2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Geldim canım ben ilk dr a gitiiğimde 5 haftalıktı.2 hafta sonra gel demişti drum.7+3 de kalp atışlarını duyduk.Senin de duyulabilir yeğenimin 6 haftalıkken duyulmuştu.Bebeğin gelişimine bağlı yani.Haftası küçükse daha ileri haftada duyuluyor.Sen de duyacaksın pıt pıtları çok duygusal,mutlu bir an...

Canım benim ben de üzüldüm adına empati kurdum gerçekten zor.Rabbimin vardır bir bildiği belkide senin için daha güzel bir hediye hazırlıyordur.Seni seviyoruz yanındayız canım.

bende görmek istiyom bebeğimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
dr gittim bugün yine son tahlilimizi ettik veeeeeeeee bini geçmiş okadar mutlu oldum ki rabim isteyen herkeze ama herkeze versin cumartesi çağırdı gene ultrasonla bakalım dedi yeşim senin üstenmi göründü kesen sıkışık gel dedi eğer göremezsek altam bakıcam dedi benim oğlandada ilk 3 kontrol hep altan bakmıştı daha rahat görünüyor ya
ama çok içim rahatladı ya bütün gece elim karnımda uyuyorum

İyi akşamlar kızlar. Ben kk ya tlfndan giriyorum. Eşim tlfnunu tamire verdi. Benim tlfnu aldı o yüzden giremiyorum.
amanda29 canım her şeyde bi hayır vardır. En doğru zamanda gelecek inşallah bebişin
H hilaliko doğum günün kutlu olsun canım. Valla ben de özendim sana. Rabbim yeni yaşında gönlündekileri nasip etsin inşallah.
egeninannesi canım biz kalp atışlarını tam 7 haftalıkken duyduk ama oğlumda 6+3 te duymuştuk. Sen de duyarsın inşallah hayırlısıyla.

savha ne guzel bi haber bu cnm. Cok sevindim.canim ben keseyi karindan ultrasonla gordum. Alttan hic bakilmadi.hatta bebegi gormek icin kese gorundugunde alttan bskilirsa gorulebilir, ama zorlamanin alemi yok haftaya gel demisti doktorum. Bende ona katildigimi belirttim.
Saglikla keseyide gorursun insallah cnm

hmm tm cnm sağol alttan baksada sıkıntı yok benim için zorlamıyorlar çünkü neyse cumartesi ola hayrola

[QUOTE="nurduaa, post: 38603788, member: 460781"nur daa yaz ekliyim seni canim

iyi geceler cnm nasılsın ?
Bugünümüze şükür ilaca başladım tekrar her adetin 15. Günü başlıyorum. İlacı değiştirdi önceki ilaç çok dokunmuştu çünkü bir de 2 haftadır mantarla uğraşıyorum. Bir de oğlan hasta oldu öyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…