- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
ya aslında bende öyle bi karar almıştım kimyasal gebelikte kimseye demicem diye ama çenemi tutmadım gene birde dua etsinler diye söyledim aslında 1 hafta lekelenince çok korktum şimdi daha çok kokuyorum salı günü nasıl gelicek bilmiyorum değer katlanmazsa diye çok korkuyorum elimden geldiğince aklıma getirmemeye çalışıyorum ama yinede olmuyor ya ama bişey olsa kanama devam ederdi demi tek tesllim o şuan
evet ya seninki daha uzun ben 2 kere yatcam kalkcam sen 7 kereEvt cnm kanamanin durmasi cok iyi.
bozma moralini diycemde insanin elinde olsa
Dua etcez bol bol Allaha siginip ferahlatmaya calisacagiz icimizi...
saliyada az kalmis cnm. Ben cumartesi nasil gelecek onun dusuncesindeyim...
evet ya seninki daha uzun ben 2 kere yatcam kalkcam sen 7 kere
pis şeytan git başımızdan bize vesvese verme aminnnn
bu arada senin annen gelirde benimki gelmezmiyoldalarmış az önce aradılar kıskandık galiba sizinkileri
Maşallahegeninannesi yesimcim annen baban hayatta o kadar zenginsin ki anlatamam.Allah uzun ömürler versin onlara.Keşke benim annem babam da hayatta olsa bana gelseler.Sadece rüyalarıma geliyorlar. Seni üzmek için yazmadım canım sadece içim burkuldu.
Amin canim sagol.Dun aksam ruyamdaydi ikisi biri sag kolumda biri sol kolumda...[/QUOTE][QUOTE egeninannesi, post: 38566196, member: 27113"]Kıyamam tuğbisim ben sana
Üzuldum inan. Mekanlari cennet olsun Allah rahmet eylesin
bence sor canım alarjik bir şey olabilir belki bayattı gerçi antalyadasın demi sen orda bayat balık olmaz ama yada cinsini değiştir ağır geliyr olabilir
yesimcim demek baik dokunuyor sana dr una soyle cankm onlem amacli.ben baliktan oyle bir tiksindim ki kokusu adina bile tahammulum yok .druma sordum balik yiyemiyorum diye yeme Hic bisey olmaz diretiyorlar hamileler yiyecek diye dedi.Aksam balik yedik yine alnim ve yanagimda kabarma oldu. Hemen duşa girdim. Hafif indi. Allahtan dagilmadi kaşınmıyoda. Digeri gibi degil coknilginc ya onceden baliktan hic bisey olmazdi simdi niye oluyoki. Ve son iki yememdede baliklar farkli turdeydi.
sizce bu durumu doktoruma soyleyeyimmi balik hamilelikte yararli ama korktum artik yemem.
Üzülmemek eldemi canım ama umudumuzu kaybetmiyelim .Olucak buna inanıyorum belki zamani vardır ama inanmak en iyisi.Rabbim kaldıramiyacagimiz yük vermesin .Kızına uzun ömür versin.Evettttt kızlar biliyorsunuz yarın test günümdü ama maalesef bu sabah adet oldum... Hayırlısı öyleymiş....
Allah'a şükür ki kızım var onu düşündükçe teselli buluyorum... Ama üzülmüyorum desem yalan olur... Şoktayım şuan ne yapacağımı bilmiyorum... İşyeri dar geliyor bana...
Üzüldüm herşeyde vardır hayır bitanem elden geleni yapıcaz taktir Allah hın içine aatma üzül ağla kızını düşün n çok zor biliyorum ama rabbim yardımcın olsun...Evettttt kızlar biliyorsunuz yarın test günümdü ama maalesef bu sabah adet oldum... Hayırlısı öyleymiş....
Allah'a şükür ki kızım var onu düşündükçe teselli buluyorum... Ama üzülmüyorum desem yalan olur... Şoktayım şuan ne yapacağımı bilmiyorum... İşyeri dar geliyor bana...
Üzülmemek eldemi canım ama umudumuzu kaybetmiyelim .Olucak buna inanıyorum belki zamani vardır ama inanmak en iyisi.Rabbim kaldıramiyacagimiz yük vermesin .Kızına uzun ömür versin.
İçin
Üzüldüm herşeyde vardır hayır bitanem elden geleni yapıcaz taktir Allah hın içine aatma üzül ağla kızını düşün n çok zor biliyorum ama rabbim yardımcın olsun...
Cnm ya nasıl
Canim benim ben de diyordum amandanin test gunu yaklasti umutluydum test pozitif cikacak diye dusunuyordum.Hayirlisi be tatlim Allaha sukur dunya guzeli bir kizin var.Abimin hikayesini anlatayim sana.Evlendiler 3 yil hamile kalamadi yengem dr a gittiler yengemin testeteron hormonu yuksek cikti.Abim de gitti varikosel varmis onda da ameliyat tedavi derken tup bebek yaptirdilar.Maalesef tutmadi.Evliliklerinin 7.,yilinda baska bir dr a gorunduler.2. Asilama da yegenim oldu.hamileligi kanamali gecti dustugunu zannetti o kadar coktu ki.Ama yegenim saglikla dogdu.Sonra cok sukur bir evladimiz var daha dusunmuyoruz cok sikinti yasadilar.yegenimden 2 sene sonra yengem dogal yoldan hamile kaldi.bebek gelismedi kurtaj oldu.6 ay sonra yine hamile kaldi yine auni sey oldu.Cok yiprandi yani.Allahom ogluma omur versin zaten yasim geciyor dedi.Bu sene nisan ayinda yine hamile kaldi biz yine ayni sey olacagini dusunuyoduk. Kanamsi oldu ama minigi siki siki tutunu annesine yengem tam 41 yasinda tekrar anne oldu abim de 40 . Amandacim nasip belkide zaman istiyor bazi seyler.Yani abimler biraktilar her seyi kafa rahatti belki ondan.Hakkinda hayirlisi uzuluyorsun anliyorum kolay degil.[/QUOTE]QUOTE="amanda29, post: 38572577, member: 148166"]Evettttt kızlar biliyorsunuz yarın test günümdü ama maalesef bu sabah adet oldum... Hayırlısı öyleymiş....
Canım benim kolay değil yaşadığın kimse kimsenin sırtında taşıdığı yükün ağrılığını bilmezmiş.Hele de beklemeyince daha bi zor.Evet acın taze duyguların yoğun.Allah kızına uzun ömür versin.Ağla içini boşalt bak biz burdayız senin yanındayız sanal da olsa her türlü desteğe hazırız.Sen çok güçlüsün.Bu sıkıntılarının sonunda Rabbim sana mükafatını verecektir elbet.Teşekkür ederim canım, anladığınızı biliyorum... Kısmetten öteye gidilmeyeceğini de biliyorum ama daha acım çok taze...
Birde beklemiyordum, test negatif çıkabilir üzülme diyordum kendi kendime öyle erkenden adet olunca şok oldum resmen...
Allah herkese taşıyabileceği kadar dert versin... Bu günümüze şükürler olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?