aynen amandacım tuba çok güze ifade etmiş biz yanındayız canım benim ya geçicek bitanem çok zor biliyorum ne dersek diyelim seviyoruz seni
mutlaka haber et cnm merak ettim bende peki yoğunmu nasıl kanaman ?Bende sizleri seviyorum canım...
Hastaneyi aradım gelin mutlaka kan testi yapalım bugün dedi öğleden sonra gideceğim... Onlar da şaşırdı bu kadar erken adet olmama...
cnmmmm oncelıkle cok uzuldum cabalrına emegıne karsı ama hakkında hayırlısı buymus sonucta bır tane kızın var rabbımıze sukurler olsun ne olur tevekkul et at aklından az bu ıslerı bende cok sıkıldım ama tedavıye gıtmıyorum gıtmeyecegım tedavı surecı o kadar kotukı ınsanı alt ust edıyor vercek rabbm her sekılde verıyor senı sevıyorum gormeden hepınızı sevdım der ortaklarım amandacım bız yanındayız merak etme rabbım ımtıhan edıyor ımtıhana sabır et ınsallah kardesımBende sizleri seviyorum canım...
Hastaneyi aradım gelin mutlaka kan testi yapalım bugün dedi öğleden sonra gideceğim... Onlar da şaşırdı bu kadar erken adet olmama...
Doğru söylüyorsun cnm umidimızı yitirme meli yiz evlatlarımızıa için allaha sukur etmeliyiz elbet birgün bizimde ikinci meleklerim iz gelecekcnmmmm oncelıkle cok uzuldum cabalrına emegıne karsı ama hakkında hayırlısı buymus sonucta bır tane kızın var rabbımıze sukurler olsun ne olur tevekkul et at aklından az bu ıslerı bende cok sıkıldım ama tedavıye gıtmıyorum gıtmeyecegım tedavı surecı o kadar kotukı ınsanı alt ust edıyor vercek rabbm her sekılde verıyor senı sevıyorum gormeden hepınızı sevdım der ortaklarım amandacım bız yanındayız merak etme rabbım ımtıhan edıyor ımtıhana sabır et ınsallah kardesım
Evettttt kızlar biliyorsunuz yarın test günümdü ama maalesef bu sabah adet oldum... Hayırlısı öyleymiş....
Allah'a şükür ki kızım var onu düşündükçe teselli buluyorum... Ama üzülmüyorum desem yalan olur... Şoktayım şuan ne yapacağımı bilmiyorum... İşyeri dar geliyor bana...
mutlaka haber et cnm merak ettim bende peki yoğunmu nasıl kanaman ?
cnmmmm oncelıkle cok uzuldum cabalrına emegıne karsı ama hakkında hayırlısı buymus sonucta bır tane kızın var rabbımıze sukurler olsun ne olur tevekkul et at aklından az bu ıslerı bende cok sıkıldım ama tedavıye gıtmıyorum gıtmeyecegım tedavı surecı o kadar kotukı ınsanı alt ust edıyor vercek rabbm her sekılde verıyor senı sevıyorum gormeden hepınızı sevdım der ortaklarım amandacım bız yanındayız merak etme rabbım ımtıhan edıyor ımtıhana sabır et ınsallah kardesım
amanda29 cnm. Kan tahlili sonucunu merak ettim. Sonuc olumsuz olsa da lutfen umudunu yitirme. Elbet rabbim verecek. Zamanı gelmedi demekki.
Biz herzaman yanindayiz.
Bize bizden başkası iyi gelmiyo, bunu cok iyi biliyorum.
amanda29 cnm hayırlısı neyse o olsun bende üzüldüm bir dahaki aylara inşallah şükürler olsun bir tane prensesin var "Rabbim neylerse güzel eyler "
amanda29 cnm benim üzme kendini biliyorum elde değil bende bu ay öyle oldum umutlandım umutlandim ve yine husran allah yavruna uzun ömürler versin ins en kisa zamanda kavuscaz ikinci kuzularimiza
amanda29 cum üzülme cnm hayırlısı Allah'tan
BUGÜN TEST GÜNÜN DİYE BAKAYIM DEDİM SAYFAYA AMA İSTENMEYEN KIRMIZILAR GELMİŞ
HORMON İLAÇLARI ALDIN ŞİMDİ AYRI BİR DUYGUSALLAĞIN VARDIR KIZKARDEŞİMDEN BİLİYORUM
ALLLAH ÖNCELİKLE YAVRUNA UZUN ÖMÜR VERSİN İNŞALLAH BİR SONRAKİ DENEMENDE BEBİŞ HABERİNİ ALIRIZ GÜZEL ARKADAŞIMBENİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?