2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

aynen amandacım tuba çok güze ifade etmiş biz yanındayız canım benim ya geçicek bitanem çok zor biliyorum ne dersek diyelim seviyoruz seni

aynen amandacım tuba çok güze ifade etmiş biz yanındayız canım benim ya geçicek bitanem çok zor biliyorum ne dersek diyelim seviyoruz seni

Bende sizleri seviyorum canım...
Hastaneyi aradım gelin mutlaka kan testi yapalım bugün dedi öğleden sonra gideceğim... Onlar da şaşırdı bu kadar erken adet olmama...

Hastaneyi aradım gelin mutlaka kan testi yapalım bugün dedi öğleden sonra gideceğim... Onlar da şaşırdı bu kadar erken adet olmama...
mutlaka haber et cnm merak ettim bende peki yoğunmu nasıl kanaman ?

cnmmmm oncelıkle cok uzuldum cabalrına emegıne karsı ama hakkında hayırlısı buymus sonucta bır tane kızın var rabbımıze sukurler olsun ne olur tevekkul et at aklından az bu ıslerı bende cok sıkıldım ama tedavıye gıtmıyorum gıtmeyecegım tedavı surecı o kadar kotukı ınsanı alt ust edıyor vercek rabbm her sekılde verıyor senı sevıyorum gormeden hepınızı sevdım der ortaklarım amandacım bız yanındayız merak etme rabbım ımtıhan edıyor ımtıhana sabır et ınsallah kardesım

Doğru söylüyorsun cnm umidimızı yitirme meli yiz evlatlarımızıa için allaha sukur etmeliyiz elbet birgün bizimde ikinci meleklerim iz gelecek

amanda29 cnm hayırlısı neyse o olsun bende üzüldüm bir dahaki aylara inşallah şükürler olsun bir tane prensesin var "Rabbim neylerse güzel eyler "

amanda29 cnm benim üzme kendini biliyorum elde değil bende bu ay öyle oldum umutlandım umutlandim ve yine husran allah yavruna uzun ömürler versin ins en kisa zamanda kavuscaz ikinci kuzularimiza

Merhaba kızlar
Cocuklar ing. Dersinde bende oturuyoru. Hep yorgunluk var bende ya bi de ara ara üşüme.
tuğbisler dize bi sorum var..
tam olarak kac haftalikken duydunuz kalp atislarini.
cumartesi gidexektim ben doktor doluymus cumada ayni sekilde. Persembeye randevu aldim. 6+3 oluyorum. Duyulurmu ki?

BUGÜN TEST GÜNÜN DİYE BAKAYIM DEDİM SAYFAYA AMA İSTENMEYEN KIRMIZILAR GELMİŞ
HORMON İLAÇLARI ALDIN ŞİMDİ AYRI BİR DUYGUSALLAĞIN VARDIR KIZKARDEŞİMDEN BİLİYORUM
ALLLAH ÖNCELİKLE YAVRUNA UZUN ÖMÜR VERSİN İNŞALLAH BİR SONRAKİ DENEMENDE BEBİŞ HABERİNİ ALIRIZ GÜZEL ARKADAŞIMBENİM

mutlaka haber et cnm merak ettim bende peki yoğunmu nasıl kanaman ?

amanda29 cnm. Kan tahlili sonucunu merak ettim. Sonuc olumsuz olsa da lutfen umudunu yitirme. Elbet rabbim verecek. Zamanı gelmedi demekki.
Biz herzaman yanindayiz.
Bize bizden başkası iyi gelmiyo, bunu cok iyi biliyorum.

amanda29 cnm hayırlısı neyse o olsun bende üzüldüm bir dahaki aylara inşallah şükürler olsun bir tane prensesin var "Rabbim neylerse güzel eyler "

amanda29 cnm benim üzme kendini biliyorum elde değil bende bu ay öyle oldum umutlandım umutlandim ve yine husran allah yavruna uzun ömürler versin ins en kisa zamanda kavuscaz ikinci kuzularimiza

amanda29 cum üzülme cnm hayırlısı Allah'tan

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kızlar... Evet dün ağladım, yıkıldım, yas tuttum...
Evet hastaneye gittim ve test yaptırdım... Sonuç beklediğim gibi negatif... Tutunmaması için geçerli hiçbir neden görülmedi ama hepimiz biliyoruz ki kısmetten öteye köy yok...
Dondurulmuşlarımla ara vermek istemedim ama doktor bir ay dinlenmemin daha iyi olacağını ve vücuttan ilaçların atılmasının daha doğru olacağını söyledi ve bir sonra ki adetinle başlayabiliriz dedi... Ocak 28-29 gibi adet olurum sanırım... Tedaviye başlar mıyım emin değilim şuan... Bakalım zaman ne gösterecek...
Hepinizi öpüyorum...

amanda29 hakkıda hayırlısı kuzum herşeyde vardır hayır çok yıpratıcı bi süreç daha rahatlarsın inş. kafan rahat başlarsın diğer tedavine bol bol ya halık ya bari ya musavvir çek cnm özellikle halık yoktan var eden demek ben çok inanıyorum temiz kalple içten yapılan dualar kabul oluyor rabbimin izni ile gelicek meleğin sabır etmemiz gerekir işte sadece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…