyelim. Digerinde anında soyledik. Masallah o ona, o ona derkenn duymayan kalmamisti. Kaybedincede o gecmis olsuna gelmeler o telefonlar hic bitmedi. Sinir olmustum. Bunda da oyle bi karar aldim ister istemez boyle ruhsuz oldum sanki. Hala korkularım cok kalp atisi bile yetmiycek gibi geliyo, sanki cok sevinirsem....
offf neyseee
sen bakma bana kuzum tuhafim galiba ben.
biliyo iste k.validede annemlerde..
Allahim hayurlisini versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?