sormaaaa 28 oldumDoğum günün kutlu olsun cnm 18inemi giriyon:) Muck muck
Geldim canım ben ilk dr a gitiiğimde 5 haftalıktı.2 hafta sonra gel demişti drum.7+3 de kalp atışlarını duyduk.Senin de duyulabilir yeğenimin 6 haftalıkken duyulmuştu.Bebeğin gelişimine bağlı yani.Haftası küçükse daha ileri haftada duyuluyor.Sen de duyacaksın pıt pıtları çok duygusal,mutlu bir an...Merhaba kızlar
Cocuklar ing. Dersinde bende oturuyoru. Hep yorgunluk var bende ya bi de ara ara üşüme.
tuğbisler dize bi sorum var..
tam olarak kac haftalikken duydunuz kalp atislarini.
cumartesi gidexektim ben doktor doluymus cumada ayni sekilde. Persembeye randevu aldim. 6+3 oluyorum. Duyulurmu ki?
Canım benim ben de üzüldüm adına empati kurdum gerçekten zor.Rabbimin vardır bir bildiği belkide senin için daha güzel bir hediye hazırlıyordur.Seni seviyoruz yanındayız canım.Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kızlar... Evet dün ağladım, yıkıldım, yas tuttum...
Evet hastaneye gittim ve test yaptırdım... Sonuç beklediğim gibi negatif... Tutunmaması için geçerli hiçbir neden görülmedi ama hepimiz biliyoruz ki kısmetten öteye köy yok...
Dondurulmuşlarımla ara vermek istemedim ama doktor bir ay dinlenmemin daha iyi olacağını ve vücuttan ilaçların atılmasının daha doğru olacağını söyledi ve bir sonra ki adetinle başlayabiliriz dedi... Ocak 28-29 gibi adet olurum sanırım... Tedaviye başlar mıyım emin değilim şuan... Bakalım zaman ne gösterecek...
Hepinizi öpüyorum...
Doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sağlık,mutluluk bir de bebiş getirsinsormaaaa 28 oldum
amınnnnnnnnnnnn cok sagol canım benımDoğum günün kutlu olsun yeni yaşın sağlık,mutluluk bir de bebiş getirsin
amınnnnn cnm benımnice güzel yaşlara duam yeni yaşın bebek getirsin inş. sana
bugun benım dogum gunummmmmmmmmmm
saol cnm benımDoğum günün kutlu olsun canım inşallah yeni yılda bizde bebişlerimize kavuşuruz Allahın izni ile...
Nice Mutlu Güzel Yıllar...
burada özelde yaz ismini facede eklim canım seniiisaol cnm benım
hmm tm cnm sağol alttan baksada sıkıntı yok benim için zorlamıyorlar çünkü neyse cumartesi ola hayrolasavha ne guzel bi haber bu cnm. Cok sevindim.canim ben keseyi karindan ultrasonla gordum. Alttan hic bakilmadi.hatta bebegi gormek icin kese gorundugunde alttan bskilirsa gorulebilir, ama zorlamanin alemi yok haftaya gel demisti doktorum. Bende ona katildigimi belirttim.
Saglikla keseyide gorursun insallah cnm
iyi geceler cnm nasılsın ?İyi geceler kızlar
Bugünümüze şükür ilaca başladım tekrar her adetin 15. Günü başlıyorum. İlacı değiştirdi önceki ilaç çok dokunmuştu çünkü bir de 2 haftadır mantarla uğraşıyorum. Bir de oğlan hasta oldu öyle işteiyi geceler cnm nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?